منتدى عالم الأسرة والمجتمع

منتدى عالم الأسرة والمجتمع (http://www.66n.com/forums/index.php)
-   مطبخ المرأة (http://www.66n.com/forums/forumdisplay.php?f=81)
-   -   أحلى طبخه تحبونها (http://www.66n.com/forums/showthread.php?t=198146)

*دنيا الوفا* 12-12-2009 09:19 AM

أحلى طبخه تحبونها
 
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
موضوع جااء على بالي وان شاء الله مايكون مكرر
هو الله يسلمكم ياحلوووات كل وحده تدخل وتكتب لنا الطبخه الي تحبها وتسويها وتتفنن في شغلها 00 وببدا بنفسي ياامورات الله يسلمكم احب اسوي المكرونه بالخضار والفلفل الحار 0000 وسلامتكم 000
انتضر ردودك

تيررا 13-12-2009 02:08 AM

وعليكم السلام دنيا انا احلى طبخة عندى بصراحة كل شئ لكن افضل اكلتين المحشى والمكرونة بانواعها وصراحة اتفنن بطبخها

*دنيا الوفا* 13-12-2009 06:30 PM

تيررا0000000المحشي شي وشيات يدوخ
تسلمين على مرورك
ويييييييين باقي العضوات معقوله ماتحبون تطبخون ولا ايش:30:

مُنتهـى 14-12-2009 07:36 AM

دنيا الوفاء


أحب طبخة عندي هي "الكشري" تخيلي !!

وشاطره فيها

رغم انها طبخة مصرية بحته

^_^

*دنيا الوفا* 14-12-2009 05:33 PM

ياهلابك يا فلااااااافل والكشري اسمع فيه والى الان ماجربته
اسعدني مرورك يالغاليه

fatoushi 14-12-2009 07:21 PM

أمممممممممممم:25:
انا بحب المسقعه والملوخيه المصرى والله تاكلوهم من ايدى من هنا وكأنك واخده بنج ههههههههه:23:
وبعمل حاجات كتييييييييييييييييييييييييير حلوه كلهم احلى من بعض بصراحه:18:

بكر الشايب ياسمين 14-12-2009 07:47 PM

انا مشهورة بالـ pepper steak ستيك بالبهار الاسود والفطر

وايضا باللزانيا .. عذاااب من ايدي ومطلوبه دائما مني :)

بنت مكة2008 14-12-2009 07:59 PM

المكرونات خصوصا البشاميل:23:

الدجاج البانيه :22:

ساتى اندونسي:25:

الاكل الهندى

الاسبرنغ رول

والله اكلات كتير:26:

مو من قليل الوزن زاد:29:

تسلمى على الموضوع

مدلوله 14-12-2009 09:12 PM

انا احب المكرونه بالبشمل

بكر الشايب
طلبتك تكفين طريقه الازانيا
ولو تقدرين تصورينها لنا افضل
وجزاك الله خير

بكر الشايب ياسمين 14-12-2009 09:39 PM

تم يا مدلوله باذن الله قريبا :)

ام لؤي34 14-12-2009 11:35 PM

موضوع يشهي ويفتح النفس الله يهادك بس حلو ماعلينا انا بحب فتة الدجاج ولازانيا والكبسة والارض شوكي والسمك ووو خلص جوعت مشكورة حبيبتي

بيلسان66 15-12-2009 12:08 AM

انابحب واموت علي شي اسمة محاشي

كروم وورق العنب والكوسا بس للأسف

ماأعرف كيف اعملة~لأني ماأعرف اطبخ

دنياالروح 15-12-2009 12:43 AM

اكثر شئ بحبه الكبه والكوسه محشى وكمان الفلفل الحلو المحشي

موضوعك حلو

apple-green 15-12-2009 12:52 AM

امممممممم موضوع يشهي جدا ,,,,
انا مشهورة بالملوخيه والرز بالشعيريه والدجاج المحشي وصينية الدجاج والكشري والبمبار والمحاشي والمكرونه بالباشميل وصينية البطاط المهروس .... واذا ذكرت شي مميز برجع لكم

الاوزون 15-12-2009 02:07 AM

اننا احب الجريش والمكرونه بجميع طرقها والمعجنات

من الحلى السينابون ممممممم روعه

*دنيا الوفا* 15-12-2009 04:39 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fatoushi (المشاركة 2302449)
أمممممممممممم:25:
انا بحب المسقعه والملوخيه المصرى والله تاكلوهم من ايدى من هنا وكأنك واخده بنج ههههههههه:23:
وبعمل حاجات كتييييييييييييييييييييييييير حلوه كلهم احلى من بعض بصراحه:18:

ياهلااا وغلا بفتووشي ومشاء الله عليك000 ياليت تقولين لنا كيف طريقة الملوخيه بالمصري اذا مافيه كلفه عليك
واسعدني مررورك يالغاليه

*دنيا الوفا* 15-12-2009 04:43 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بكر الشايب (المشاركة 2302458)
انا مشهورة بالـ pepper steak ستيك بالبهار الاسود والفطر

وايضا باللزانيا .. عذاااب من ايدي ومطلوبه دائما مني :)

[align=center] يااهلااا وغلاااااا بكر الشااايب وسؤال لقافه هل ذقتي لحم الحاشي ؟؟؟
واسعدني مرورك يالغاليه

*دنيا الوفا* 15-12-2009 04:47 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت مكة2008 (المشاركة 2302468)
المكرونات خصوصا البشاميل:23:

الدجاج البانيه :22:

ساتى اندونسي:25:

الاكل الهندى

الاسبرنغ رول

والله اكلات كتير:26:

مو من قليل الوزن زاد:29:

تسلمى على الموضوع

هلااااا بك يابنت مكه ومشاء الله عليك طباخه 0000 اذا ماعليك كلفه ممكن طريقة البشاميل ماعرف اسويه:)
واذا اكلتي اكله دسمه اشربي كاسة شاهي الضيافه يجيب ماغص و000 ولاتدعين علي:d اسعدني مرورك ياحلوه

*دنيا الوفا* 15-12-2009 04:49 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مدلوله (المشاركة 2302520)
انا احب المكرونه بالبشمل

بكر الشايب
طلبتك تكفين طريقه الازانيا
ولو تقدرين تصورينها لنا افضل
وجزاك الله خير

ياهلااا بك وانا بعد احبها بس ماعرف للبشاميل
واسعدني مرورك

*دنيا الوفا* 15-12-2009 04:52 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام لؤي34 (المشاركة 2302607)
موضوع يشهي ويفتح النفس الله يهادك بس حلو ماعلينا انا بحب فتة الدجاج ولازانيا والكبسة والارض شوكي والسمك ووو خلص جوعت مشكورة حبيبتي

هلاااا وغلااااا بام لؤي وش الاكله الارض شوكي:d
واسعدني مرورك

*دنيا الوفا* 15-12-2009 04:55 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بيلسان66 (المشاركة 2302633)
انابحب واموت علي شي اسمة محاشي

كروم وورق العنب والكوسا بس للأسف

ماأعرف كيف اعملة~لأني ماأعرف اطبخ

هلاااابك يالغاليه فيه احد مايحب المحااشي 00 بس لازم تتعلمين الطبخ وتسوين لنا اكله من شغلك وتجيبنها هنا مصوره
اسعدني مرورك

*دنيا الوفا* 15-12-2009 04:56 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة دنياالروح (المشاركة 2302660)
اكثر شئ بحبه الكبه والكوسه محشى وكمان الفلفل الحلو المحشي

موضوعك حلو

ياهلاااا وغلاااا بك واسعدني مرورك يالغاليه

بنت مكة2008 15-12-2009 04:57 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة *دنيا الوفا* (المشاركة 2303117)
هلااااا بك يابنت مكه ومشاء الله عليك طباخه 0000 اذا ماعليك كلفه ممكن طريقة البشاميل ماعرف اسويه:)
واذا اكلتي اكله دسمه اشربي كاسة شاهي الضيافه يجيب ماغص و000 ولاتدعين علي:d اسعدني مرورك ياحلوه


طيب اليوم راح اسويها واصورها وانزله اليوم بالصور والطريقه مطلوبه منى:22:

اعرف شاي الضيافه:29:

*دنيا الوفا* 15-12-2009 04:58 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة apple-green (المشاركة 2302668)
امممممممم موضوع يشهي جدا ,,,,
انا مشهورة بالملوخيه والرز بالشعيريه والدجاج المحشي وصينية الدجاج والكشري والبمبار والمحاشي والمكرونه بالباشميل وصينية البطاط المهروس .... واذا ذكرت شي مميز برجع لكم

ياهلاااااااابك وماشاااااء الله عليك طباخه
واسعدني مرورك

*دنيا الوفا* 15-12-2009 05:01 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الاوزون (المشاركة 2302767)
اننا احب الجريش والمكرونه بجميع طرقها والمعجنات

من الحلى السينابون ممممممم روعه

ياهلاااا وغلااااا والجريش حلووو مع الكشنه شييي وحلى السنابووون امووت فيه
اسعدني مرورك ياغاليه

*دنيا الوفا* 15-12-2009 08:45 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت مكة2008 (المشاركة 2303126)

طيب اليوم راح اسويها واصورها وانزله اليوم بالصور والطريقه مطلوبه منى:22:

اعرف شاي الضيافه:29:

مشكوووووره والله يعطيك العافيه

بنت مكة2008 15-12-2009 10:23 PM

بناءا على طلبك ياعسل سويت المكرونة وصورتها لعيونك على دا الرابط


http://www.66n.com/forums/showthread...76#post2303376


لو ماشفت تطبيقك ياويلك ههههههههههه:29
:

fatoushi 15-12-2009 11:03 PM

تؤمرى ولا يؤمر عليكى ظالم ابدا يا فوئه

تشترى كيس ملوخيه مجمده مونتانا ماليه الدول العربيه
مرقه لحم او فراخ مسلوقه

نصف راس ثوم مدقوق ناعم
ملعقه صغيره كسبره ناشفه ومطحونه طحن ناعم
ا مكعب مرق دجاج او لحم
املعقه سكر صغيره ممسوحه
2 ملعقه سمن

بسم الله
2 مج كبير من بتاع الشاى مليان شوربة الفراخ او اللحمه وتكون سخنه وتحطى مكعب المرقه حسب الشوربه لو فراخ يبقى مكعب دجاج ولو لحمه يبقى مكعب اللحمه
تفرغى فيه كيس الملوخيه كله
تحطيه على النار اول ما تبدأ هتقوم بالغليان يعنى تعلى يادوب توطى النار جدا جدا
وتحمرى الثوم فى ملعقتين السمن معاهم ملعقه الكسبره لحد ما الثوم ياخد لون دهبى
وتصبى الثوم فى الملوخيه فورا هتعمل صوت طبعا وريحتها تملا المكان وتاخدى ملعقه من الملوخيه تنزلى بيها باقى اللى فى طاسه التحمير
وتعلى النار تبدأ تعلى تانى تقومى تطفى عليها وتحطى معلقه السكر الصغيره وتملحى حسب الحاجه
وبالهنا والشفا

اوعى الملوخيه تسقط منك تبقى خايبه بقى وتفضحينا
لو طلعت حلوه ادعى لى انا واولادى

*دنيا الوفا* 16-12-2009 12:58 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fatoushi (المشاركة 2303415)
تؤمرى ولا يؤمر عليكى ظالم ابدا يا فوئه

تشترى كيس ملوخيه مجمده مونتانا ماليه الدول العربيه
مرقه لحم او فراخ مسلوقه

نصف راس ثوم مدقوق ناعم
ملعقه صغيره كسبره ناشفه ومطحونه طحن ناعم
ا مكعب مرق دجاج او لحم
املعقه سكر صغيره ممسوحه
2 ملعقه سمن

بسم الله
2 مج كبير من بتاع الشاى مليان شوربة الفراخ او اللحمه وتكون سخنه وتحطى مكعب المرقه حسب الشوربه لو فراخ يبقى مكعب دجاج ولو لحمه يبقى مكعب اللحمه
تفرغى فيه كيس الملوخيه كله
تحطيه على النار اول ما تبدأ هتقوم بالغليان يعنى تعلى يادوب توطى النار جدا جدا
وتحمرى الثوم فى ملعقتين السمن معاهم ملعقه الكسبره لحد ما الثوم ياخد لون دهبى
وتصبى الثوم فى الملوخيه فورا هتعمل صوت طبعا وريحتها تملا المكان وتاخدى ملعقه من الملوخيه تنزلى بيها باقى اللى فى طاسه التحمير
وتعلى النار تبدأ تعلى تانى تقومى تطفى عليها وتحطى معلقه السكر الصغيره وتملحى حسب الحاجه
وبالهنا والشفا

اوعى الملوخيه تسقط منك تبقى خايبه بقى وتفضحينا
لو طلعت حلوه ادعى لى انا واولادى

مشكوووره والله يعطيك الصحه والعافيه 00 وبجربها واقولك على النتيجه

apple-green 17-12-2009 03:04 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fatoushi (المشاركة 2303415)
تؤمرى ولا يؤمر عليكى ظالم ابدا يا فوئه

تشترى كيس ملوخيه مجمده مونتانا ماليه الدول العربيه
مرقه لحم او فراخ مسلوقه

نصف راس ثوم مدقوق ناعم
ملعقه صغيره كسبره ناشفه ومطحونه طحن ناعم
ا مكعب مرق دجاج او لحم
املعقه سكر صغيره ممسوحه
2 ملعقه سمن

بسم الله
2 مج كبير من بتاع الشاى مليان شوربة الفراخ او اللحمه وتكون سخنه وتحطى مكعب المرقه حسب الشوربه لو فراخ يبقى مكعب دجاج ولو لحمه يبقى مكعب اللحمه
تفرغى فيه كيس الملوخيه كله
تحطيه على النار اول ما تبدأ هتقوم بالغليان يعنى تعلى يادوب توطى النار جدا جدا
وتحمرى الثوم فى ملعقتين السمن معاهم ملعقه الكسبره لحد ما الثوم ياخد لون دهبى
وتصبى الثوم فى الملوخيه فورا هتعمل صوت طبعا وريحتها تملا المكان وتاخدى ملعقه من الملوخيه تنزلى بيها باقى اللى فى طاسه التحمير
وتعلى النار تبدأ تعلى تانى تقومى تطفى عليها وتحطى معلقه السكر الصغيره وتملحى حسب الحاجه
وبالهنا والشفا

اوعى الملوخيه تسقط منك تبقى خايبه بقى وتفضحينا
لو طلعت حلوه ادعى لى انا واولادى


فتوشي طريقتك نفس طريقتي بس احس الملوخيه الطازجه احلى بواجد وياسلام لما تجلسي وتفرميها ... بس السكر تصدقين شفتهم لما كنت في مصر يحطونه وكان طعمها لذيذ بس ماسويتها للحين فيه ذكرتيني وبرجع اسويها

مستكة_مستكة 23-12-2009 01:01 AM

موضوع جميل يا قمر

احلي طبخة اعدها

و لي في ابدعات

البامية

المحشي بكل انواع

الكشري

الكفتة المشوية

الشاورما لحمة و فراخ

ملوخية

مكرونة باشميل

فراخ بعمود الشوي

الارز البسمتي

الفته

الاسكالوب لاني اضيف عليه صويا صوص في التتبيلة

كل هذا اتميز به الحمد الله

ام لؤي34 23-12-2009 01:59 AM

مستكة اسكتي حرام عليك دوختيني اذا بالحلو ماشاء الله مبدعة كيف المالح الله يحفظك ويسعدك يارب وبدي طريقة الشاورما الي على السيخ وكيف يعني انتي بتروحي عمطعم وبتعمليها هناك فهميني مافهمت حغلبك بس انتي الي جيبتي لنفسك

ام لؤي34 23-12-2009 02:06 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة *دنيا الوفا* (المشاركة 2303120)
هلاااا وغلااااا بام لؤي وش الاكله الارض شوكي:d
واسعدني مرورك

اهلين ياعمري الارض شوكي هو االجينار او الخرشوف مافهمتي علي هو نوع من الثمار القشرة الخالرجية عاملة زي ورقة فوق ورقة صغار لونه اخضر بيتقشر وبيطلع جوة زي الفرو بتغسبيه وبكون شله من جوة زي القرص وبينقلى وبينحشى لحمة وصنوبر وبيتاكل مع الرز بالشعرية ولي خطوات اخرى للطبخ واسفة عالتاخير هلا شوفت ردك سامحيني

*دنيا الوفا* 23-12-2009 02:38 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مستكة_مستكة (المشاركة 2308951)
موضوع جميل يا قمر

احلي طبخة اعدها

و لي في ابدعات

البامية

المحشي بكل انواع

الكشري

الكفتة المشوية

الشاورما لحمة و فراخ

ملوخية

مكرونة باشميل

فراخ بعمود الشوي

الارز البسمتي

الفته

الاسكالوب لاني اضيف عليه صويا صوص في التتبيلة

كل هذا اتميز به الحمد الله

مستكه مشاء الله عليك مبدعه ومشكوره على مرورك يالغاليه

*دنيا الوفا* 23-12-2009 02:42 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام لؤي34 (المشاركة 2309119)
اهلين ياعمري الارض شوكي هو االجينار او الخرشوف مافهمتي علي هو نوع من الثمار القشرة الخالرجية عاملة زي ورقة فوق ورقة صغار لونه اخضر بيتقشر وبيطلع جوة زي الفرو بتغسبيه وبكون شله من جوة زي القرص وبينقلى وبينحشى لحمة وصنوبر وبيتاكل مع الرز بالشعرية ولي خطوات اخرى للطبخ واسفة عالتاخير هلا شوفت ردك سامحيني

الخرشوف ايوه اشوفه بس ماتوقعت انه يطبخ 00
تسلمين يالغاليه على ردك لي


الساعة الآن 10:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©