![]() |
فطائر بعجينة العشر دقائق بالصور
السلام عليكم يا أخواتي امس عملت عجينة العشر دقائق وسيبتها في التلاجه للنهارده الصبح عملت بيها سينابون وأبل باي و فطيرة بالجبنه والزيتون والطماطم بصراحة عجينة رووووووووووووعة :22: ماشاء الله مشكورة اختي مستكة علي طريقة العجينة واختي منت عاجبني لان السينابون بتاعها فتح نفسي انى أجربه بالعجينه دي بلاش رغي بقي:27: واليكم الصور |
ما شاء الله
تطبيق رائع تسلم الايادي و الف هنا و شفا عليكم بس لي سؤال انا و لا مرة جربت اتركها بالثلاجة لليوم التالي هل تاثرت العجين ؟ في انتظارك غاليتي |
يسلموا ايديك
شغل ولا اروع ماشاء الله |
ممكن خلطه الحشو بتاعه الابل باي
لو من غير تعب تكتبي الطريقه بالتفصيل |
تسلمي يا مستكه يا غالية علي مرورك العسل
بالعكس العجينة طلعت تحفة انا حطيتها في التلاجه بعد ما خمرت لاني مكنش عندي وقت اعملها ولقيتها الصبح ماليه الطبق اللي انا كنت حطاها فيه يعني خمرت علي الاخر واكنت شكلها روعه وعلي فكرة انا ماعملتهاش كلها الباقي سيبته في التلاجه برضه |
حبيبتي رومانسية تسلمي علي مرورك الجميل
طبعا العجينة نفسها عجينة العشر دقائق والحشو (تفاح مقطع شرائح وكراميل وقرفة وشويه سكر بودرة) هوه العادي اننا بنحط السكر علي النار لما يبقي كراميل لكن انا عندي كراميل جاهز فاستعملته تحطي الكراميل علي نار هاديه ومعاه ملعقة ماء علشان ما يتحرقش عليهم تحطي التفاح والقرفة وتقلبي شوية وتطفي النار (ممكن تحطي نقطتين عصير ليمون للطعم اختياري ) وسيبهم لما يبردوا تفردي العجينه وتحشيها وتلفيها وتدهنيها بالسمنه وتحطيها في الفرن لما تستوي وبعدين تسيبيها تبرد شويه وتقطع ممكن ترشيها بالقرفة والسكر البودرة لو تحبي |
تسلم الا يادي ماشاء الله ايه الجمال ده
فين طبقي بقى كل مره تضحكي عليا ربنا يهنيكي يارب |
ما شاء الله تسلم إيدك.
شكله بيشهي. ما شاء الله |
اقتباس:
تسلمي يا قمر علي مرورك الجميل طبعا طبقك موجود يا حبيبتي بس انتي تعالي :23: |
اقتباس:
تسلمي يا ساندي علي مرورك العسل |
الساعة الآن 09:40 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©