منتدى عالم الأسرة والمجتمع

منتدى عالم الأسرة والمجتمع (http://www.66n.com/forums/index.php)
-   مطبخ المرأة (http://www.66n.com/forums/forumdisplay.php?f=81)
-   -   فراخ كنتاكي (http://www.66n.com/forums/showthread.php?t=205981)

أم روزينة 08-04-2010 12:15 AM

فراخ كنتاكي
 
السلام عليكم
دي اول مشاركة لي بموضوع في هذا القسم
مش علشان انا طباخة فاشلة
لا ماعاذ الله ههههههههههههههه
لكن لان مش حعمل صور وكمان مش عارفة حعرف اوصل الشرح ولا لا
عموما انا حجرب فيكم المرة دي
توكلنا علي الله
خلطة الفراخ الكنتاكي
تجيبي الفرخة تغسليها كويس جدا بالماء وباليمون او الدقيق علشان ميكونش لها ريحة منفرة
وبعدها تقطعيها 8 قطع وتتركيها في طبق ثم
تجيبي بصلة مفرومة ومعاها ملح وفلفل اسود وتضفيها للفراخ
وتدقي حوالي 4 فصوص ثوم مع فصين حبهان(هيل) مع عودين قرنفل وتضفيها للفراخ وتتركيها مدة مناسبة
ثم تضعيها علي نار هادئة جدا لان تنزل مائها وتنشف علشان ما يكون فيها دم من الداخل
وبعدين تحمريها بالبيض والبقسمات
وبالهنا والشفا
يارب تعجبكم

بنت مكة2008 08-04-2010 01:32 AM

نفس طريقتى بس انتى زياده قرفه وهيل وبصل

تسلمى على الوصفه سمعت انو البصل ممتاز للدجاج

asali 08-04-2010 02:34 AM

تسلمي ع الطبخة

مستكة_مستكة 08-04-2010 10:24 AM

تسلم الايادي يا قمر

ان شاء الله تكوني طباخة شاطرة

و تستفيدي من موضوعات المنتدي

نورتينا

أم روزينة 08-04-2010 01:17 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت مكة2008 (المشاركة 2394320)
نفس طريقتى بس انتى زياده قرفه وهيل وبصل

تسلمى على الوصفه سمعت انو البصل ممتاز للدجاج

تسلمي للمرور
بس قرنفل مش قرفة

أم روزينة 08-04-2010 01:19 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة asali (المشاركة 2394348)
تسلمي ع الطبخة

مشكورة يا حبيبتي

أم روزينة 08-04-2010 01:21 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مستكة_مستكة (المشاركة 2394458)
تسلم الايادي يا قمر

ان شاء الله تكوني طباخة شاطرة

و تستفيدي من موضوعات المنتدي

نورتينا

تسلمي يا شيف مستكة
والله استفد كتير وطبقت اكلات كتير كانت محل اعجاب كل من اكلها
والقسم منور بالمبدعات امثالك

gawlp 08-04-2010 02:26 PM

تسلمي والله على هالطريقة ..
وحياك الله بيننا دائماً

مدام الاء 08-04-2010 04:13 PM

تسلمي على الوصفه الرائعه تسلم الايادي يارب

صباح الليل 10-04-2010 11:56 PM

يعطيك العافيه

سحابة الصحراء 11-04-2010 12:21 AM

بارك الله في طبقك وان شاء الله تتبعيها بالكثير من الاطباق

أم روزينة 11-04-2010 01:33 AM

جولب-مدام الاء-صباح الليل-سحابة صحراء
شرفني مروركم العطر

رحيل دائم 11-04-2010 12:45 PM

يسلمو ايديكي على الوصفة

أم روزينة 11-04-2010 05:34 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة رحيل دائم (المشاركة 2396750)
يسلمو ايديكي على الوصفة


تسلمي يا قمر

ضوء القمر2 24-04-2010 02:18 AM

يسلمووووووووو

أم روزينة 24-04-2010 02:46 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ضوء القمر2 (المشاركة 2405144)
يسلمووووووووو

تسلميييييييييييييييييييييي


الساعة الآن 01:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©