![]() |
دجاج اللولي اللذيذه
اخياتي الحبيبات ...:)
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ا
طبعا بعد غسل الدجاجه والذي منه بالماء والملح والدقيق وشطفها جيدا من الداخل .. نقطع هذه الخلطه .. فلفل اخضر مكعبات + طماطم مكعبات + بصل ( كتير ) مكعبات .. ثم خلط هولاء جيدا مع ملح وفلفل اسود وزعتر ثم حشو داخل الدجاجه كلها وكذلك تحت جلد الصدر يعني تتحول من دجاجه لديك رومي بقدره قادر .. اهم خطوه واغربها اللي جايه .. نحضر صنيه تكون حوافها قصيره زي بتاعت البيتزا .. نفردها بورق القدير علشان سهوله التنظيف بعد كده ثم نغطي كل القاع بالملح ..:11: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نعم نعم ملح ثم نضع عليها الدجاجه وتكون ارجلها لاعلي ونضعها في الفرن ولا نغطيها بشئ ونتركها حوالي ساعه الي ساعه ونصف حسب حجم الدجاجه ويكون لونها مثل المشوي .. اللي يجربها يخبرني بجد عجبته والا ...... |
ماشاء الله وصفه سهله وشكلها شهيه
الله يعطيكي العافيه |
اختي الغالية تسلم ايديكي
الوصفه تبدو شهيه جدا و لكن ما فائده الملح في قاع الصينيه و هل يغير شيئا في الطعم |
شكرا جزيلا للمرور ..
الملح يعمل طبقه فاصله حتي لاتحترق الدجاجه ويجعلها لينه ولا تجف |
يسلمو يالغلا ع الوصفة ..
|
مشكورة حبيبتي علي الوصفة الجميلة
علي فكرة انا بعمل الفراخ كتيييييييير جدا بنفس الطريقة مع شوية اختلاف بس مش بحط ملح فكرتة جديدة مع الفراخ بس بشوف كتير قوي بيعملوا السمك والتونا كده بس مش عارفه ليه اخاف اني احط ملح تطلع الاكلة ملحة ههههههههه |
يسلمو يالغلا طريقه غريبه اكيد بجربها يوم |
يسلموا يا حبيبتي شكلها بشهي
|
فعلا غاليتي فكرتها جديدة
و انا شفت شيفات كثيرة بتعملها و بتغطي الفرخة كلها بالملح الخشن انا ايضا اخاف من الملوحه علي العموم فكرتك جميلة و ان شاء الله لي تجربة معاها |
غريبة جدا بس ان شاء الله هجربها
تسلم الأيادي |
الساعة الآن 02:41 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©