منتدى عالم الأسرة والمجتمع

منتدى عالم الأسرة والمجتمع (http://www.66n.com/forums/index.php)
-   حلويات (http://www.66n.com/forums/forumdisplay.php?f=86)
-   -   كريم كرامل الفرن (http://www.66n.com/forums/showthread.php?t=178602)

ماء القمر 24-12-2008 09:39 AM

كريم كرامل الفرن
 
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته



كريم كراميل الفرن معروفه عند الاغلبيه لاكن المقادير اختلفت كميتها من وحده لوحده


وانا اخذت لكم المقادير من بنت عمتى جزاها الله خير


المقادير


2كاس حليب بودر

2كاس مويه

4بيضات

4/1 كاس سكر(شفناها قليل يبغالها 2/1 كاس سكر) وانتى حره بالكميه


2/1 كاسه سكر للحرق

الطريقه

احرقى السكر ووزعيه فى قالب الكرميل

http://www.66n.com/forums/imgcache/995.imgcache.jpg

بعدين اخلطى الحليب والمويه تماااام وبعدين ضيفى السكر ثم اضيفى البيض الى ان يتجانس


انا ريحت راسى وحطيت كل شى فى الخلاط

http://www.66n.com/forums/imgcache/996.imgcache.jpg

اضيفى الخليط الى السكر وحطيه فى الفرن فى حمام مائى

http://www.66n.com/forums/imgcache/997.imgcache.jpg

خليه الى ان يتماسك (انا خليته ساعتين)

http://www.66n.com/forums/imgcache/998.imgcache.jpg

http://www.66n.com/forums/imgcache/999.imgcache.jpg

اتمنى تجربو ويعجبكم

ولكم فائق احترامى

warda_soud 24-12-2008 09:50 AM

يسلموووووووو ايديكي
ابداع واكيد طعمه بشهي

المصرية 24-12-2008 09:50 AM

هاتى راسك أبوسها ياغااااااااااااليه :d
طبعا ده ليا :17:




محدش يقرب من الطبق ده بتاعى :18:




تسلميلى ياماء القمر ياحبيبتى ويارب تشوفى انس يوم تخرجه من الجامعه
اصل النهارده حفلة تخرجى :22:
وبكره بإذن الله هطبق وأصوره وهابقى انزل الصوره :14:

ماء القمر 24-12-2008 09:56 AM

الله يسلمكم ويعافيكم يارب


المصريه الف الف مبروك التخرج عقبال العريس كلللللللوش


ان شاء الله تطبقيه ويعجبك

قموره لاتنسى تبرديه بعد الفرن :)

نورتو

بسمات الروح 27-12-2008 04:42 AM

ماشاء الله تسلم الايادي يا ام انس

وصفة رهيييبة

جاري الحفظ ......

مدام الاء 27-12-2008 04:31 PM

ما شاء الله
تسلم الايادي

ماء القمر 28-12-2008 09:50 AM

الله يسلمكم ويعافيكم يارب


هلا فيكم

نورتو

أنثى جريحه 28-12-2008 11:49 AM

تسلم يدك يارب
نفس طريقة ماما والله مرة شهيتيني عليه
عليكم بالعافيه

anagheer3 28-12-2008 12:34 PM

يا سلاااااااااااام عليكي يا ماء القمر شكلو بيجنن

يسلموو الايادي ياعسل

تقبلي تحياتي

المصرية 29-12-2008 06:19 AM

حبيبتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــى ماء القمر




الله يحفظلك الغالين ياأم الغالى :22:
تم التطبيق ياأحلى ام أنس
وطلع واااااااااااااااااااااااااااااااااو
لأول مره أعمل حاجه تنجح من أول تجربه
:14::14::14::14::14::14:
الناجح يرفع أيده
:17::17::17::17::17::17::17:
والله ياأختى كنت هصورها بس طلع راق رفيع خااااالص
لذلك حسيت أن شكله مش لذيذ :)
لكن وعد المره الجايه هيطلع تخيييييييييييين وأصوره:d





بس الطعم خيااااااااااااااااااااال واخواتى أكلوه هم هم ماسبوش غير معلقتين ليا:29:




بس أنا أضيفت
1- نص ليمونه
2- نص ملعقه صغيره فانيليا
حتى تغطى على زفارة البيض ورأحته
وبالفعل رأحة الفانيليا واليمون بتعطى طعم جميل جدا ورأحه ممتازه :22:

وبالهنا والشفا لكل مايطبق أطباق القمر :25:


الساعة الآن 09:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©