منتدى عالم الأسرة والمجتمع

منتدى عالم الأسرة والمجتمع (http://www.66n.com/forums/index.php)
-   مطبخ المرأة (http://www.66n.com/forums/forumdisplay.php?f=81)
-   -   سلطة البطاطس سهلة ولذيذة من نوجا (http://www.66n.com/forums/showthread.php?t=178885)

nouga masria 30-12-2008 03:52 AM

سلطة البطاطس سهلة ولذيذة من نوجا
 
السلام عليكم يا اخواتي

كيفكم وكيف احوالكم يارب تكونوا بخير

اليوم عملت سلطة بطاطس اكيد كلكم عارفينها بس قلت انزلها برضه غلاسة بقي:d

طبعا سهلة جدا جدا ولذيذة جدا جدا جدا:22:

المكونات

بطاطس مسلوقة مهروسه جيدا قليل من الزيت

ثوم , بقدونس

اترككم مع الصور


http://www.66n.com/forums/imgcache/1382.imgcache.jpg

نفرم التوم ونحمره قليلا انتبهوا لا يتحرق
http://www.66n.com/forums/imgcache/1383.imgcache.jpg

نضيف البطاطس المهروسة ونقلب
وبعدها بشوية نضيف البقدونس وطبعا الفلفل الاسود
طبعا البطاطس بتكون مالحة من السلق مش بتحتاج ملح تاني

http://www.66n.com/forums/imgcache/1384.imgcache.jpg


دي صورتها بعد ما خلصت لذيذه جدا ممكن تاكل باردة او سخنة
معاها الجزر اللذيذ

http://www.66n.com/forums/imgcache/1385.imgcache.jpg

معاها سلطة الطحينة وكام واحدة بطاطس مسلوقة ومحمرة باقية عندي

http://www.66n.com/forums/imgcache/1386.imgcache.jpg

وكمان معاها الجبنة بالطماطم اللي بيموت فيها زوجي ولازم اعملهاله:29:



http://www.66n.com/forums/imgcache/1387.imgcache.jpg

يارب تعجبكم[/CENTER]

cutiepie 30-12-2008 04:17 AM

يسلمو اختي نوغا..بس نصيحة صينية البايركس ما توضع على العين مباشرة..لانه ممكن لا سمح الله تنفجر بفعل الحرارة لمية قطعة.. لانها مصنعه للحرارة الغير مباشرة..

nouga masria 30-12-2008 04:37 AM

مشكورة حبيبتي كيوتي علي مرورك

والله انا كنت فاكرة كده في الاول وكنت بحترس جدا لكن في الاخر لقيت الموضوع عادي جدا
وعلي طول بعمل فيها الاكل اسهل بكتييييييييييير من الاواني التانيه

كمان بستعمل اطباق الاركوبال الحراري علي النار مباشرة

بقيت جريئة شوية كنت الاول بخاف كتير

تسلمي حبيبتي علي النصيحة

ملك نفسي 30-12-2008 07:28 AM

تسلمي اختي نوغا على هالاكله السهله واللذيذه

وعلى فكره الوالده الله يحفظها بتعمل الحشوه الي عملتيها للسمبوسه

وبتطلع لذيذه ماينشبع منها

ومره ثانيه الله يسلم هالايادي وبالهنا والعافيه

لكي مني اجمل تحيه

رومانسيه عاطفيه 30-12-2008 11:57 AM

انا بعملها دايما بس بطريقه مختلفه تماما
ومنكم نستفيد يا ست نوجا ..
وعلى موضوع البايركس انا كنت بسوي مثلك واستخدمع على النار وشايفه انه عادي
بس مرة عملت فيه بطاطس ودجاج وعليهم مرقه وحطيتها على النار وانفجر فوق الشعله
انتبهي مش كل مرة تسلم الجرة ...

http://www.66n.com/forums/imgcache/1451.imgcache.gif

مستكة_مستكة 30-12-2008 03:51 PM

ما شاء الله شكل البطاطس رائع

انا اول مرة اشوف موضوع قلي الثوم

فكرة حلوة ان شاء الله اجربها

انا سلطة البطاطس بضع عليها زيت و ملح و فلفل اسود و كمون و عصير ليمون و بحط كل التتبيلة علي بصلة شرائح و اتركها تتبل شوي قبل اضافتها للبطاطس المهروسه الساخنه

ثم اضع عليها بقدونس و خس

مدام الاء 30-12-2008 04:13 PM

روووووووعه
الله يعطيكي العافيه
تسلم الايادي

nouga masria 31-12-2008 01:33 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ملك نفسي (المشاركة 2058009)
تسلمي اختي نوغا على هالاكله السهله واللذيذه

وعلى فكره الوالده الله يحفظها بتعمل الحشوه الي عملتيها للسمبوسه

وبتطلع لذيذه ماينشبع منها

ومره ثانيه الله يسلم هالايادي وبالهنا والعافيه

لكي مني اجمل تحيه


حبيبتي ملك نفسي تسلمي علي مرورك الجميل قوي

ربنا يحفظلك امك و يخليها لك اميييييييييييييين يارب

nouga masria 31-12-2008 01:38 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة رومانسيه عاطفيه (المشاركة 2058115)
انا بعملها دايما بس بطريقه مختلفه تماما
ومنكم نستفيد يا ست نوجا ..
وعلى موضوع البايركس انا كنت بسوي مثلك واستخدمع على النار وشايفه انه عادي
بس مرة عملت فيه بطاطس ودجاج وعليهم مرقه وحطيتها على النار وانفجر فوق الشعله
انتبهي مش كل مرة تسلم الجرة ...

http://www.66n.com/forums/imgcache/1451.imgcache.gif


الغالية رومانسية وحشتيني كتييييييييير

تسلمي علي مرورك

بالنسبة للبايركس حبيبتي اهم شيء انك ما تحطيش فيه حاجة متلجة علي النار او يكون لسة طالع من الفريزر
وكمان الصينية او الحلة وهية سخنة ما تحطيهاش علي سطح بارد جدا

غير كده ان شاء الله تكون آمنة في الاستعمال
والله بتسهل كتير قوي في الغسيل ومريحة
وربنا يستر




اه نسيت يا رورو قولي لي بقي طريقتك في البطاطس يا قمر

nouga masria 31-12-2008 01:41 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مستكة_مستكة (المشاركة 2058261)
ما شاء الله شكل البطاطس رائع

انا اول مرة اشوف موضوع قلي الثوم

فكرة حلوة ان شاء الله اجربها

انا سلطة البطاطس بضع عليها زيت و ملح و فلفل اسود و كمون و عصير ليمون و بحط كل التتبيلة علي بصلة شرائح و اتركها تتبل شوي قبل اضافتها للبطاطس المهروسه الساخنه

ثم اضع عليها بقدونس و خس


حبيبتي مستكة مشكورة علي تشريفك لموضوعي

والله فكرتك كمان حلوة قوي
انا كنت فاكرة ان المصريين كلهم بيعملوها كده:23:
طلع كل واحدة ليها طريقة :17:

تسلمي حبيبتي

nouga masria 31-12-2008 01:45 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مدام الاء (المشاركة 2058279)
روووووووعه
الله يعطيكي العافيه
تسلم الايادي


مدام الاء

مرورك اللي روووووووعة يا حبيبتي

الله يسلمك ويعافيك

ام ريناد وريماس 03-01-2009 09:55 PM

http://www.66n.com/forums/imgcache/1856.imgcache.gif

Dr.NaNnu 03-01-2009 10:31 PM

تسلم ايدك حبيبتي

كتييييييييييييييير حلوة


الله يسعدك ويرزقك الذرية الصالحة

nouga masria 04-01-2009 08:07 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام ريناد وريماس (المشاركة 2061310)


تسلمي علي مرروك الجميل يا ام ريناد وريماس

ربنا يخليلك بناتك يارب

nouga masria 04-01-2009 08:08 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dr.nannu (المشاركة 2061353)
تسلم ايدك حبيبتي

كتييييييييييييييير حلوة


الله يسعدك ويرزقك الذرية الصالحة


ربنا يخليكي يا ام اياد علي دعواتك الحلوة دي

وربنا يسعدك انتي كمان ويفرحك باياد وابو اياد:23:

msz 07-01-2009 07:55 AM

تسلم ايدك
شو رأيك تنزليلنا طريقة الباذنجان بالخل والتوم سمعت عنو كتير ونفسي اعرف طريقتو
وشكرا سلفا

nouga masria 07-01-2009 08:24 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة msz (المشاركة 2063696)
تسلم ايدك
شو رأيك تنزليلنا طريقة الباذنجان بالخل والتوم سمعت عنو كتير ونفسي اعرف طريقتو
وشكرا سلفا


الله يسلمك يا حبيبتي

ان شاء الله اعمله وانزل الطريقة

والله انا بموت في الباذنجان بكل انواعه بس زوجي مش بيحبه خالص:(

فمش بعمله علشان كده

بس قريب ان شاء الله اعمله علشان خاطرك

الوردة السوداء 13-01-2009 10:40 AM

حبيبتي البطاطس المحمرة كيف عملتيها وسلطة البندورة والجبنة ايضا كيف عملتها مع الشكر

زوجةاحمد 13-01-2009 07:02 PM

طريقه حلوة وجديده

حطبقها ان شاء الله

ادعيلي اخلص على خير

إبداع القلوب 13-01-2009 07:23 PM

اممممم انا بموت في سلطة البطاطس وشكلها مره مشهي الله يعطيك العافيه

وكمان السطلة الثانيه شكلها مشهي

يسلمووو

nouga masria 13-01-2009 07:52 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الوردة السوداء (المشاركة 2068591)
حبيبتي البطاطس المحمرة كيف عملتيها وسلطة البندورة والجبنة ايضا كيف عملتها مع الشكر


حبيبتي البطاطس مسلوقه عادي جدا مع الملح وبعدين تقطعيها وتحمريها في الزيت

بالنسبة للسلطه
جبنة مكعبات ( انا بستعمل نوعين جبنة قديمة حارة وجبني فيتا عادية)
طبعا اي نوع عادي

طماطم فلفل ااخضر او الوان اللي غندك

دايما بحط عليها جزر مبشور بتبقي روعة بس في الصورة مفيش


تحطي عليها زيت زيتون او ذرة وكمون وشطة ولو محتاجة ملح
وبالهنا والشفا عليكم

nouga masria 13-01-2009 07:54 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة زوجةاحمد (المشاركة 2068979)
طريقه حلوة وجديده

حطبقها ان شاء الله

ادعيلي اخلص على خير


يارب تخلصي علي خير وتنجحي انتي واحمد بتقدير كويس

تسلمي علي المرور يا عسل

nouga masria 13-01-2009 07:56 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة إبداع القلوب (المشاركة 2068993)
اممممم انا بموت في سلطة البطاطس وشكلها مره مشهي الله يعطيك العافيه

وكمان السطلة الثانيه شكلها مشهي

يسلمووو


الله يسلمك يارب

مرورك اسعدني جدا

دنياالروح 13-01-2009 11:05 PM

يسلمو ايديك
شكلها لذيذ ومشهي

nouga masria 14-01-2009 07:59 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة دنياالروح (المشاركة 2069175)
يسلمو ايديك
شكلها لذيذ ومشهي

الله يسلمك يا حبيبتي

مشكورة علي مرورك الجميل

صبا نجد 16-01-2009 12:32 AM

ماشاء الله تبارك الله
الله يعطيك العافية وانتبهي من البايركس على النار

nouga masria 16-01-2009 05:46 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة صبا نجد (المشاركة 2070797)
ماشاء الله تبارك الله
الله يعطيك العافية وانتبهي من البايركس على النار


الله يعافيك يا صبا

مرورك اسعدني جدا:17:

مشكورة علي النصيحة يا عسل بس شوفي ردي اول صفحة

أطيـــــــاف 01-02-2009 03:34 AM

سلمت يداك عزيزتي

nouga masria 05-02-2009 03:36 AM

الله يسلمك اختي العزيزة اطياف

مشكورة علي المرور

زي القمر زي 05-02-2009 10:44 PM

ازيك يا نوجا

اكتر ما عجبني شكل التقديم للبطاطس وفكرتيني بزوجي يحب جدا الجبنة بالطماطم

عايزه اقولك لا تكوني مشاكسه :29: بالنسبه للبايركس والاركوبال صحتك تهمنا كلنا

ودا كمان انفجار وفرقعه ونار مش اي كلام :30:

ما تزعلي يا نوجا من النصايح كلنا نحبك في الله وزمانك تقولي مالي ووجع الراس ما كنت حطيت الصوره

وتسلم ايدك :22:

smart_baby 06-02-2009 12:11 AM

يسلم ايديكي

وردة الربيع 2 06-02-2009 01:08 AM

جزاك الله خير الجزاء عن هذا الموضوع الرائع

وردة الربيع 2 06-02-2009 01:14 AM

جزاك الله خير الجزاء عن هذا الموضوع الرائع

nouga masria 06-02-2009 08:05 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة زي القمر زي (المشاركة 2087440)
ازيك يا نوجا

اكتر ما عجبني شكل التقديم للبطاطس وفكرتيني بزوجي يحب جدا الجبنة بالطماطم

عايزه اقولك لا تكوني مشاكسه :29: بالنسبه للبايركس والاركوبال صحتك تهمنا كلنا

ودا كمان انفجار وفرقعه ونار مش اي كلام :30:

ما تزعلي يا نوجا من النصايح كلنا نحبك في الله وزمانك تقولي مالي ووجع الراس ما كنت حطيت الصوره

وتسلم ايدك :22:




الله يسلمك يا قمر

معقولة انا ازعل منك ما اقدرش طبعا :23:


تسلمي علي مرورك الجميل

nouga masria 06-02-2009 08:07 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة smart_baby (المشاركة 2087497)
يسلم ايديكي



الله يسلمك يا جميل

نورتي

nouga masria 06-02-2009 08:08 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة وردة الربيع 2 (المشاركة 2087545)
جزاك الله خير الجزاء عن هذا الموضوع الرائع



تسلمي يا وردة علي مرورك الجميل

سالي حبيب 08-02-2009 02:30 PM

انا بحب الوصفة هاي كثير
بس انا بضيف الطحينية معاها
اما فكرة الثوم جديدة
ويسلمو اديك يا نوجا

ماريا 08-02-2009 10:25 PM

نوغا مصرية


طبق شهي

السلطة التانية (ألطماطم و الجبن ) انا بعملها مع شوية بطاطا مسلوقة و مقطعة

لما قرأت عنوان الموضوع فكرتك عاملة بطاطا مع طماطم و جبنة

لكن طلع شي جديد علي

تسلم ايديكي

ناجحة جداً



الساعة الآن 12:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©