![]() |
رز باللحم والبطاطس بالبهار الهندى
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اسلقى اللحم ب (بصله &طماطم& قرفه & هيل & فلفل اسود حب & كركم& ورق الغار) (فلفل حار اذا تحى انا اضفته بعد مرور ساعه ) http://www.66n.com/forums/imgcache/1677.imgcache.jpg كشنى البصل الين يذبل ثم اضيفى الثوم & الزنجبيل http://www.66n.com/forums/imgcache/1678.imgcache.jpg ثم نضيف اللحم http://www.66n.com/forums/imgcache/1679.imgcache.jpg ثم نضيف البطاطس http://www.66n.com/forums/imgcache/1680.imgcache.jpg نضيف مرق اللحم المصفى ونخليه الين يغلى http://www.66n.com/forums/imgcache/1681.imgcache.jpg نضيف الملح & ملعقه بهار تكا http://www.66n.com/forums/imgcache/1682.imgcache.jpg نضيف الارز المنقوع http://www.66n.com/forums/imgcache/1683.imgcache.jpg قدمته مع سلطه خضرا مع اللبن بالثوم http://www.66n.com/forums/imgcache/1684.imgcache.jpg http://www.66n.com/forums/imgcache/1685.imgcache.jpg حقوق الطبخه محفوظه لى يارب يعجبكم شغلى اليوم لكم فائق احترامى |
والله يعجبني ليه ما يعجبنا
تسلم الايدين اللي طبخت والايدين اللي صورت وانا بنتظر اول طبق اكيد |
تسلم هالايادي الله يديكي الف عافيه
دمتي بخير |
تسلم ايدك يا ام انس
دايما شغلك جميل ومرتب |
يسلموا الايادي
ماشاء الله |
الله يسلمكم حبايبى
هلا فيكم قمورات نورتو |
تسلم الايادي
ما شاء الله عليكي شكل الطبق روعه |
يسلموا الايادي
ما شاء الله |
يسلمووووووووووو نفس رزي اليوم بالضبط لو طلع شكله حلو صورته |
تسلم الايادي
ما شاء الله عليكي |
الساعة الآن 10:45 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©