![]() |
حلقات البصل المقلية مع الفراخ البانيه من مستكة
http://mestekamesteka.googlepages.com/178.gif
http://www.66n.com/pics/hosted/ny292...tjajs467ji.gif حلقات البصل المقلية المكونات بصل سكري الخليط بيضة + دقيق + لبن + ملح و فلفل + بابريكا التغطية دقيق ذرة اصفر الطريقة هذا شكل البصل السكري http://mestoka.googlepages.com/17-04...0chiounion.jpg الخليط نخلط البيضة مع الدقيق الابيض و اللبن و الملح و الفلفل الاسود و يقلب جيدا و يكون سميك نوعاً و يترك نصف ساعه http://mestoka.googlepages.com/17-04...2chiounion.jpg http://mestoka.googlepages.com/17-04...3chiounion.jpg التغطية نجهز طبق فيه الذرة الصفراء http://mestoka.googlepages.com/17-04...4chiounion.jpg و هذا شكل الكيس http://mestoka.googlepages.com/17-04...5chiounion.jpg يسلق البصل في ماء ساخن لمدة 30 ثانية http://mestoka.googlepages.com/17-04...6chiounion.jpg و يرفع و يصفي تماما http://mestoka.googlepages.com/17-04...2chiounion.jpg نضع البصل في الخليط http://mestoka.googlepages.com/17-04...4chiounion.jpg ثم نضيف الي دقيق الذرة الاصفر البصل اثناء القلي http://mestoka.googlepages.com/17-04...3chiounion.jpg الشكل النهائي للبصل المقلي و مقرمش طبعا http://mestoka.googlepages.com/17-04...7chiounion.jpg http://mestoka.googlepages.com/17-04...8chiounion.jpg و قدمت بجانبه البطاطس محمرة http://mestoka.googlepages.com/17-04...0chiounion.jpg و لي طريقة حتي تكون البطاطس مقرمشة اضع في الزيت كمية من البطاطس كبيرة اكثر من كمية الزيت و اتركها تتحمر براحتها من التقليب من حين لاخر و تكون مقرمشة و قدمت بجانبهم فراخ بانية و استخدمت في التغطية خليط من البقسماط و دقيق الذرة الصفراء و كانت مقرمشة الفراخ البانية http://mestoka.googlepages.com/17-04...1chiounion.jpg في اغلب الاحيان نضف علي باقي تتبيلة الفراخ باقي البيض المخفوق المستخدم في تغطية الفراخ البانية مع باقي خليط البقسماط و الذرة الصفراء لعمل كويرات من البصل و تقلي و تقدم بجانب الفراخ البانية و بيكون طعمها رائع فعلا http://mestoka.googlepages.com/17-04...7chiounion.jpg و بالهنا و الشفا |
ما شاء الله
تسلم ايدك على هذه الافكار الرائعة الله يعطيك العافية |
ماشاء الله رهيبة وشهية وانا اتفرج عليها قبل وجبة الغداء سلمت يداك على الاطباق
|
دائما مبدعة ماشاء الله عليك ..
شكل البطاطس والبانيه خطييييييييييييييير .. لكن البصل ما بفضله كثير يارب لك الحمد ..مع ان شكله مشهي .. |
ماشاء الله ....تبارك الله ..
تسلم يديك ياغاليتي ...وصفة ولاأروع ...بالعافية على قلبك ومن تحبين .. أسأل الله العلي العظيم أن يحقق ماتتمنين في الدنيا والآخرة ... اللهم صلي على نبينا محمد صلى الله عليه وسلم ... |
روووووووعه وبجد مشهي
و متأكدة الطعم حلو وشهي تسلم ايدك على الأفكار الحلوة |
ياسلااااااااااااااام عليكى يامستكه مبدعة البصل شكله راااااااااااائع ان شاء الله اجربه يعطيكى العافية ياعسل
|
يسلموا الايادي يا عسل
|
روعة ...مبدعة يا مستكة...تسلم ايدك
بالعافية عليكم.. |
اقتباس:
شرفني مرورك العسل |
اقتباس:
اسعدني مرورك العطر بارك الله فيكي |
أنا من عشاق حلقات البصل:17:
وما شاء الله شكلها راااائعة جداً ومشهية:22: سلمت يداااااكِ ويعطيكِ الله ألف عااااافية تحيااااااتي |
اقتباس:
فعلا البطاطس بهذه الطريقة تطلع مقرمشة و البانية خرافة و مقرمش و فعلا البصل ده مزاج :25: فيه ناس مش بتحبه مشكرة حبيبتي اقتباس:
بارك الله فيكي اقتباس:
شرفني مرورك العسل اقتباس:
ان شاء الله يعجبك و تدعيلي يا قمر اقتباس:
شرفني مرورك العسل يا عسل اقتباس:
دقيق الذره الاصفر فرق كتير جدا في الحصول علي القرمشة جربيها و ان شاء الله تعجبك |
ماشاء الله
الله يعطيك العافية ياحلوة |
اقتباس:
شرفني مرورك العسل يا عسل |
تسلم ايدك يا مستكه
|
اقتباس:
شرفني مرورك العطر تحياتي |
تسلم الايادي عزيزتي
وصفه مميزة مشرفات عالم التغذية والطبخ |
اقتباس:
و الشكر موصول الي مشرفات عالم التغذية و الطبخ الكرام |
ماشاء الله وجبة شهية الله يعطيك العافية
|
اقتباس:
|
مممممممممممممممممممم رووووووووووووووووووعه
|
حلو موضوع التكويرات بتاع باقي التتبيلة .. دايما بحطه في الفريزر للمرة القادمة او برميه لما يكون قليل اوي
تسلمي على الافكار والاكل الجميل |
اقتباس:
اقتباس:
احنا علي طول تتبيلة البانية او الاسكالوب تخلط باقي المكونات و نقليها و طعمها بيكون رائع فعلا و بتكون ظريفة لو تحبي تاكليها ثناء القلي:25: |
يسلمو ايديكي رائع
بدي اسالك مستكة لو سلقنا بطاطا تلات ارباع سلق وقطعناها شرائح متوسطة وكملنا الخطوات زي حلقات البصل بنفع ولا؟؟؟ حابة اعمل بطاطا بانيه |
معلش انا لخبطت انا كان قصدي تنفع بدل البصل بطاطا ولاكيف
والبطاطا البانيه بتنعمل بهرس بطاطا مسلوقة مع بقسماط و ملح وتوابل و بقدونس مفروم وتشكل وتقلى صح ولا انا غلطانة؟؟؟ طبعا بعد غمسها في البيض و البقسماط صح ولا انا غلط؟ او بدل البيض نغمس في خليط البيض الي ذكرتيه للبصل انما ببانيه بطاطا ينفع؟؟؟ واسفة لازعاجك |
مارضيت ارد الا لما اجربها
والله رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووعة ياناس بس انا ماسلقت البصل ولا حطيت بابريكا وبرضك تجنننن |
اقتباس:
بالنسبة للبطاطس اعتقد انك تقصديها في اكثر من نوع 1- بطاطس مسلوقة و مهروسة مضاف لها بيضة و بقسماط و توابل و تشكل اصابع ثم توضع في البيض و البقسماط و تقلي .( احيانا اضيف لها ملعقة باشميل معد مسبقاً) 2- نفس المكونات السابقة و اضيفي لها لحم مفروم مستوي شوفي انا جربتها خرافة بمعني الكلمة جربيها و ان شاء الله تعجبك اقتباس:
الف هنا و شفا عليكي يا قمر كان نفسنا نشوف الصور بارك الله فيكي |
ذبحتيني يا مستكه بالصور والوصفات
الله يعطيك العافية رووعة بجربها باذن الله |
اقتباس:
مشكورة غاليتي و ان شاء الله تستفيدي من الوصفات بارك الله فيكي |
موضوع جميل ويستحق التميز فعلا
|
اقتباس:
مشكورة غاليتي بارك الله فيكي تحياتي |
الساعة الآن 11:04 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©