بوفتيك محشى خضار من مطبخ الشيف مونى بالصور - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

المواضيع المنقولة قسم تنقل فيه المواضيع المكررة والمخالفة لقوانين المنتدى ويتم تنبيه الاعضاء على ذلك من خلال الموضوع ذاته

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 09-02-2012, 12:42 PM
  #1
الشيف مونى
عضو جديد
تاريخ التسجيل: Feb 2012
المشاركات: 2
الشيف مونى غير متصل  
بوفتيك محشى خضار من مطبخ الشيف مونى بالصور

السلام عليكم
المقادير
نص كيلو بوفتيك
مستردة
بصل متقطع
ملح وفلفل
خل
صوص صويا
بابريكيا
زعتر
مقادير الحشوة
جزر وفلفل اخضر وبقدونس
اول حاجة طبعا هندق البوفتيك
وننقعه فى التتبيلة اللى هى البصل والملح والفلفل والخل والمستردة وصوص الصويا والبابريكيا والزعتر
لمدة يوم
نحضر الحشوة اللى هى جزر وفلفل وبقدونس
نطلعه من التتبيلة
ونحط كل قطعه على طبق ونحشيها ونلفها ونقفلها بالاعواد الخشب
بعدها نحط شوية دقيق فى طبق
ونغرق كل قطعه بعد ماتحشت بالدقيق
ونحطهم فى صينية او طاسة وعليهم سمنه
واسيبهم يتحمرو وطبعا اقلبهم عشان يتحمرو ع الجهتين
لقتهم اتحمرو
احط عليهم بقية الحشوة اللى فضلت وميه
واغطى عليهم لغاية مايستوى
وطبعا ساعتها هتكون الميه نشفت
وهيكون الصوص بتاعه خطير
دى صورته وهو لسه فى التتبيله قبل ماطلعه
http://i43.servimg.com/u/f43/15/33/51/98/120.jpg

دى صورة الحشو
http://i43.servimg.com/u/f43/15/33/51/98/219.jpg

http://i43.servimg.com/u/f43/15/33/51/98/320.jpg

http://i43.servimg.com/u/f43/15/33/51/98/421.jpg

http://i43.servimg.com/u/f43/15/33/51/98/523.jpg

http://i43.servimg.com/u/f43/15/33/51/98/619.jpg

http://i43.servimg.com/u/f43/15/33/51/98/719.jpg

ده لما استوى وطبعا كنت طافية عليه النار
http://i43.servimg.com/u/f43/15/33/51/98/819.jpg
قديم 12-02-2012, 02:11 PM
  #2
ندى_1406
عضو المنتدى الفخري
تاريخ التسجيل: Jul 2004
المشاركات: 5,618
ندى_1406 غير متصل  
يعطيك العافية سلمت يديك شكلها شهي
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] معطلة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 09:57 AM.


images