![]() |
اسهل طريقة لأم علي من نوجا
http://www.66n.com/forums/imgcache/2807.imgcache.gif أم علي سهلة جدا جدا وغير مكلفة http://www.66n.com/forums/imgcache/2808.imgcache.jpg باكيت ورق جلاش محمص في الفرن (أنا بيبقي عندي بواقي منه لما أعمل جلاش أو رقاق باللحمه )أحمصها وأعملها أم علي لبن ومكسرات عسل او سكر قطر (شيرة) في طاجن بيركس نضع نصف كمية الرقاق وعليه اللبن المحلي وشوية مكسرات وبعدين باقي الرقاق والمكسرات ونغطيه باللبن ونسيبه لحد ما يتشرب اللبن وقليل من السمنة للو جه وطبعا في الفرن لحد ما الوجه يحمر لما تخرخ نسقيها بقليل من الشيرة ويالهنا والعافية طبعا طعمها تحفة |
يمييييييي شكلها روووعة
تسلم يدك حبيبتي .... |
حبيبتي نورا الله يسلمك
مشكورة علي المرور الجميل |
يا سلااااااام طريقه رووووووووعه
تسلم الايادي يارب |
بارك الله فيكي .. طريقه سهله وحلوة
يارب انت كمان نشوفك قريبا ام علي . |
ماشاء الله عليكي يا نوجا
مبدععععععععععععه كل ما ادخل اريح من من المذاكرة تجوعيني تسلم ايدك |
اقتباس:
الله يسلمك ويخليكي مرورك الاروع يا حبيبتي |
اقتباس:
تسلمي علي المرور الجميل ده والله أضحكني ردك جدا جدا :23: ربنا يخليكي وتقومي بالسلامة |
اقتباس:
برضه سايبه المذاكرة :29::29: الله يسلمك يا قمر علي المرور الحلو ده |
مشكورة غاليتي على الوصفة الحلوة
الله يسلم دياتك و بالعافية |
بارك الله فيكي حبيبتي
شكلها يشهي و تنفع في البرد تحياتي |
تسلمي حبيبتي مستكة
مرورك اسعدني |
تسلم ايدك
ما شاء الله عليك |
اقتباس:
الله يسلمك يا حبيبتي مرورك اسعدني |
تسلم الأياااااادي
وبالعاااااافية تحياااااتي |
رووووووووعه ..شكل طعمها لذيذ ..الله يعطيك العافية ..
|
اقتباس:
الله يسلمك يا فنانة ربنا يخليكي علي مرورك الرائع |
اقتباس:
الله يسلمك يا أم فيصل دايما منورة مواضيعي |
اقتباس:
الله يعافيك ياورد نورتي يا قمر |
تسلم ايديكي يا جميل
|
الله يسلمك يا قمر
تسلمي علي مرورك الجميل ايه الصورة التحفة اللي في التوقيع دي |
ما شاء الله عليك
فكرة كتير حلوة انادايما برمي بواقي الجلاش لانه ليس له استخدام بس حبيبتي ان بحب ام على بتسبح باللبن بطريقتك بيتهيألي انت بتخلي اللبن كله يتشرب ولا ايه؟؟ |
انا زوجي يحبها كثير
وانا اعملها بنفس طريقتك واضيف لها شويه قشطه وسكر بالوجه علشان تتحمر شوي لذيذه |
اقتباس:
دكتورة نانو تسلمي علي مرورك الجميل انا فعلا بحط فيها لبن كتييير جدا بس بسيبها تتشربه في الاول ولما تدخل الفرن تتشرب الباقي بس ممكن تعمليها زي ما تحبها طبعا:22: |
اقتباس:
ام راغدة تسلمي علي المرور الجميل هيه فعلا بتبقي لذيذة جدا بالقشطة ( طريقة مامتي ) بس بتبقي دسمة جدا جدا:24: |
الساعة الآن 01:55 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©