![]() |
ملوخيه مصريه 100%
طريقه عمل الملوخيه مصريه 100فى الميه كوبان من الشربه+2ملعقه ثو م مفري +2ملعقه كسبره ناعمه +ربع ملعقه صلصه+ملعقه بصل مفرى +نصف كيلو ملوخيه توضع الشوربه على النار ويوضع عليها نصف مقدار الثوم والكسبرة ويوضع معها الصلصه والبصل ومكعب ماجى وتترك حتى تغلى جيدا ثم توضع الملوخيه وتقلب على النار لمدة دقيقه ويمكن تزويدها بشوربه ساخنه حسب السمك الذى تريديه تحمر الجزء الثانى من الكسبره والثوم فى السمن ويوضع على الملوخيه ويغطى لدقائق وتقدم ملحوظه ان كانت الملوخيه محفوظه يجب وضع كربنات عليها قبل الغليان حتى تعطي قوام متماسك ولون زاهى
|
لله يسعدك مشكوووره بس يعني ايش مفري ...؟؟؟؟ مفروم قصدك ولا ايش؟؟؟؟؟؟؟
ومعليه كمان عندي سؤال لاني اموووت في الملووخيه المصريه... قصدك بالشوربه الشوربه كويكر الشوفان ولا ايش؟؟؟؟ وماهي الكربنات؟؟؟؟؟ |
اخواتى اشكركم لمشاركتكم والمفري يعنى المفروم والشوربه هي شوربه اللحم او الدجاج او الارانب ويكون فيها مستكه وحبهان وورق لورى والكربنات هو بيكربنات الصديوم وهو مسحوق ابيض ناعم معروف جدا عند العطار واحنا بنستعمله فى عجينه الفلافل
|
هو انا ليا سؤال أخر
احنا العيلة عندنا عمرنا ما عملناها بالبصل المفروم ولا الصلصة خاااالص دى طريقة جديدة ولا دى طريقة العيلة عندكم من زمان؟ و تسلم ايدك على الوصفة |
حبيبتى kokar شكرا لمشاركتك والبصل والصلصه يسمو عندنا بمرته الملوخيه مش عارفه ان كنت عرفاها ولا لأه المهم جربيها ويا رب تعجبك وابقى قوليلي
http://img133.imageshack.us/img133/3...19ac53ij8.gif; |
تسلم يدك على أحلى ملوخية ..
بإذن الله أعملها في القريب العاجل.. |
http://www.66n.com/pics/hosted/t9nli...m6g9stznzy.gif
ما شاء الله حبيبتي تسلم الايادي http://www.66n.com/pics/hosted/bmg68...rkiqxy3ncj.gif |
تسلمولى وتسلم رئتكم http://img92.imageshack.us/img92/271...er16ngffc9.gif
|
الساعة الآن 09:17 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©