![]() |
سلطة البطاطس سهلة ولذيذة من نوجا
السلام عليكم يا اخواتي كيفكم وكيف احوالكم يارب تكونوا بخير اليوم عملت سلطة بطاطس اكيد كلكم عارفينها بس قلت انزلها برضه غلاسة بقي:d طبعا سهلة جدا جدا ولذيذة جدا جدا جدا:22: المكونات بطاطس مسلوقة مهروسه جيدا قليل من الزيت ثوم , بقدونس اترككم مع الصور http://www.66n.com/forums/imgcache/1382.imgcache.jpg نفرم التوم ونحمره قليلا انتبهوا لا يتحرق http://www.66n.com/forums/imgcache/1383.imgcache.jpg نضيف البطاطس المهروسة ونقلب وبعدها بشوية نضيف البقدونس وطبعا الفلفل الاسود طبعا البطاطس بتكون مالحة من السلق مش بتحتاج ملح تاني http://www.66n.com/forums/imgcache/1384.imgcache.jpg دي صورتها بعد ما خلصت لذيذه جدا ممكن تاكل باردة او سخنة معاها الجزر اللذيذ http://www.66n.com/forums/imgcache/1385.imgcache.jpg معاها سلطة الطحينة وكام واحدة بطاطس مسلوقة ومحمرة باقية عندي http://www.66n.com/forums/imgcache/1386.imgcache.jpg وكمان معاها الجبنة بالطماطم اللي بيموت فيها زوجي ولازم اعملهاله:29: http://www.66n.com/forums/imgcache/1387.imgcache.jpg يارب تعجبكم[/CENTER] |
يسلمو اختي نوغا..بس نصيحة صينية البايركس ما توضع على العين مباشرة..لانه ممكن لا سمح الله تنفجر بفعل الحرارة لمية قطعة.. لانها مصنعه للحرارة الغير مباشرة..
|
مشكورة حبيبتي كيوتي علي مرورك
والله انا كنت فاكرة كده في الاول وكنت بحترس جدا لكن في الاخر لقيت الموضوع عادي جدا وعلي طول بعمل فيها الاكل اسهل بكتييييييييييير من الاواني التانيه كمان بستعمل اطباق الاركوبال الحراري علي النار مباشرة بقيت جريئة شوية كنت الاول بخاف كتير تسلمي حبيبتي علي النصيحة |
تسلمي اختي نوغا على هالاكله السهله واللذيذه
وعلى فكره الوالده الله يحفظها بتعمل الحشوه الي عملتيها للسمبوسه وبتطلع لذيذه ماينشبع منها ومره ثانيه الله يسلم هالايادي وبالهنا والعافيه لكي مني اجمل تحيه |
انا بعملها دايما بس بطريقه مختلفه تماما
ومنكم نستفيد يا ست نوجا .. وعلى موضوع البايركس انا كنت بسوي مثلك واستخدمع على النار وشايفه انه عادي بس مرة عملت فيه بطاطس ودجاج وعليهم مرقه وحطيتها على النار وانفجر فوق الشعله انتبهي مش كل مرة تسلم الجرة ... http://www.66n.com/forums/imgcache/1451.imgcache.gif |
ما شاء الله شكل البطاطس رائع
انا اول مرة اشوف موضوع قلي الثوم فكرة حلوة ان شاء الله اجربها انا سلطة البطاطس بضع عليها زيت و ملح و فلفل اسود و كمون و عصير ليمون و بحط كل التتبيلة علي بصلة شرائح و اتركها تتبل شوي قبل اضافتها للبطاطس المهروسه الساخنه ثم اضع عليها بقدونس و خس |
روووووووعه
الله يعطيكي العافيه تسلم الايادي |
اقتباس:
حبيبتي ملك نفسي تسلمي علي مرورك الجميل قوي ربنا يحفظلك امك و يخليها لك اميييييييييييييين يارب |
اقتباس:
الغالية رومانسية وحشتيني كتييييييييير تسلمي علي مرورك بالنسبة للبايركس حبيبتي اهم شيء انك ما تحطيش فيه حاجة متلجة علي النار او يكون لسة طالع من الفريزر وكمان الصينية او الحلة وهية سخنة ما تحطيهاش علي سطح بارد جدا غير كده ان شاء الله تكون آمنة في الاستعمال والله بتسهل كتير قوي في الغسيل ومريحة وربنا يستر اه نسيت يا رورو قولي لي بقي طريقتك في البطاطس يا قمر |
اقتباس:
حبيبتي مستكة مشكورة علي تشريفك لموضوعي والله فكرتك كمان حلوة قوي انا كنت فاكرة ان المصريين كلهم بيعملوها كده:23: طلع كل واحدة ليها طريقة :17: تسلمي حبيبتي |
اقتباس:
مدام الاء مرورك اللي روووووووعة يا حبيبتي الله يسلمك ويعافيك |
|
تسلم ايدك حبيبتي
كتييييييييييييييير حلوة الله يسعدك ويرزقك الذرية الصالحة |
اقتباس:
تسلمي علي مرروك الجميل يا ام ريناد وريماس ربنا يخليلك بناتك يارب |
اقتباس:
ربنا يخليكي يا ام اياد علي دعواتك الحلوة دي وربنا يسعدك انتي كمان ويفرحك باياد وابو اياد:23: |
تسلم ايدك
شو رأيك تنزليلنا طريقة الباذنجان بالخل والتوم سمعت عنو كتير ونفسي اعرف طريقتو وشكرا سلفا |
اقتباس:
الله يسلمك يا حبيبتي ان شاء الله اعمله وانزل الطريقة والله انا بموت في الباذنجان بكل انواعه بس زوجي مش بيحبه خالص:( فمش بعمله علشان كده بس قريب ان شاء الله اعمله علشان خاطرك |
حبيبتي البطاطس المحمرة كيف عملتيها وسلطة البندورة والجبنة ايضا كيف عملتها مع الشكر
|
طريقه حلوة وجديده
حطبقها ان شاء الله ادعيلي اخلص على خير |
اممممم انا بموت في سلطة البطاطس وشكلها مره مشهي الله يعطيك العافيه
وكمان السطلة الثانيه شكلها مشهي يسلمووو |
اقتباس:
حبيبتي البطاطس مسلوقه عادي جدا مع الملح وبعدين تقطعيها وتحمريها في الزيت بالنسبة للسلطه جبنة مكعبات ( انا بستعمل نوعين جبنة قديمة حارة وجبني فيتا عادية) طبعا اي نوع عادي طماطم فلفل ااخضر او الوان اللي غندك دايما بحط عليها جزر مبشور بتبقي روعة بس في الصورة مفيش تحطي عليها زيت زيتون او ذرة وكمون وشطة ولو محتاجة ملح وبالهنا والشفا عليكم |
اقتباس:
يارب تخلصي علي خير وتنجحي انتي واحمد بتقدير كويس تسلمي علي المرور يا عسل |
اقتباس:
الله يسلمك يارب مرورك اسعدني جدا |
يسلمو ايديك
شكلها لذيذ ومشهي |
اقتباس:
الله يسلمك يا حبيبتي مشكورة علي مرورك الجميل |
ماشاء الله تبارك الله
الله يعطيك العافية وانتبهي من البايركس على النار |
اقتباس:
الله يعافيك يا صبا مرورك اسعدني جدا:17: مشكورة علي النصيحة يا عسل بس شوفي ردي اول صفحة |
سلمت يداك عزيزتي
|
الله يسلمك اختي العزيزة اطياف
مشكورة علي المرور |
ازيك يا نوجا
اكتر ما عجبني شكل التقديم للبطاطس وفكرتيني بزوجي يحب جدا الجبنة بالطماطم عايزه اقولك لا تكوني مشاكسه :29: بالنسبه للبايركس والاركوبال صحتك تهمنا كلنا ودا كمان انفجار وفرقعه ونار مش اي كلام :30: ما تزعلي يا نوجا من النصايح كلنا نحبك في الله وزمانك تقولي مالي ووجع الراس ما كنت حطيت الصوره وتسلم ايدك :22: |
يسلم ايديكي |
جزاك الله خير الجزاء عن هذا الموضوع الرائع
|
جزاك الله خير الجزاء عن هذا الموضوع الرائع
|
اقتباس:
الله يسلمك يا قمر معقولة انا ازعل منك ما اقدرش طبعا :23: تسلمي علي مرورك الجميل |
اقتباس:
الله يسلمك يا جميل نورتي |
اقتباس:
تسلمي يا وردة علي مرورك الجميل |
انا بحب الوصفة هاي كثير
بس انا بضيف الطحينية معاها اما فكرة الثوم جديدة ويسلمو اديك يا نوجا |
نوغا مصرية
طبق شهي السلطة التانية (ألطماطم و الجبن ) انا بعملها مع شوية بطاطا مسلوقة و مقطعة لما قرأت عنوان الموضوع فكرتك عاملة بطاطا مع طماطم و جبنة لكن طلع شي جديد علي تسلم ايديكي ناجحة جداً |
الساعة الآن 12:50 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©