اختي هي طريقة لقيمات للحبوبة دانة رح تعجبك كتير
كاسين دقيق+بيضه +ملعقه (ص)خميره +ملعقه صغيره سكر ذره ملح +كاس زبادي ..+كاس ماء ..
الحين اجمعي المقادير مع بعض .. البضه والزبادي اما الخميره والملح والسكر ذوبيهم بكاس الماء وكبيها عليها ..
بعدين بيدك اضربيها وارفعيها وبعدين تضرب لمدة عشر دقايق علشان تكون مقرمشه .
بعد ماضربتيها كويس خليها تخمر ..
بعدين حمي الزيت كويس ع رقم 7 ولقمي اللقيمات فيه ..
بعدين اذا استوت صبي عليها شيره او عسسسل يا سلااام طعمها رهيب ومقرمشه
وهي لقيمات با الزعفران وهي للحبوبة الخفايا
المقادير
2 كوب طحين
1 ملعقة كبيرة خميرة فورية
2 ملعقة كبيرة حليب بودرة
1 ملعقة كبيرة زيت
1 ملعقة هيل بودر
شوية زعفران
نعجنها با الماء لحد ما تتكون عندنا عجينة غليضة نوعا ما وتترك لتتخمر نصف ساعة او ساعة
ثم تكور وتقلى في الزيت وتقدم مع العسل وبا العافية
منقووول
__________________
لا احلل نقل اطباقي دون ذكر المصدر
(ام علي وريما شخص واحد وهو انا

)