منتدى عالم الأسرة والمجتمع

منتدى عالم الأسرة والمجتمع (http://www.66n.com/forums/index.php)
-   مطبخ المرأة (http://www.66n.com/forums/forumdisplay.php?f=81)
-   -   بيتزا للكسولات جدا ولذيذه من اختراعي (http://www.66n.com/forums/showthread.php?t=178677)

زوجةاحمد 26-12-2008 12:59 AM

بيتزا للكسولات جدا ولذيذه من اختراعي
 
http://www.66n.com/forums/imgcache/1039.imgcache.gif




أهلا بيكم حبيباتي

اليوم كنت جوعانه وكسلانه جدا اعمل شئ صعب :25: فخطر على بالي بيتزا من اختراعي:17:

(يا ويلك يا احمد من اختراعات زوجتك:d)

وهي للكسولات وليس اي كسولات:d الكسولات جداجدا:d

أولا جبت هذا الرغيف من الفريزر

http://www.66n.com/forums/imgcache/1040.imgcache.jpg

وقلبته على النار في قليل من الزبد (معرفش ليه عملت كده بس يلا اختراعات:d)

http://www.66n.com/forums/imgcache/1041.imgcache.jpg


وبعدين جبت نصف كوب صغير ماء واضفت له فلفل اسود وملح وسكر وزعتر وقليل من الزيت ومعجون طماطم

والحبه السوداء وقلبتهم مع بعض

وقطعت بصل قطع صغيره حمرتهم مكان الزبد ثم اضفت الخليط السابق

http://www.66n.com/forums/imgcache/1042.imgcache.jpg

ثم اضفت الفلفل الاخضر (الرومي) والطماطم وفي هذه الاثناء(ياعيني على العربيه الفصحه:d)

فتحت الفرن عشان يكون حار

http://www.66n.com/forums/imgcache/1043.imgcache.jpg

ثم وضعت زيتون وبسطرمه على الخبز ثم الخليط السابق ثم ثلاث انواع من الجبن:22:

http://www.66n.com/forums/imgcache/1044.imgcache.jpg

ثم فتحت الشعله العلويه وادخلته الفرن

وبدأت بعمل عصير المانجو اللذيذ:17:

وبعد خمس دقائق كانت جاهزه وهذا الشكل النهائي

http://www.66n.com/forums/imgcache/1045.imgcache.jpg

http://www.66n.com/forums/imgcache/1046.imgcache.jpg

:17:اتمنى تكون عجبتكم منتظره رأيكم :17:

غدير الابرار 26-12-2008 01:25 AM

بصراحة روعة وتسلم ايدك يامخترعتنا الحلوة

GREEN222 26-12-2008 01:25 AM

(.....)

والله طيبه انا جربتها

احيانا يقدمونها في المطاعم


عافيه وهنا على قلبك


البنت كبرت وصارت تعرف تعمل بيتزا

(انا اعتبرك طفلة المنتدى المدلله )

ملك نفسي 26-12-2008 01:41 AM

ماشاء الله تبارك الله
تسلمي غاليتي على هالاختراع الرائع لاعدمناك
مشابهه لطريقتي لما اعملها لبناتي وكانت تعجبهم كثير
دمتي بخير

زوجةاحمد 26-12-2008 02:19 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة غدير الابرار (المشاركة 2054803)
بصراحة روعة وتسلم ايدك يامخترعتنا الحلوة

إنتي الأحلى يا قمر بتشريفك ومرورك العطر:17:

من بعض ما عندكم:d

ناآاني 26-12-2008 03:04 AM

سكر وبصل!!!
نووو_*وي
كيف يكون الطعم يا مرات سي أحمد؟؟

هناااوي 26-12-2008 03:17 AM

ماشاء الله روووووعه هذي طبختنا المميزة خااصة انها للكسولات هههه اجل جاري التطبيق ..

زوجةاحمد 26-12-2008 03:26 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة green222 (المشاركة 2054804)
هههه

والله طيبه انا جربتها

احيانا يقدمونها في المطاعم


عافيه وهنا على قلبك


البنت كبرت وصارت تعرف تعمل بيتزا

(انا اعتبرك طفلة المنتدى المدلله )

أهلا حبيبتي واختي الكبيره جرين:)

نعم نعم:( شكلك ما بتتجولي:30: كويس في قسم الطبخ حتلاقي اكلاتي كتير:22:


واشهرها المكرونه بالبشاميل:22: وغيره وغيره .......:17:

اللقب طالع منك زي العسل :22:بس فعلا اسم على مسمى:15:

نورتيني يا قلبي

زوجةاحمد 26-12-2008 03:31 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ملك نفسي (المشاركة 2054812)
ماشاء الله تبارك الله
تسلمي غاليتي على هالاختراع الرائع لاعدمناك
مشابهه لطريقتي لما اعملها لبناتي وكانت تعجبهم كثير
دمتي بخير


:17::17::17::17:

اهلا بالأستاذه ملك نفسي:22: رأيك شهاده اعتز بها:22:

بالف صحه وهنا على العرايس الصغننين:15:

نورتي حبيبتي

شعبولة 26-12-2008 03:47 AM

تسلم ايدينك على الطريقة مررررررررررررررررررة سهله

عمرية 26-12-2008 03:58 AM

طريقة راااائعة:17::22: اختنا الحبيبة " زوجة احمد " ، ربنا يستررررررررر :11:هجربها ان شاء الله

زوجةاحمد 26-12-2008 04:53 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ناآاني (المشاركة 2054862)
سكر وبصل!!!
نووو_*وي
كيف يكون الطعم يا مرات سي أحمد؟؟

اهلين حبيبتي ناني:)

تصدقي ان السكر هو اصلا الشئ المميز بالصوص ومافي احد ذاقه

إلا واعجب به جدا:22: جربي وعلى ضمانتي:22:

وسي احمد يشهد:22:

نورتيني حبيبتي:)

زوجةاحمد 26-12-2008 04:54 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هناااوي (المشاركة 2054872)
ماشاء الله روووووعه هذي طبختنا المميزة خااصة انها للكسولات هههه اجل جاري التطبيق ..


:d:d:d:d:d

اهلا حبيبتي هنااوي:)

يلا بالانتظار :30:

نورتي غاليتي

زوجةاحمد 26-12-2008 04:56 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة شعبولة (المشاركة 2054896)
تسلم ايدينك على الطريقة مررررررررررررررررررة سهله


تسلمي على مرورك يا قمر:)

نورتي

msz 26-12-2008 06:02 AM

أكيد عجبتنا
تسلم ايدك
انا اكتر شي احب الاكلات السهلة والسريعة
ان شاء الله حجربها
شكلها كتييييييييييييييييييييير شهي

زوجةاحمد 26-12-2008 08:13 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عمرية (المشاركة 2054897)
طريقة راااائعة:17::22: اختنا الحبيبة " زوجة احمد " ، ربنا يستررررررررر :11:هجربها ان شاء الله

اهلا اختي الحبيبه:)

يلا ورينا التجربة لا تخافي على ضمانتي:22:

زوجةاحمد 26-12-2008 02:04 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة msz (المشاركة 2054940)
أكيد عجبتنا
تسلم ايدك
انا اكتر شي احب الاكلات السهلة والسريعة
ان شاء الله حجربها
شكلها كتييييييييييييييييييييير شهي

اهلا بالمبدعه:17: وحشاني كتير حبيبتي

نورتي موضوعي

الجوريه الحمراء 26-12-2008 02:30 PM

تسلم ايديك و الله يعين احمد منك:d بس ترى في اكسل منك انا طريقتي اجيب رغيف خبز و ادهنه بكتشب و احط عليه جبن و بالمكرويف بدقيقه بكون جاهز :22:........

Dr.NaNnu 26-12-2008 03:19 PM

يا سلام على الاختراعات

بالهنا والشفا

shahd 2009 26-12-2008 03:20 PM

زوجة أحمد الحبوبة..

تعرفي أنا كمان دايما أعملها لما أكون مستعجلة ومش لاقيه حاجه آكلها..
فعلا سهلة وسريعة..
بس أنا عندي يا أبيض يا أسود ..:22:

يعني اما اني أعمل العجينه في البيت والصلصة واللحمة المفرومة وكل المكونات,,
أنا أعملها..

أووووووووووووووو

الكسل يوصل معايا أوفرررررررررررر..
يعني عيش وكاتشب.. وفلفل وجبنه واقلب ..

............

يعني انت طلعت انشط مني..

المشكله الجو بررررررررررررررد :24:
ويساعد على الكسل..
بس أحسن حاجه أقعد في المطبخ لأنه بيكون داااااااااااااافي

الله يعين

سلام حبيبتي ولنا لقاء آخر في المطبخ..
قصدي في الفرن :24:

اسبريسو 26-12-2008 04:00 PM

ماشاء الله شكلها رووووووعه

من البارح وانا مشتهيه بيتزا وانتي سهلتيها علينا

يعطيك العافيييييييه

anagheer3 26-12-2008 04:47 PM

يسلموووووووووووو الايادي

رومانسيه عاطفيه 26-12-2008 05:05 PM

يسلموا الايادي اختراع خطير

طارقH 26-12-2008 09:19 PM

تسلم يدينك شهيتينا ........

زوجةاحمد 26-12-2008 09:45 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الجوريه الحمراء (المشاركة 2055094)
تسلم ايديك و الله يعين احمد منك:d بس ترى في اكسل منك انا طريقتي اجيب رغيف خبز و ادهنه بكتشب و احط عليه جبن و بالمكرويف بدقيقه بكون جاهز :22:........

:d:d:d:d:d

شوفي يا قمر:) انا كنت زمان بعملها مثلك بالكاتشب بس لوجربتي هذا الصوص

حيعجبك جداجدا عشان كده تحملت المشقه:d وعملته

تورتيني يا عسل:)

زوجةاحمد 26-12-2008 09:48 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dr.nannu (المشاركة 2055112)
يا سلام على الاختراعات

بالهنا والشفا


اهلا بحبيبتي ام ايود:15:

طبعا الحاجه ام الاختراع:)

نورتي يا عسل

ساسوسو 26-12-2008 09:50 PM

شكلها شهى جداااااااااا

انا نفسى اعمل بيتزا بجد بس بعد الامتحانات بقة

لما فكرت اتعلم من مين ملقتش غيرك طبعا

بس لى سؤال
ايه انواع الجبن اللى انتى حطاها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زوجةاحمد 26-12-2008 09:55 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة shahd 2009 (المشاركة 2055114)
زوجة أحمد الحبوبة..

تعرفي أنا كمان دايما أعملها لما أكون مستعجلة ومش لاقيه حاجه آكلها..
فعلا سهلة وسريعة..
بس أنا عندي يا أبيض يا أسود ..:22:

يعني اما اني أعمل العجينه في البيت والصلصة واللحمة المفرومة وكل المكونات,,
أنا أعملها..

أووووووووووووووو

الكسل يوصل معايا أوفرررررررررررر..
يعني عيش وكاتشب.. وفلفل وجبنه واقلب ..

............
يعني انت طلعت انشط مني..

المشكله الجو بررررررررررررررد :24:
ويساعد على الكسل..
بس أحسن حاجه أقعد في المطبخ لأنه بيكون داااااااااااااافي

الله يعين

سلام حبيبتي ولنا لقاء آخر في المطبخ..
قصدي في الفرن :24:


أهلا أختي الحبيبة شهد:)

بس صدقيني الصوص طعمه روعه جربيه مش حتندمي:22:

نورتي موضوعي يا اختي الحبيبة

طفوله 27-12-2008 12:12 AM

ماشاء الله عليك
يسلمو ع الوصفه السهله

زوجةاحمد 27-12-2008 01:30 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة !ام خالد! (المشاركة 2055122)
ماشاء الله شكلها رووووووعه

من البارح وانا مشتهيه بيتزا وانتي سهلتيها علينا

يعطيك العافيييييييه

الله يسلمك يا استاذتنا:22:من بعض ما عندكم طبعا:22:

نورني مرورك:)

زوجةاحمد 27-12-2008 01:32 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة anagheer3 (المشاركة 2055142)
يسلموووووووووووو الايادي


تسلمي حبيبتي على المرور العطر:)

زوجةاحمد 27-12-2008 01:33 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة رومانسيه عاطفيه (المشاركة 2055157)
يسلموا الايادي اختراع خطير


من بعض ما عندكم يا احلى شيفه:)

ربنا يقومك بألف سلامه يارب ونفرح بالبيبي عن قريب

nouga masria 27-12-2008 01:53 AM

ما شاء الله عليكي يا زوجة احمد

والله اختراعاتك زي اختراعاتي بالظبط (كتير قوي بعمل الحركة دي لما اكون مستعجلة )

في بيتنا كنت اعملها بالخبز بتاع ماما لكن في بيتي بالعيش التوست

ما تحرميناش من افكارك يا عسل

زوجةاحمد 27-12-2008 01:37 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة طارقh (المشاركة 2055299)
تسلم يدينك شهيتينا ..........


تسلمي يا عسل:)

زوجةاحمد 27-12-2008 01:41 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ساسوسو (المشاركة 2055325)
شكلها شهى جداااااااااا

انا نفسى اعمل بيتزا بجد بس بعد الامتحانات بقة

لما فكرت اتعلم من مين ملقتش غيرك طبعا

بس لى سؤال
ايه انواع الجبن اللى انتى حطاها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اهلا حبيبتي وحشااااااااني كتييييييير

ربنا يوفقتا خلاص الامتحان قرب خالص:24:

انا حاطه جبنه رومي(تركي) وموزاريلا وجبنه حمراء(جوده)

نورتي يا عروسه:14:

النداهة 27-12-2008 01:41 PM

والله فعلا اختراعات هايلة

تسلم الأيادي

زوجةاحمد 27-12-2008 01:42 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة طفوله (المشاركة 2055418)
ماشاء الله عليك
يسلمو ع الوصفه السهله

الله يسلمك يا قمر

نورتي

زوجةاحمد 27-12-2008 06:03 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة nouga masria (المشاركة 2055487)
ما شاء الله عليكي يا زوجة احمد

والله اختراعاتك زي اختراعاتي بالظبط (كتير قوي بعمل الحركة دي لما اكون مستعجلة )

في بيتنا كنت اعملها بالخبز بتاع ماما لكن في بيتي بالعيش التوست

ما تحرميناش من افكارك يا عسل

أهلا حبيبتي

فعلا التوست حيبقى احلى واحلى:22:

نورتي يا حلوة

ساسوسو 27-12-2008 07:08 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة زوجةاحمد (المشاركة 2055749)
اهلا حبيبتي وحشااااااااني كتييييييير

ربنا يوفقتا خلاص الامتحان قرب خالص:24:

انا حاطه جبنه رومي(تركي) وموزاريلا وجبنه حمراء(جوده)

نورتي يا عروسه:14:


اية الجبنة الحمرا دى ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زوجةاحمد 28-12-2008 01:17 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة النداهة (المشاركة 2055750)
والله فعلا اختراعات هايلة

تسلم الأيادي

أشكرك حبيبتي كلك ذوق:)

نورتي


الساعة الآن 09:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©