![]() |
ميني برجر من indienne
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته كان نفسي من زمان اجرب عجينة العشر دقائق وتظبط معي ، المره الاولى عملتها ولم تعجبني ابدا ونسيت اعيدها لانها لم تكن بالمستوى المطلوب ، لاني دايما باشوف معجنات وفطائر بها وبتظبط وبتكون جميله جدا المهم كانت عندي عزومه من ايام وقلت اجربها تاني لكن هالمرة لازم اغير نوع الدقيق وعملتها بنوع دقيق يصلح للكريب وهذه صورته http://champion-gdc.proxi-business.c...110/801235.jpg والنتيجه كانت مبهرة جدا جدا وان شاء الله ستكون عجينتي كل ما احتجت بيتزا او معجنات ومقاديرها اخذتها من المنتدى [web]http://www.66n.com/forums/showpost.php?p=1703850&postcount=1[/web] لما انتهيت من عجنها تركتها ترتاح لتخمر وبعدها فردتها وقطعتها بكاس صغير تركتها تتخمر من جديد ودهنت الوجه بالبيض ورشيت السمسم http://img441.imageshack.us/img441/8532/1018617.jpg وادخلتها الفرن لتستوي وبعد ان اخرجتها تركتها لتبرد تماما http://img695.imageshack.us/img695/7421/1018618.jpg بالنسبه للحشوة لحم مفروم بصل وثوم وبهارات كزبره طرية واضفت لها قليلا من التوست المبلل بالحليب للطراوة خلطت كل المقادير جيدا وتركتها ترتاح ساعات فردتها فوق بلاستيك وقطعتها بنفس الكاس اللذي قطعت به العجين وسويتها في مقلاة مع قليل من الزيت ناخذ المعجنات ونقسمها في النصف وندهنها بكاتشب ونضع خس ثم اللحم المستوي وجبن البرجر تم نغطيها بباقي الخبز هو كمان دهنته بكتشب وقبل التقديم دخلتها الفرن 5 دقايق لاقدمها دافئة http://img208.imageshack.us/img208/1959/burgerc.jpg المعجنات كان طريه جدا من الداخل ولذيذة وبالف هنا وشفا |
يمييييييي
شكلها لذيذ لذيييذ والله شهيتيني يا اندين .... تسلم الايادي |
تسلم يدك فعلا شكلها رائع ماشاء الله ومشهي
|
تسلم ايدك يا اندين...كلها بيشهي و يفتح النفس..
|
شاطرة شاطرة شاطرة شاطرة ;)
مافي أشهى و أطيب من هيك |
تسلم الأيادي
|
ماشاء الله ابداع واكيد احسن بكثير من الجاهزة
|
ماشاء الله شكلها واااااااااااااو
تسلم يدينك |
حلوة اوي تسلم اديكي
|
ماشاء الله رووعه تسلم ايدك
|
الساعة الآن 07:50 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©