![]() |
كباب حلة من نوجا
[CENTER][SIZE="5"][COLOR="DarkSlateGray"]السلام عليكم
اليوم علي الغدا عملت كباب حلة لذيذ جدا جدا المكونات لحمة مقطعة مكعبات بصل شرائح بطاطس مكعبات ملح فلفل بهار حبهان فلفل اسود اولا نضع قليل من الزيت في الحلة والبصل ونقلب وبعدين نضيف اللحمة http://www.66n.com/forums/imgcache/1388.imgcache.jpg http://www.66n.com/forums/imgcache/1389.imgcache.jpg ثم البهار والحبهان والفلفل الاسود ونتركها علي النار لحد ما تقرب اللحمة تستوي مع اضافة قليل من الماء كل فترة بعدين نضيف الملح والبطاطس ونتركها لحد ما البطاطس تستوي بس ما يكونش فيها ميه كتير http://www.66n.com/forums/imgcache/1390.imgcache.jpg تقدم ساحنة مع الرز الابيض طبعا انا قدمتها مع رز بالشعرية :28: وايه معاها الجزر والخيار كله في طبق واحد توفييييييير في الغسيل(.........):d http://www.66n.com/forums/imgcache/1391.imgcache.jpg http://www.66n.com/forums/imgcache/1392.imgcache.jpg http://www.66n.com/forums/imgcache/1393.imgcache.jpg http://www.66n.com/forums/imgcache/1394.imgcache.jpg يارب يعجبكم |
ماشاء الله تبارك الله تسلمي غاليتي نوغا على هالاكله الراااائعه وبأذن الله راح اعملها دمتي بخير |
اخ يا سلاااام
والله شهيتيني خصوصا و انا اموت في الرز المصري بالشعيرية و معاه شوية مرق اخخخخخخخخخخخخخ بس اخ تسلم الايادي يا احلى نوجا |
يسلموا الايادي يا نوجا
دايما اسمع بكباب الحله بس اول مرة اشوفه واتعرف عليه جزاك الله خيرا ورزقك الذريه الصالحه .. |
يسلموا الايادي
|
تسلم الأيااااادي
وبألف عاااافية عليكم تحياااااتي |
تسلم الايادي
شكله يفتح النفس انا ايضا اتبع نفس الطريقة طعمها خرافة |
تسلم إيدك يا حبيبتي ماشاء الله ست بيت زي الفل
فعلا انا زيك مش بطبخ غير لما اضمن ان الشغاله جايه:d كل بقى:23: بالف هنا يا قمر |
تسلم ايدك
لذيذة انا دائما بعملها بس نحن منسميها غير اسم |
اقتباس:
حبيبتي ملك نفسي الله يسلمك يارب جربيها وقولي لي عجبتك ولا لأ |
اقتباس:
يا دودي يا قمر تعالي بس وانا اعملك كل يوم رز بشعرية ربنا يسعدك ويرزقك الذرية الصالحة عن قريب امييييييييين يارب |
اقتباس:
حبيبتي رومانسية ربنا يخليكي علي دعوتك الحلوة دي وتسلمي علي مرورك الجميل |
اقتباس:
جزاك الله خيرا علي المرور الجمييييييل |
اقتباس:
حبيبتي ام فيصل الله يسلمك مشكورة علي المرور |
اقتباس:
الله يسلمك يا مستكة الحمد لله بنعملها بطريقة واحدة :17: مشكورة حبيبتي علي المرور |
اقتباس:
العسولة الغالية زوجة احمد تسلمي يا حبيبتي علي مرورك وعقبال طبخاتك اللي من بيتك يا قمر عن قريب ان شاء الله |
اقتباس:
الله يسلمك يا حبيبتي مشكورة علي مرورك بس ما قلتيش انتوا بتسموا الاكلة دي ايه؟؟؟ |
اقتباس:
بصراحة ما قلتلك شو منسمي الاكلة لانو قصة طويلة:26::26: القصة يا ستي انو ايام زمان كانو يطبخوها بجرة من الفخار وغطاء الجرة يثبتوه بالطين ويبدو انو الفخار يعطي طعم مميز للأكلة وكذلك طريقة الاغلاق لذلك كانو يسمو الاكلة :لحمة بالجرة أو مطينة وبقي الاسم حتى الان مع انو طريقة الطبخ اختلفت وسبب التسمية زال وتوتة توتة خلصت الحدوتة |
اقتباس:
فعلا انا اسمع برضه ان الاواني الفخارية تعطي طعم تاني فعلا كل حاجة زمان كان ليها طعم علي رأي اجدادنا:) |
وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته
ماشاء الله رووووعه مره شهيتينى الله يعطيك العافيه لك فائق احترامى |
اقتباس:
الله يعافيك يا ام انس نورتي الموضوع |
تسلمين ياغاليتي على الوصفة اللذيذة ..
بالعافية على قلبك ومن تحبين ؛؛ ودمت بحفظ الله وتوفيقه ؛؛ |
اقتباس:
الله يعافيك يا حبيبيتي تسلمي علي مرورك اللي عطر موضوعي |
من نوقا وما يعجبنا
اكيد لذيذ يسلمو |
اقتباس:
يا حبيبتي يا فيافي ربنا يسعدك يارب والله مرورك اسعدني جدا جدا |
الساعة الآن 08:16 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©