![]() |
الجبنة المناسبة للبروريك
السلام عليكم ورحمة الله
طبعا انا موجودة الان فى عالم الطباخات الخبيرات علشان كذى اريد ان اسالكم سؤال عن الجبنة المناسبة لحشو البوريك وطبعا كلنا عارفين البوريك الى هو زيى السمبوسة بس مايتقليش فسؤالى هو فى نوع منه ينحشى بالسبانخ والجبنة لكن اريد ان اعرف ماهو نوع الجبنة المناسبة للحشو بارك الله فيها الى تدللنى على النوع المناسب وبينى بينكم انا اريد ان اعملها فى حفل عندنا والى عندها افكار عن المعجنات المناسبة الى نضعها فى حفلات الزفاف تقولى ولها دعوة فى ظاهر الغيب |
الظاهر ان الأخوات ذكروها قبل فترة
انتِ أعملي يحث في المنتدى على الكلمات التالية ( البريك ، بوريك ، برك ، البرك ) لعلك تجدينه |
بارك الله فيك
بس انا اريد ان اسال عن خبراتكم فى المعجنات والمناسبات شو ممكن اعمل فى حفلة الزفاف |
اختي الغالية
انا علي طول بستعمل الجبن الاسطمبولي ( جبن مالح ) و ممكن تضعي عليها قشطة لتخفيف الملوحه و ان شاء الله ارد عليكي بخصوص معجنات الحفلات و بالنسبة لحشوة السانخ اعتقد يوضع معها جبن موتزريلا تحياتي |
جزاك الله خيرا يا مستكة وبارك الله فيك
انا فى انتظارك يا حبيبتى |
الساعة الآن 10:10 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©