![]() |
الفطير المشلتت وصل
عملت فطير مشلتت فى العجانة وحبيت تشاركونى فيه
الصراحة طلع مرة روعة المقادير سهلة بس طريقة العجن هى الاساس كيلو دقيق ملح ماء للعجن زبدة للفرد العجينة عاوزة مدة ربع ساعة تقريبا بالعجانة لغاية ما تبقى نعمة وتتعجن كويس ولو باليد تعجن ساعة الا ربع تتقسم تترك لترتاح شوية نص ساعة تقريبا وبعدين نفردها ونرققها خالص ونبدا نمسح عليها بالزبدة ونطبق ونمس وهكذا لغايه ما نطبقه كلها ونتركة نص ساعة يرتاح تانى وبعدين نفردو فى صنبة ونطو فى فرن حرارتة200مئوية لمدة عشر دقايق http://file9.9q9q.net/img/97399865/----.JPG |
يسلموا ام خديجه وعبدارحمن شكلهاحلوووة
|
شكلو مشهي تسلم يدك باقي حتة جبنة وكباية شاي
بالعافيه عليكم |
تسلم الايادي و يعطيك العافية
|
روعة ماشاء الله شهيتيني عليه ..
تسلم يدك |
إممممممممم
أنا أموت بالفطير المشلتت مشكورة غاليتي على الوصفة الحلوة الله يسعدك ويجزاك خير |
جزاكم الله خيرا على ردودكم المشجعة
|
وصفة حلوة اوي
المقادير سهلة متوافرة بس عمايله شكلها متعبة تسلم الايادي |
شكلها شهي ماشاء الله
حفظك الله |
ان احب الفطبر مشلتت اريد اجربه بس ياريت تجاوبيني : كيلو الطحين يساوي كم كوب تقريبا ؟ وممكن نستخدم سمنة بدل الزبدة ؟ واذا ممكت تشرحي طريقة فرد العجينة بالعربي الفصيح لاني ما فهمتها وكم مرة تقريبا؟
|
شكله يشهي
نفسي اجربه.. تسلم الأيادي.. |
ماماتي بتعملو روعة
تسلمين حبوبة على الفطير المشلتت اموت عليه تحياتي نــــور 22 |
اقتباس:
وممكن السمنة عادى طريقة الفرد انا هصورها واحطها ليكى باذن الله اسفة على التاخير فى الرد |
الله يمي يمي تبارك الله
تسلم الأيــــــــــــــــادي |
وانا انتظر الصور بفارغ الصبر . اشكرك
|
ممممممممم شكلها لذيذ مره
الله يسلم دياتك |
.. أنا أحب الفطير المشلتت ..
تســـــــــلم أيدينك ام خدوج .. |
تسلم الأيادي
شهيتيني على الفطير لي حوالي 3 او 4 سنوات ما ذقته وماحصلت طريقة تكون مضمونة بس انتظر الصور عشان اجربه على طول والف صحة وعافية |
:22:
تسلم يدك ياام عبد الرحمن شهيتينى عليه خاصة انى من سنه تقريبا مااكلته |
الساعة الآن 08:10 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©