اختراعى مكرونة بالفرخ.....! - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

المواضيع المنقولة قسم تنقل فيه المواضيع المكررة والمخالفة لقوانين المنتدى ويتم تنبيه الاعضاء على ذلك من خلال الموضوع ذاته

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 10-11-2010, 04:19 AM
  #1
سلمى012
عضو مثالي
 الصورة الرمزية سلمى012
تاريخ التسجيل: Oct 2010
المشاركات: 522
سلمى012 غير متصل  
اختراعى مكرونة بالفرخ.....!

السلام عليكم
يا بنات انا النهارة عملت مكرونة اختراعى هى شبه النجرسكو اوى بس مكنتش اصده خالص طعمة كان يجنن هقولك المقادير ...نصف كيلو فراخ بانية او مخليه مقطعة قطع صغيرة كيلو مكرونة اسباكتى حوالى كيس صلصة فصين ثوم حوالى نصف كوب جبن رومى مبشورة او قطع صغيرة جدا و 1 فلفل اخضر قطع صغيرة ملح وفلفل وزيت و قليل من الماء


مقادير البشامل

ملعقة كبيرة سمنة و نصف كوب دقيق و لبن 2 كوب ونصف او حسب الاحتياج او شوربة


الطريقة


تسلق المكرونة(ناتى بحله بيه ماء و قليل من الخل والزيت والملح ثم نضعه على النار حتى تغلى بعد ناتى بالمكرونة حتى يتم السليق ثم ناتى بمصفة ونصفى المكرونة وتشطف بالماء)
ناتى بتاصة عميقة بيه الزيت ثم الفرخ ثم نقلب جيدا ثم الثوم ونقلب جيدا ثم الصلصة ونقلب ثم الفلفل الخضر ونقلب والملح والفلفل الاسود وبعد نضع قليل من الماء و ثم ناتى بيصنية ونخلط بيه المكرونة والفرخ وبعده ناتى بالبشامل وطريقة عملة (معلقة السمن ثم الدقيق حتى يعطى اللون الذهبى وبعد كده اللبن او الشوربة المتوافر وملح وفلفل ونقلب جيدا عشان مش يكلكع )وبعد ناتى بالجبنة الرومى المبشورة او القطعة نضعة على وجة المكرونة وتوضع فى الفرن لمدة10 دقائق من تحت وحوالى 10 من فوق
والله لو جربتة هتعجبكم عجبت حماتى موووووت وبالهنا والشفا

ربى لا تذرنى فردا وانت خير الوارثين

التعديل الأخير تم بواسطة سلمى012 ; 10-11-2010 الساعة 04:25 AM
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] معطلة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 01:45 AM.


images