![]() |
حلوى التريفل ولا اروع..وبالصور طبعا
جبتلكم اليوم حلوى كتير رائعة وسهلة وباردة على قلوبكم اول شئ هنعمل الكيكة ومقاديرها كوب دقيق كوب بيض كوب سكر م ك بيكنج بودر م ص فانيليا نضرب البيض ثم نضيف الفانيليا ونضيف السكر ونتبعه بالدقيق و البيكنج بودر شوى شوي ثم نسكبه في القالب المبطن وندخله الفرن بعد ما تستوي الكيكة وتعلى نقصمها نصفين قسم احتفظت بيه في الفريزر علشان مرة تانيه والقسم الاخر قسمته من المنتصف http://casaup.com/uploads/images/cas...d00e77ea2a.jpg بعدين جبت كريم شانتيه وخفقته http://casaup.com/uploads/images/cas...596846818c.jpg وقسمته 3 اجزاء قسم ضربته مع الفاراوله وقسم ضربته مع المانجو والاخير زي ما هو http://casaup.com/uploads/images/cas...48cea1744c.jpg في سرفيس عميق وضعت كريمة الفارولة ثم شريحة من الكيك ثم كريمة المانجو بعدين وضعت كمبوت الفواكه المشكلة http://casaup.com/uploads/images/cas...5a19ad85eb.jpg بعدين وضعت الشريحة الثانية من الكيك وغطيتها بباقي الكريمة http://casaup.com/uploads/images/cas...5f013f163c.jpg وزينتها بشرائح التفاح والاناناس والكيوي وفي المنتصف الفواكه المشكله http://casaup.com/uploads/images/cas...3e46496b28.jpg http://casaup.com/uploads/images/cas...6a5644d514.jpg وبالف هنا ملحوظه مهمة :علشان تظل الفواكه طازجة وتعطيك لمعه وما تسود سيحي ملعقة مربىمع قليل من الماء على النار وادهني بيها سطح الفاكه |
تسلم يدك يا عسل ..باين عليها لذيذة ..
لكن للأسف الصور ما طلعت.. |
اقتباس:
حاولي تفتحي وقت تاني يمكن تظهر الصور شكرا على مرورك |
تسلم ايدك
روعة يا عسل |
ما شاء الله عليكي
حلو جدا تسلم الايادي تحياتي |
تجنن بمعنى الكلمه .. وشكلها ولا اروع ..
بس عندي اسئله : ما معنى كوب بيض ؟؟ يعني كم بيضه ؟؟ ونكهات الفراوله والمانجو ايش هي ؟؟ جيلي ام بودرة ايس كريم ام ماذا ؟؟ |
اممممممممممم
تسلم يدك ماشاء الله تبارك الله ربي يحفظك من كل سؤ |
ما شاء الله
رووووووووووووعه يسلمو |
شكلها لذيذ انا كنت باعملها بطبقات الجيلى والكاسترد والوش كريمه بس دى اسها
شكرا لمجهودك |
اقتباس:
|
الساعة الآن 05:32 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©