![]() |
رز بالبسلة و قطع الفراخ من نوجا
السلام عليكم يا اخواتي النهارده لم يكن لي مزاج اطبخ اي حاجه كسل طبعا:24: وعندي في التلاجه بسله وفراخ مطبوخه فقلت استغلهم واعمل اكله مفضلة عندي بسيطه وسهله ومن غير مجهود اولا شوحت بصله صغيره مقطعه جوانح معاها حبه فلفل رومي صغيرة في زيت قليل وبعدين ضفت عليهم الرز المغسول وقلبت وبعدين حطيت البسله المطبوخه وزودت ميه وكركم للون وطبعا قليل من الملح لان البسله فيها ملح وسيبتهم علي النار لما الرز استوي في هذه الاثناء (حلوه دي ):d لغة عربيه فصحي شوحت بصله صغيره مع فلفله وشوية جزر مبشور وحطيت معاهم الفراخ المخليه والمقطعه صغيرا والبهار طبعا والملح وسيبتهم علي النار شويه مع التقليب وزودت حبه كاتشب بقت شاورما تجنن لما الرز استوي اضفته علي الفراخ و قلبتهم وبالهنا والشفا كان طعمهم خطييييير اسيبكم مع الصور اعذروني علي رداءة الصور لاني بصور بالموبايل |
بالعكس اختي
صورك واضحة بالنسبة لي والله شكلو يفتح النفس اعذريني صايمة ... ابعتيلي صحن وقت الافطار |
اقتباس:
ربنا يخليكي يا ام عبد الله علي مرورك الرائع تقبل الله منك الصوم ان شاء الله تعالي مصر بس وانا اجيبهولك لحد عندك:) |
يم يم يسلم ايديكي
بس اختي انت دايما بمواضيعك الصور ماتظهر عندي:( وعندي اقتراح عالطبخة ليش عملتي الجاج منفصل؟ قصدي ليش ماعملتي خلطة البصل والفلفل والبازيلا والجزر وقطع الدجاج كلو سوا بطلع نكهة حلوة كمان مجرد اقتراح:) بس اكلتك زاكية ويسلمو ايديكي |
تسلميلي حبيبتي ملك ربنا يخليكي ومشكوره علي ردك الجميل انا مش عارفه ليه الصور مش طالعة عندك مع انها ظاهرة عندي:( كان نفسي تشوفيها بالنسبه لاقتراحك يا عسل انا عملتها كده علشان الفراخ كانت مطبوخه ومستويه قوي لكن لو بعمل بفراخ مش مطبوخه فانا بعلها زي ما بتقولي ما اتحرمش منك ولا من تعليقاتك:) ربنا يقومك بالسلامه يارب |
الله يعطيكي العافيه
تسلم الايادي |
يسلموا ايديكي ..
شكلها حلو ورائع واغرفي كله في صحن واحد .. احب الاكلات اللي ما تطلع صحون كتير .. عشان الغسيـــــــــــل طبعا. |
تسلم الايادي
|
اقتباس:
تسلمي حبيبتي علي المرور اسعدني مرورك |
اقتباس:
تسلمي حبيبتي رومانسيه dعامله زيي بالظبط في موضوع الاطباق: |
الساعة الآن 10:29 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©