![]() |
بيتزا للكسولات جدا ولذيذه من اختراعي
http://www.66n.com/forums/imgcache/1039.imgcache.gif
أهلا بيكم حبيباتي اليوم كنت جوعانه وكسلانه جدا اعمل شئ صعب :25: فخطر على بالي بيتزا من اختراعي:17: (يا ويلك يا احمد من اختراعات زوجتك:d) وهي للكسولات وليس اي كسولات:d الكسولات جداجدا:d أولا جبت هذا الرغيف من الفريزر http://www.66n.com/forums/imgcache/1040.imgcache.jpg وقلبته على النار في قليل من الزبد (معرفش ليه عملت كده بس يلا اختراعات:d) http://www.66n.com/forums/imgcache/1041.imgcache.jpg وبعدين جبت نصف كوب صغير ماء واضفت له فلفل اسود وملح وسكر وزعتر وقليل من الزيت ومعجون طماطم والحبه السوداء وقلبتهم مع بعض وقطعت بصل قطع صغيره حمرتهم مكان الزبد ثم اضفت الخليط السابق http://www.66n.com/forums/imgcache/1042.imgcache.jpg ثم اضفت الفلفل الاخضر (الرومي) والطماطم وفي هذه الاثناء(ياعيني على العربيه الفصحه:d) فتحت الفرن عشان يكون حار http://www.66n.com/forums/imgcache/1043.imgcache.jpg ثم وضعت زيتون وبسطرمه على الخبز ثم الخليط السابق ثم ثلاث انواع من الجبن:22: http://www.66n.com/forums/imgcache/1044.imgcache.jpg ثم فتحت الشعله العلويه وادخلته الفرن وبدأت بعمل عصير المانجو اللذيذ:17: وبعد خمس دقائق كانت جاهزه وهذا الشكل النهائي http://www.66n.com/forums/imgcache/1045.imgcache.jpg http://www.66n.com/forums/imgcache/1046.imgcache.jpg :17:اتمنى تكون عجبتكم منتظره رأيكم :17: |
بصراحة روعة وتسلم ايدك يامخترعتنا الحلوة
|
(.....)
والله طيبه انا جربتها احيانا يقدمونها في المطاعم عافيه وهنا على قلبك البنت كبرت وصارت تعرف تعمل بيتزا (انا اعتبرك طفلة المنتدى المدلله ) |
ماشاء الله تبارك الله
تسلمي غاليتي على هالاختراع الرائع لاعدمناك مشابهه لطريقتي لما اعملها لبناتي وكانت تعجبهم كثير دمتي بخير |
اقتباس:
من بعض ما عندكم:d |
سكر وبصل!!!
نووو_*وي كيف يكون الطعم يا مرات سي أحمد؟؟ |
ماشاء الله روووووعه هذي طبختنا المميزة خااصة انها للكسولات هههه اجل جاري التطبيق ..
|
اقتباس:
نعم نعم:( شكلك ما بتتجولي:30: كويس في قسم الطبخ حتلاقي اكلاتي كتير:22: واشهرها المكرونه بالبشاميل:22: وغيره وغيره .......:17: اللقب طالع منك زي العسل :22:بس فعلا اسم على مسمى:15: نورتيني يا قلبي |
اقتباس:
:17::17::17::17: اهلا بالأستاذه ملك نفسي:22: رأيك شهاده اعتز بها:22: بالف صحه وهنا على العرايس الصغننين:15: نورتي حبيبتي |
تسلم ايدينك على الطريقة مررررررررررررررررررة سهله
|
طريقة راااائعة:17::22: اختنا الحبيبة " زوجة احمد " ، ربنا يستررررررررر :11:هجربها ان شاء الله
|
اقتباس:
تصدقي ان السكر هو اصلا الشئ المميز بالصوص ومافي احد ذاقه إلا واعجب به جدا:22: جربي وعلى ضمانتي:22: وسي احمد يشهد:22: نورتيني حبيبتي:) |
اقتباس:
:d:d:d:d:d اهلا حبيبتي هنااوي:) يلا بالانتظار :30: نورتي غاليتي |
اقتباس:
تسلمي على مرورك يا قمر:) نورتي |
أكيد عجبتنا
تسلم ايدك انا اكتر شي احب الاكلات السهلة والسريعة ان شاء الله حجربها شكلها كتييييييييييييييييييييير شهي |
اقتباس:
يلا ورينا التجربة لا تخافي على ضمانتي:22: |
اقتباس:
نورتي موضوعي |
تسلم ايديك و الله يعين احمد منك:d بس ترى في اكسل منك انا طريقتي اجيب رغيف خبز و ادهنه بكتشب و احط عليه جبن و بالمكرويف بدقيقه بكون جاهز :22:........
|
يا سلام على الاختراعات
بالهنا والشفا |
زوجة أحمد الحبوبة..
تعرفي أنا كمان دايما أعملها لما أكون مستعجلة ومش لاقيه حاجه آكلها.. فعلا سهلة وسريعة.. بس أنا عندي يا أبيض يا أسود ..:22: يعني اما اني أعمل العجينه في البيت والصلصة واللحمة المفرومة وكل المكونات,, أنا أعملها.. أووووووووووووووو الكسل يوصل معايا أوفرررررررررررر.. يعني عيش وكاتشب.. وفلفل وجبنه واقلب .. ............ يعني انت طلعت انشط مني.. المشكله الجو بررررررررررررررد :24: ويساعد على الكسل.. بس أحسن حاجه أقعد في المطبخ لأنه بيكون داااااااااااااافي الله يعين سلام حبيبتي ولنا لقاء آخر في المطبخ.. قصدي في الفرن :24: |
ماشاء الله شكلها رووووووعه
من البارح وانا مشتهيه بيتزا وانتي سهلتيها علينا يعطيك العافيييييييه |
يسلموووووووووووو الايادي
|
يسلموا الايادي اختراع خطير
|
تسلم يدينك شهيتينا ........
|
اقتباس:
شوفي يا قمر:) انا كنت زمان بعملها مثلك بالكاتشب بس لوجربتي هذا الصوص حيعجبك جداجدا عشان كده تحملت المشقه:d وعملته تورتيني يا عسل:) |
اقتباس:
اهلا بحبيبتي ام ايود:15: طبعا الحاجه ام الاختراع:) نورتي يا عسل |
شكلها شهى جداااااااااا
انا نفسى اعمل بيتزا بجد بس بعد الامتحانات بقة لما فكرت اتعلم من مين ملقتش غيرك طبعا بس لى سؤال ايه انواع الجبن اللى انتى حطاها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
اقتباس:
أهلا أختي الحبيبة شهد:) بس صدقيني الصوص طعمه روعه جربيه مش حتندمي:22: نورتي موضوعي يا اختي الحبيبة |
ماشاء الله عليك
يسلمو ع الوصفه السهله |
اقتباس:
نورني مرورك:) |
اقتباس:
تسلمي حبيبتي على المرور العطر:) |
اقتباس:
من بعض ما عندكم يا احلى شيفه:) ربنا يقومك بألف سلامه يارب ونفرح بالبيبي عن قريب |
ما شاء الله عليكي يا زوجة احمد
والله اختراعاتك زي اختراعاتي بالظبط (كتير قوي بعمل الحركة دي لما اكون مستعجلة ) في بيتنا كنت اعملها بالخبز بتاع ماما لكن في بيتي بالعيش التوست ما تحرميناش من افكارك يا عسل |
اقتباس:
تسلمي يا عسل:) |
اقتباس:
ربنا يوفقتا خلاص الامتحان قرب خالص:24: انا حاطه جبنه رومي(تركي) وموزاريلا وجبنه حمراء(جوده) نورتي يا عروسه:14: |
والله فعلا اختراعات هايلة
تسلم الأيادي |
اقتباس:
نورتي |
اقتباس:
فعلا التوست حيبقى احلى واحلى:22: نورتي يا حلوة |
اقتباس:
اية الجبنة الحمرا دى ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
اقتباس:
نورتي |
الساعة الآن 09:44 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©