![]() |
اختراع للبيتزا ماعرفش حد سبقنى فيه ولا لأ
لما بروح بيتزا هت دايما بقول ازاى الجبنه بتبقى طبقه مطاطه كده وزى سائله شويه
ومهما ازود الجبنه مابتتطلعش زيها الى ان توصلت لاختراع يارب تجربوه ويعجبكم زى ماعجبنى وضعت كميه من الجبنه الموتزريلا والجبن الرومى المبشور والجبن المثلثات فى وعاء ووضعته على نار هادئه جدا الى ان تذوب الجبنه ولكن نلاحظها جيدا واول ماتمسك شويه ممكن وضع نقط قليله من اللبن لكى يصير قوامها شبه سائل وليس سائل تماما ونتركها الى ان تتجانس تماما وتذوب وكلما احتاجت لبن نضع مع ملاحظتها جيدا حتى لا تتحترق . نضعها على البيتزا فى منتصف الخبز وليس من البدايه اى عندما تستوى من تحت تقريبا ونكون هنبدأ نحمرها من فوق نضعها على البيتزا وندخلها الفرن مره اخرى ارجوا ان تكون الفكره وضحت اخوانى جربوها بتطلع زى الجاهزه بالظبط وكلما كتر الخليط وغطى البيتزا كلها بيكون احلى ولو طبقتوها كمان على طريقه منال العالم فى البيتزا بتبقى رائعه لكم منى كل الحب |
عفاك الله أختي على المعلومات الطبيه والمفيدة
|
فكره مبتكره يعطيك ألف عافيه عزيزتي ميرو .
يمكن إضافة القليل من جبن القشقوان المبشور رغم دسامته إلى الجبن الموتزاريللا . ( وامشي بعدها كيلو ) تقبلي تحياتي . |
مشكورة و تسلم الايادي
تحياتي لكي |
اقتباس:
|
اقتباس:
|
اقتباس:
|
شكرا على المعلومة
|
جيتي على الجرح يا ميرو !!
بصراحه انا من عشاااااااااق البيتزا بجميع انواعها واشكالها وطرقها و ..و .. وجالسه أقرأ اللي كتبتيه وأشوف قدام عيوني بيتزا تروح وتجي .... !!! خاصه اني ماأكلت شيء الى الآن ... مجرد كوب من القهوه ... لكن ابشري ... راح أجربها واعطيك النتيجه ... وأدعيلك |
اقتباس:
|
الساعة الآن 07:46 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©