![]() |
أحلي سويسرول من نوجا
http://www.up.6y6y.com/uploads/8109c4f596.gif أخواتي بمناسبة مشاركتي الألف في منتدانا الجميل حبيت اقدم حاجة مميزة :17: وعملت سويسرول النهاردة وطلع تحفة فقلت لازم أنزله في المنتدي ويارب يعجبكم المقادير : 5 بيضات , كوب سكر بودرة ,كوب وربع دقيق ,ملعقة بودر , فانيليا الطريقه زي الكيكة الاسفنجية بالظبط الصور توضح نخفق البيض بالمضرب مع الفانيليا (انا ضفت كمان بشر برتقال ) وبعدين بعد شوية نضيف السكر ونخفق جيدا لحد ما يتقل الخليط http://www.up.6y6y.com/uploads/327496af67.jpg بعدين نضيف الدقيق والبودر وكمان ذرة ملح (دي من عندي لأني من خبرتي مع الكيكة الاسفنجية لقيت لما نضيف لها ذرة ملح تطلع احلي ) نبطن صينية طويلة بورق الزبده ونصب الخليط فيها (انا هنا عملت جزء بالشيكولاته) http://www.up.6y6y.com/uploads/23014ca1bc.jpg نحطها في الفرن المسخن قبل البدء لمدة 7 دقايق (طبعا لازم تتاكدي من سواها بس اهم حاجه ما تسيبيهاش كتير علشان ما تبقاش مقرمشة لانها رقيقة) http://www.up.6y6y.com/uploads/eb6e59c50d.jpg نقلبها ونفك ورق الزبدة http://www.up.6y6y.com/uploads/848bc3e0b0.jpg نسيبها تبرد خالص مع تغطيتها بفوطه مبلله قليلا للحفاط علي ليونتها نجهز كريم شانتي http://www.up.6y6y.com/uploads/9f331875d6.jpg ونسيح شيكولاتة (اللونين ابيض واسود) مع قليل من الزبدة والحليب http://www.up.6y6y.com/uploads/ca661b971b.jpg نخلط نص الكريمة مع الشيكولاته البيضا والنص التاني مع الشيكولاتة السودا ونفردها علي الكيكة ( طبعا الخليط الابيض علي كيكة الكاكاو والعكس) http://www.up.6y6y.com/uploads/559ec23fae.jpg نلفها بالراحة علشان ما تتكسرش لو اتكسرت شوية مش مشكلة لما تجمد هتبقي كويسه ونلفها في بلاستيك ونحكم اللفة كويس http://www.up.6y6y.com/uploads/17c431dfa1.jpg نسيبها في التلاجة لحد ما تتماسك انا سيبتها ساعة وما قدرتش اصبر اكتر من كده :29: ودي بعد التقطيع http://www.up.6y6y.com/uploads/0d361a6c33.jpg http://www.up.6y6y.com/uploads/97af05a97a.jpg وده بقي الشكل النهائي طبعا طعمه يجنن والحشو بتاعه لذييييييييذ جدا جدا http://www.up.6y6y.com/uploads/ddceee9897.jpg http://www.up.6y6y.com/uploads/fb3036171b.jpg http://www.up.6y6y.com/uploads/2b19f9d37b.jpg http://www.up.6y6y.com/uploads/fe4b1d2215.jpg مستنية رأيكم في السويسرول بتاعي:25: |
ما شاء الله ما شاء الله
رووووووعة بكل متحملها هالكلمة من معنى حتى طريقة التقديم فضييعة انا ابي من الشوكلت قطعة تسلم الايادي ياعسل |
يسلموووووووو
شكله يجنن ماشاء الله ذكرتيني زمااااان كنت اضبطه وللاسف نسيت طريقتي بسويه ان شاء الله بطريقتك |
اقتباس:
ما تتصوريش قد ايه ردك اسعدني جزاك الله خيرا يا حبيتي الصينية كلها لكي |
اقتباس:
الله يسلمك يا أم خالد دايما مشجعاني تسلمي علي المرور |
تسلم ايدك يا نوجا بجد شكله شهي وشيك جدا
|
اقتباس:
الله يسلمك يا زوجة احمد يا قمر |
تسلم الايادي
فصلتيهم ازي وانتى بتسكبيهم في الصنية جزء الكيك شكولاتة والجزء الباقى عادى |
اقتباس:
الله يسلمك يا قمر الخليط بيبقي سميك شوية لما بتحطيه في الصينية بتفردية ببملعقة او اسباتيولا في نص الصينية بس وعلي طول تحطي الجزء التاني وتفرديه ما تخافيش مش هيتلخبطوا علي بعض |
بسم الله ماشاء الله
يزيد ويبارك يارب وعقبال تورتت فررررحى ههههههههههه تجبهالى من ايدك الحلوه تسلمى اطبق وارد تانى |
ماشاء الله شكلها جميل جدا
تسلم الايادى |
ما اتحملت الصورة من روعتها
تسلم ايدكي جزام الله خيرا انا من زمان وانا بدور على طريقته الله يخليك ويحفظك |
:22:و الله بجد انت تحفة يا هناه زوجك أكيد مبسوط كثير منك.:d فعلا روعة الظاهر لن أغادر المطبخ لا سبت و لا أحد لكي اجرب كل ما كتبته من وصفاتك:p
|
روووووووووووعه
تسلم الايادي |
[TABLE1="width:95%;"] | [/TABLE1]سويسرول ولا أحلى ,, تسلم ايدك يا عسل ,, وعااااافية على قلووبكم , مع إني ماحب السويسرول (بشكل عام) ولكن اكييد عمل البيت يطلع أحلى :22: ياااااريت تذوقيني قطعة:o |
ما شاء الله تبارك الرحمن
ان شاء الله راح اسيوها اليوم وراح ادعيلك ياقمر يا نوجا الله يحفظك لزوجك ولعائلتك ويحميك من الحساد |
ما شاء الله وصفة رائعة
انا نفس جدا جدا اعمل السويسرول بس الطريقة اللي جبتها فيها نشا علي العموم لي تجربة بطريقتك و بدعيلك ان شاء الله |
اقتباس:
الله يسلمك يا حبيبتي وعقبال تورتة فرحك ان شاء الله وتبقي احلي تورتة يارب مستنية تطبيقك |
اقتباس:
الله يخليكي يا ميرو تسلمي علي المرور الجميل |
اقتباس:
تسلميلي يا وردة يا قمر علي مرورك الجميل ده ان شاء الله تجربيه و يعجبك |
اقتباس:
والله اسعدني ردك جدا جدا يا لؤلؤة لو جربتيه وعجبك لازم تقوليلي تسلمي علي المرور |
اقتباس:
الله يسلمك يا مدام الاء مرورك الأروع يا جميل |
اقتباس:
الله يسلمك علي مرورك يا عسل والله طعمه تحفة غير اللي بره خالص جربيه وان شاء الله يعجبك ان شاء الله لما اجي أزور البحرين(طبعا حبيتها من صورك اللي تجنن) اجيبلك معايا :23: |
اقتباس:
يارب يكرمك ويخليكي علي الدعوات الحلوة دي تسلمي علي مرورك العسل |
اقتباس:
يا اهلا بيك يا مستكة في موضوعي نورتي جربيها ويارب تعجبك ان شاء الله |
روعه وشوقتينى اعمله
تسلم ايدك |
5 بيضات , كوب سكر بودرة ,كوب وربع دقيق ,ملعقة بودر , فانيليا
الطريقه زي الكيكة الاسفنجية بالظبط الصور توضح....هل أيضا كيكة التورت نفس المقادير لماذا البيض كثير جدا وايضا الدقيق قليل؟ ولماذا سكر بودره؟ بتعلم حتى أطبقها صح |
اقتباس:
الله يسلمك يا قمر ان شاء الله تجربيه ويعجبك مشكورة علي المرور |
اقتباس:
حبيبتي المصرية هيه نفس طريقة الكيكة الاسفنجية بتاعة التورتة بالظبط حبيبتي البيض مش كتير ولا حاجة ولا الدقيق قليل انتي عارفه في الكية الاسفنجية العادية بنحط كوب دقيق واحدة وكوب سكر لكل 5 بيصات لان البيص هوه اللي بينفش الكيكه ولاحظي كمان انه مفيش سوائل في الكيكة غير البيض بالنسبة للسكر طبعا بنستعمل السكر البودرة مع الكيك الاسفنجي علشان يتماسك مع البيض وكمان السكر العادي مش بيدوب بتلاقيه بيقرمش في الكيكة اتمني اشوف تطبيقك بكرة واي سؤال انا جاهزه يا قمر |
بإذن الله هطبقها بعد ماانزل أشترى الشيكولا
لكن هل فى نوع شيكولاته تحبينها ام اشترى الخام أجد أختى تستعملها عند عمل التورتات لكن انا بحب اسئلكم انتم سبحان الله مع ان أختى خبيره فى الحلويات وبعد التطبيق هنزل الصور بإذن الله |
رووووووووووووووعة
تسلم الأياااااادي وبالعاااااافية عليكم تحياااااتي |
بصراحه شكلها رووووعه ..الله يعطيك العافية ...
|
سويسرول رائع
تسلم ايدك |
ماشاء الله تحفه
كتير شهي وحلو تسلم الايادي |
اقتباس:
مصرية يا عسل انا بستعمل الشيكولاتة الخام اي نوع كلهم واحد عايزة اشوف التطبيق بقي :17: |
اقتباس:
الله يسلمك يا ام فيصل تسلمي علي مرورك الرائع |
اقتباس:
الله يعافيك يا ورد مرورك أروع يا قمر |
اقتباس:
الله يسلمك يا حبيتي ربنا يخليكي علي مرورك الجميل ده |
اقتباس:
ايه يا رومانسية انتي فين من زمان والله اشتقت لك طمنينا علي مامتك يا قمر يارب تكون وصلت بالسلامة يارب تولدي بيسر وسلامة امين يارب وتجيبلنا علي وتبقي انتي بقي أم علي :25: |
اقتباس:
ماما وصلت النهارده الحمد لله وانا باقيلي بالكتير 10 ايام ربنا يسهل .. ويرزقك الذريه الصالحه |
الساعة الآن 10:18 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©