![]() |
كريم كرامل الفرن
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
كريم كراميل الفرن معروفه عند الاغلبيه لاكن المقادير اختلفت كميتها من وحده لوحده وانا اخذت لكم المقادير من بنت عمتى جزاها الله خير المقادير 2كاس حليب بودر 2كاس مويه 4بيضات 4/1 كاس سكر(شفناها قليل يبغالها 2/1 كاس سكر) وانتى حره بالكميه 2/1 كاسه سكر للحرق الطريقه احرقى السكر ووزعيه فى قالب الكرميل http://www.66n.com/forums/imgcache/995.imgcache.jpg بعدين اخلطى الحليب والمويه تماااام وبعدين ضيفى السكر ثم اضيفى البيض الى ان يتجانس انا ريحت راسى وحطيت كل شى فى الخلاط http://www.66n.com/forums/imgcache/996.imgcache.jpg اضيفى الخليط الى السكر وحطيه فى الفرن فى حمام مائى http://www.66n.com/forums/imgcache/997.imgcache.jpg خليه الى ان يتماسك (انا خليته ساعتين) http://www.66n.com/forums/imgcache/998.imgcache.jpg http://www.66n.com/forums/imgcache/999.imgcache.jpg اتمنى تجربو ويعجبكم ولكم فائق احترامى |
يسلموووووووو ايديكي
ابداع واكيد طعمه بشهي |
هاتى راسك أبوسها ياغااااااااااااليه :d طبعا ده ليا :17: محدش يقرب من الطبق ده بتاعى :18: تسلميلى ياماء القمر ياحبيبتى ويارب تشوفى انس يوم تخرجه من الجامعه اصل النهارده حفلة تخرجى :22: وبكره بإذن الله هطبق وأصوره وهابقى انزل الصوره :14: |
الله يسلمكم ويعافيكم يارب
المصريه الف الف مبروك التخرج عقبال العريس كلللللللوش ان شاء الله تطبقيه ويعجبك قموره لاتنسى تبرديه بعد الفرن :) نورتو |
ماشاء الله تسلم الايادي يا ام انس
وصفة رهيييبة جاري الحفظ ...... |
ما شاء الله
تسلم الايادي |
الله يسلمكم ويعافيكم يارب
هلا فيكم نورتو |
تسلم يدك يارب
نفس طريقة ماما والله مرة شهيتيني عليه عليكم بالعافيه |
يا سلاااااااااااام عليكي يا ماء القمر شكلو بيجنن
يسلموو الايادي ياعسل تقبلي تحياتي |
حبيبتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــى ماء القمر الله يحفظلك الغالين ياأم الغالى :22: تم التطبيق ياأحلى ام أنس وطلع واااااااااااااااااااااااااااااااااو لأول مره أعمل حاجه تنجح من أول تجربه :14::14::14::14::14::14: الناجح يرفع أيده :17::17::17::17::17::17::17: والله ياأختى كنت هصورها بس طلع راق رفيع خااااالص لذلك حسيت أن شكله مش لذيذ :) لكن وعد المره الجايه هيطلع تخيييييييييييين وأصوره:d بس الطعم خيااااااااااااااااااااال واخواتى أكلوه هم هم ماسبوش غير معلقتين ليا:29: بس أنا أضيفت 1- نص ليمونه 2- نص ملعقه صغيره فانيليا حتى تغطى على زفارة البيض ورأحته وبالفعل رأحة الفانيليا واليمون بتعطى طعم جميل جدا ورأحه ممتازه :22: وبالهنا والشفا لكل مايطبق أطباق القمر :25: |
الساعة الآن 09:44 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©