![]() |
عيش السرايا
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
http://www.m5zn.com/uploads/f278441079.JPG http://www.m5zn.com/uploads/00c7d2145d.JPG الناس تعمله باتوست لاكن انا اعمله بالسندوتش الصامولى احط اربع او خمس صامولى فى المونلكس الين تسير ناعمه اضيف لها اصبع زبده سايح او بحراره الغرفه احط نصه فى الصينه واكبسه بيدى واضيف القشطه ثم اضيف المتبقى من الصامولى واحمرها فى الفرن من تحت ثم من فوق واول ماتطلع اصب عليها الشيره وازينها بالفستق تقدم مع القهوه وبالهناء والعافيه لكم فائق احترامى |
|
تسلم ايدك
و فعلا انا امي الله يحفظها تسويه بالتوست |
الله يسلمكم
غاليتى كله نفس الطعم مايختلف بس لان الصامولى متوفر عندى اكثر نورتو |
ما شاء الله تسلم الأيادي .. لكن القشطة هي القشطة العادية بدون إضافات؟؟؟؟
|
شكرا الصراحه ذكرتينا بها بارك الله فيك
|
تسلم الايادي حبيبتي
جزاكي الله كل خير تحياتي |
تسلمولى ياقمارى على مروركم وردكم
حبيبتى القشه كدا بدون اضافات تسلمولى على مروركم وردكم نورتو |
تسلم ايدك
جزاكي الله كل خير |
واياك
تسلميلى ياغاليه نورتى |
الساعة الآن 06:11 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©