![]() |
بيتزا نوجا اللذيذه .... صور
السلام عليكم اخواتي دي اول مشاركه لي معاكم في عالم المعجنات وعملتلكم بيتزا يارب تعجبكم http://www8.0zz0.com/2008/10/26/04/483890030.jpg http://www8.0zz0.com/2008/10/26/04/531598342.jpg المكونات 3 كوب دقيق 1 وثلث كوب ماء ممكن تقل علي حسب العجين ملعقتين سكر 1 ملعقة ملح 2 ملعقة زيت زيتون 2 ملعقه بقسماط مطحون 1 م ص بيكينج بودر 2 م ص خميره ربع م ص توم بودره لو مش موجود استخدمي توم مفروم ناعم جدا ربع م ص بصل بودره برضه زي التوم بستخدم مكانه بصل مفروم ناعم جدا طبعا الطريقه زي اي عجينه المكونات الجافه مع بعض ومعاهم التوم والبصل والخميره نسيبها تخمر شويه مع الميه والسكر والملح وزيت الزيتون وبعدين نعجن كويس قوي لمده 10 دقايق تسيبيها تتخمر 45 دقيقه ممكن تحفظي العجينه في التلاجه لمد يومين انا بعمل كميه وبسيبها في الفريزر ووقت ما احتاجها اطلعها قبلها بفتره وتفك علي طول وتبقي كويسه يارب تعجبكم علي فكره دي عجينه بيتزا هت مع بعض التعديلات مني (طبعا خبيره):d |
................................
أنا الأول أكيد أنا معزومة ما شاء الله تبارك الله تسلم ايديكي |
تسلم ايدك أختي على البيتزا الشهية بس ممكن مقادير الصلصة لو سمحت؟
|
يسلموا الايادي شكلها شهي وبتعقد بس اول مرة اسمع عن ثوم وبصل بالعجين ؟؟ ايش الفرق النكهه يعني ولا ايه؟
|
روووووعة ما شاء الله
تسلم الأيادي وبالعاااااااافية تحياتي |
تسلم ايدك يا نوجا بس زي ما قالت رومانسية غريبة بصل وثوم؟
وبقسماط كمان؟؟؟ |
تجننننن انا جوعانه جداااااااااااااااااااااااا
تسلم الايادي |
صار خاطري اسويها ,,
بس سالفة البصل والثوم حيرتني !! يصير اسويها بدون البصل والثوم ؟! |
يم يممممممممممممممممممممممممي...جدا لذيذ....
عجبت بناتي ...... |
شكلها رهيييييييييييييييييييييييييييييب
الله يسلم دياتك و يعطيك العافية |
يسسسسسسسسسسلمو
الله يعطيكي العافيه تحياتي |
اقتباس:
طبعا يا حبيبتي اكيد معزومة بس اعملك واحده جديده لانها خلصت علي طول تسلميلي علي المرور |
اقتباس:
اهلا فيك يا اختي مدمنة المنتدي شوفي يا ستي انا بعمل دايما صلصة الطماطم والبصل والتوم واخزنها في الفريزر للطبيخ يعني توفير في الوقت وبستعملها كمان مع البيتزا بس مش كتير يعني يادوب 4 ملاعق افردها عليها وبعدين بكون مجهزه بقيت المكونات (شرائح الطماطم والزيتون والموتزاريلا) ( وبصل وفلفل اخضر مقطعين جوانج أدبلهم شويه علي النار ) |
اقتباس:
تسلميلي يا رومانسيه علي ردك المشجع بصراحه البصل والتوم بيعطوا للعجين نكهة وريحه جميله جدا وطعم البيتزا بيطلع زي اللي بره ما تقلقيش مش بيبقي باين في الاكل لان الكميه صغيره جدا بالنسبه للعجين وكمان انا بفرمه ناعم جدا جدا وبيختفي في العجين بس جربيها وان شاء الله تعجبك |
اقتباس:
تسلميلي يا حبيبتي علي مرورك بجد والله شجعتوني انزل وصفات تانيه |
يميييييييييييييييييييييي
بجد جوعتيني تسلم الايادي |
اقتباس:
شوفي يا ستي زي ما قلت لرومانسيه ان البصل والتوم بيدوا نكهه حلوه قوي وبالنسبه للبقسماط ممكن تستعملي مكانه دقيق ذره بس انا بفضل البقسماط بيخلي البيتزا هشة انا بستعمل العيش الفينو لما ينشف اطحنه واحفظه عندي |
اقتباس:
حبيبتي زوجة احمد ربنا يخليكي شكرا لك علي المرور |
اقتباس:
تسلميلي اختي علي المرور بس جربيها بالبصل والتوم ومش هتندمي ان شاء الله تعجبك اكيد العجينه ممكن تتعمل من غيرهم |
اقتباس:
تسلميلي حبيبتي علي المرور |
اقتباس:
تسلميلي حبيبتي علي مرورك العطر |
اقتباس:
يعطيك العافيه حبيبتي شكرا لك علي المرور |
اقتباس:
تسلميلي حبيبتي شكرا لك علي المرور |
ما شاء الله تسلم ايدك
|
اقتباس:
اشكرك جدا علي مرورك العطر |
|
تسلميلي يا اختي مستكه
جزاك الله خيرا |
الساعة الآن 10:56 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©