![]() |
صدور دجاج بانية و معكرونه بالصلصة من زوجةاحمد
بسم الرحمن الرحيم
طبعا كلكم عارفين ان ماما عند اختي رومانسية :( وأنا ست البيت حاليا:22: فعملت اليوم الغداء عباره عن صدور دجاج بانيه و مكرونه بالصلصه:22: اولا تبلت صدور الدجاج من بليل http://www.iraqup.com/uploadsnew/ira..._947056251.jpg وبعدين عملتها بالبيض والبقسماط http://www.iraqup.com/uploadsnew/ira..._545108518.jpg وهذا الشكل النهائي http://www.iraqup.com/uploadsnew/ira..._915236867.jpg http://www.iraqup.com/uploadsnew/ira..._146526856.jpg المعكرونـــــــــــــــــــــــــــة سلقت المعكرونه http://www.iraqup.com/uploadsnew/ira..._225777089.jpg وعملت الصلصه http://www.iraqup.com/uploadsnew/ira..._109308219.jpg ولما تسبكت وضعت المعكرونة http://www.iraqup.com/uploadsnew/ira..._983950396.jpg وهذا الشكل النهائي http://www.iraqup.com/uploadsnew/ira..._340409258.jpg يارب يعجبكم :17:منتظرة تعليقاتكم:17: |
يسلموا الايادي
ست بيت شاطرة ربنا معاكي |
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
ماشاء الله بالعافيه عليكم بس الدجاج كان يبغالك تنشيه من الزيت مره اتشرب الزيت مره اكره الزفر وفى ناس مايعجبهم طبخى لانه قلييل الدهون :) بالعافيه عليكم الله يعطيك العافيه لك فائق احترامى |
ميه ميه ياست العرايس
شطوره الدجاج شكله حلو عجبني ممكن برايك اعمله ناجيت و يحتاج له دق ولا زي ما هو (( انتو تقولو بططيه )) صح ولا بالف من عندي مصري الصلصه اعتقد يحتاج لها تتسبك كمان شويه يمكن لان اولادي يحبو الصوص يكون ثقيل بلمكرونه |
اقتباس:
يلا وري ماما خليها تطمن علينا:22: |
اقتباس:
اهلا استاذه الطبخ اشكرك جدا على نصائحك بس انا من العجله ما تركت الزيت على ورق النشاف الى ان يتشرب نورتي حبيبتي |
اقتباس:
فعلا ماما قالتلي نفس التعليق كان محتاج يتسبك:22: نورتي حبيبتي |
وينكم ما عجبكم طبخي
|
جميله جدا
تسلم الايادى |
زوجة أحمد
لا تخافي إن شاء الله إنتي ست بيت شطورة (: و الدليل الصور اللي فوق^^ سلمت يداك عزيزتي |
[table1="width:95%;"] | [/table1]تسلم يدك يا شطووورة ,, وناسة دام الماما مو موجودة اكيد بتشوف ابداعات نيوو , والله شكل الدجاج لذيذ ,, ونفسي فيه !! |
يسلمو ايدي زوجة أحمد
شكلها مشهي جداً يالله تدربي كويس قبل ما تتزوجي بس ليش هيك شرحك كتير موجز :29: بدنا نعرف الأسرار أكتر شو هي توابل الدجاج اللي حطيتيها ؟ |
دايما اللي تقول ما بعرف اطبخ يطلع منها المواهب
يللا ورينا شاطرتك كمان وكمان بس عايزاكي تسبكي الطماطم شوية وتحمري الفراخ شويه علشان تقرمش ويكون لونها اغمق من الدهبي بس ولا يهمك الفراخ والمكرونه عجبانا هاتيها بس واحنا نخلصلك عليها |
اقتباس:
مرورك هو الاجمل حبيبتي:) |
اقتباس:
الله يخليكي على المجامله الرقيقة نورتي عزيزتي |
اقتباس:
ان شاء الله بس تحملوا إبداعاتي:25: نورتي حبيبتي |
اقتباس:
بالنسبه للدجاج تبلته ببصل + ملح+فلفل اسود+خل+زبادي بس وتاني يوم بالدقيق والبيض والبقسماط نورتي يا قمر:) |
اقتباس:
اشكرك جدا على النصائح وفعلا انا استعجلت وما صبرت لتتسبك لان اخواني:15::15: جوعانين نورتي |
ماشاء الله
إيه الحلاوة دي؟ عن جد طلعتي ست بيت يعتمد عليها الله يسلم دياتك و يعطيك العافية |
بارك الله فيك ياأحلى البنات ...
ست بيت وزوجة رائعة ..إن شاء الله .. ودمت بحفظ الله وتوفيقه ... |
اقتباس:
:17: خجلتيني حبيبتي:22: الله يسلمك |
البانيه شكله رووعه ومبين انه طري ..
واموت على الاسباكتي ... بس تعالي ... ذوقتي احمد ولالا؟؟؟ وتصدقين توني ادري ان رومانسيه عاطفيه اختك من لهجتها كنت احسبها شاميه ... |
اقتباس:
رايك شهادة اعتز بها نورتي غاليتي |
رائع وجميل جدا
يادلوووعة المنتدى:26: بس لو حطيتي شرائح بصل محرق لونه ذهبي مع صلصله طماطم حطي بتوووني على قولتهم :d:d او معكرونه تكون على نار هادئه جدا حتى لاتحترق مع التحريك بين الحين والآخر خلال 10 دقايق حتشوفي طعمها جنااااااااااااااااااان :22: الله يوفقك لكل خير |
بصراحة تسلم يدك بس حاسة انو مافي ابتكار وكلام الاخت ماء القمر مزبوط ياريت كنتي نشفتيه من الزيت
|
اقتباس:
نورتي يا قمر اشكرك على المجامله الرقيقه انا ما ذوقت احمد لانه ما بيجي عندنا طالما امي غير موجودة:29: اختي رومانسيه طول عمرها زي الشوام في اللهجه وكل الناس تحسبها سوريه:d |
:)
اقتباس:
اشكرك جدااااااا على النصائح وانتظروني الايام القادمة:22: نورتي يا عسل:) |
ماشاء الله طبخة جونان وتشهي آكيد مامتك متطمنة ..
|
اقتباس:
شكرا على النقد البناء:29: وان شاء الله الابتكارات قادمه:22: لسه مبتدئه:25: |
جميل قوى ومجهود رائع تشكرى عليه بس زى ما قالو لك الفراخ لازم تصفيها من الزيت كويس وتحطيها على ورق نشاف كده هتكون اخف ومقرمشة اكثر
والصلصة بتاعة المكرونه كانت عايزه تتسبك اكثر من كده بس لكى مستقبل ان شاء الله وما تنسيش تدبحى فرختين وتسلقيهم وبس وتوديهم لرومانسيه وسلمي لى عليها |
تسلم الأياااادي يا عسل
وبالعاااافية عليكم تحياااااتي |
تسلم ايدك يا عسل شكلها روعة
|
يا سلاااااام
روووووووووووووووووعه |
ما شاء الله قدها وقدود خلي امك تنبسط وتشوف اتها خلفت ست بيت
|
اقتباس:
الله يسعدك ويتمملك حملك بخير |
اقتباس:
نصائحكم فعلا في دماغي وان شاء الله جاري التنفيذ نورتي حبيبتي |
ما شاء الله تبارك الله
دي جنااااااااااااان تسلم ايديك يا قلبي وطمنيني كيف احتباراتك خلصت ولا لسه؟؟؟؟ |
ما شاء الله عليكي شاطرة
ايه الجمال ده كله ده ابداع شوفي نصائحي 1- الدجاج البانية تبلي البصلة بالملح و الفلفل الاسود و عصري فيها بيدك و اتركيها ساعتين ثم ضعي عليها توابلك و الزبادي 2- بالنسبة للمكرونة بصي يا ستي بعد ما تسلقي المكرونة اشطفيها بماء بارد و صفيها جيدا و كوني مجهزة قدر به قليل من الزيت و حاولي تحركي الزيت علي جوانب القدر و رشي علي الزيت ملح و فلفل اسود و ضعي المكرونة البيضاء علي الزيت و قلبيها تقلبتين و اطفي عليها الطريقة دي بتكون سهلة لاتصاق الصلصة بالمكرونة ( هذه طريقتي المعتمدة ) 3- الصلصة الجديد فيها و انتي بتحمري البصلة اول ما تصفر و تذبل ضيفي عليها جزرة صغيرة مبشوة و شوحي الجزرة مع البصلة شوية ثم ضيفي عصير الطماطم و كملي الصلصة عادي الجزر مش هيكون ظاهر في الطعم نهائيا لكني بتعطي طعم خرافة ممكن لو الجزر مضايقك او احد افراد الاسرة لا يحب الجرز ممكن بعد ما تخلصي الصلصة اضربيها في الخلاص حتي تصبح ناعمة و هتكون غليطة شوية نتيجة البصل و الجزر و بالتالي لن تسقط الصلصة من المكرونة جربي و ادعيلي يا عسل |
اقتباس:
مشكورة على المرور العطر |
اقتباس:
|
الساعة الآن 08:07 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©