![]() |
صينية وصيادية السمك من نوجا
السلام عليكم يا أخواتي النهاردة عملت سمك نوعين صينية وصيادية يارب يعجبكم بس معلش الصور مش كويسه لاني كنت مستعجله جدا اولا السمك الصينية لسه طالع من الفرن http://www.up.6y6y.com/uploads/eeddb92c68.jpg بعد الغرف http://www.up.6y6y.com/uploads/32a9521c7f.jpg http://www.up.6y6y.com/uploads/45c1005330.jpg السمك الصيادية http://www.up.6y6y.com/uploads/402c97edf5.jpg http://www.up.6y6y.com/uploads/2f23a61f60.jpg شوربة السمك الصيادية http://www.up.6y6y.com/uploads/f66cf24598.jpgوطبعا رز أحمر http://www.up.6y6y.com/uploads/d3c54c1fca.jpgونسيت اصور السلطه كانت احلي حاجه بالنسبه للسمك الصينيه انا بقلي السمك نص قلي وبعدين ارصه في الصينيه وارش عليه كمون في نفس الطاسه بحط البصل واقلب شويه وبعدين احط عصير الطماطم والملح والفلفل واسيبه يتسبك شويه وبعدين احطه علي السمك واسيبه علي البوتاجاز شويه لما يغلي وبعدين في الفرن بالنسبه للسمك الصياديه بصل محمر جدا زي بتاع الرز وازود عليه ميه وطبعا الكمون والفلفل الاسود والملح واسيبه لما يغلي احط فيه السمك (برضه مقلي نص قلي ) واسيبه يغلي 10 دقائق مع ملا حظة عدم احكام الغطاء يعني أسيبه مفتوح شويه وبالهنا والشفا |
يسلمووو ايدينك اختي نوجا
بصراحة الصور وشكل الطبق يفتح النفس وانا أمووت بأطباق الأسمااك يعطيكي العافية وصحتين وهناء ع قلبك |
ماشاء الله
انتي شطوره اوي يا نوجا ربنا يسعدك ويخليكي لجوزك يارب |
اقتباس:
تسلمي حبيبتي بيلسان علي ردك الجميل |
اقتباس:
حبيبتي زوجة احمد ربنا يخليكي تسلمي علي ردك الجميل وعقبال كده يارب ما نشوف اطباقك وانتي في عش الزوجيه مع أحمد |
تسلمين على هالاطباق الذيذه
الله يديكي العافيه |
يسلموا الايادي ..
طبق رائع .. |
تسلم الايادي
الله يعطيكي العافيه |
ماشاء الله ..
أطباقك تفتح النفس ..بجد شكلها مشهية ولذيذة.. تسلم يدك والله يعطيك العافية... |
اقتباس:
مشكوره حبيبتي علي مرورك الكريم |
الساعة الآن 02:06 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©