![]() |
اصابع السمبوسه السريعه
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اصابع السمبوسه سهله جدا وبعملها لما يجيلي ضيوف فجأه لانها سريعه اول حاجه نقطع السمبوسه نصفين بالعرض http://www11.0zz0.com/2009/03/02/18/625116473.jpg نحططعه جزء من جبنه المراعي ميزه (بدل كيري لانها مقاطعه) http://www11.0zz0.com/2009/03/02/18/147798556.jpg نلفها ونقلي في شويه قليله زيت http://www11.0zz0.com/2009/03/02/18/929617172.jpg نغمسها في الشربات (الشيره)وهي ساخنه http://www11.0zz0.com/2009/03/02/18/655454488.jpg وبالف هنا عليكم http://www11.0zz0.com/2009/03/02/18/564619366.jpg |
اممم منظرهها مشهي جدااا
بدل الكيري او المراعي رح اضع جبننة نابلسية محلاة يسلموا ايديكي |
تسلم ايدك شكلها مقرمشة ولونها ذهبي حلو.
حطيتها ببالي. بس عندي سؤال: العجينة نفسها عجينة السمبوسك ولا هذه عجينة كلاج؟؟؟؟ أنا عندي عجينة سويتز سمبوسك بتنفع؟؟؟ وأشكرك من قلبي. |
ماشاء الله .شكلها مشهي ويفتح النفس بالعافية عليكم يا قلبي ..
|
ماشاء الله جد شكلها حلو
وطعمها باين حلو بعد بس الجبن ما يطلع منها ويخرب الزيت |
مشكورة حبيبتي
الف هنا و شفا عليكم طريقة سهلة و سريعة تحياتي |
ما شاء الله
مشكورة غاليتي على الوصفة الحلوة الله يجزاك خير |
تسلم ايدك
|
ما شاء الله تسلم الايادي
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية . |
اقتباس:
تسلمي يا عسل حطي الجبنه اللي تريحك اهم حاجه ما تكون بتسيح في القلي |
اقتباس:
تسلمي ساندي السمبوسه مقرمشه والشكل والطعم خرافه ودي عجينه السمبوسه العاديه وممكن تستعملي اللي عندك بس اقطعيها زي اول صوره |
اقتباس:
الله يعافيكي حبيبتي |
اقتباس:
شكرا باريسا اعمليها وما تخافي علي الزيت اذا حطيتي الجبنه زي الصوره |
اقتباس:
شكرا علي ايه يا سكر لما يجيلي ضيوف فجأه تكون اصابع السمبوسه اسرع حاجه واللي يشوفها يحسب انك تعبتي فيها |
اقتباس:
الحلو دايما للحلو |
الطير الازرق
مدام الاء شكرا علي مروركم الطيب |
الساعة الآن 02:21 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©