![]() |
أحلي سويسرول من نوجا
http://www.up.6y6y.com/uploads/8109c4f596.gif أخواتي بمناسبة مشاركتي الألف في منتدانا الجميل حبيت اقدم حاجة مميزة :17: وعملت سويسرول النهاردة وطلع تحفة فقلت لازم أنزله في المنتدي ويارب يعجبكم المقادير : 5 بيضات , كوب سكر بودرة ,كوب وربع دقيق ,ملعقة بودر , فانيليا الطريقه زي الكيكة الاسفنجية بالظبط الصور توضح نخفق البيض بالمضرب مع الفانيليا (انا ضفت كمان بشر برتقال ) وبعدين بعد شوية نضيف السكر ونخفق جيدا لحد ما يتقل الخليط http://www.up.6y6y.com/uploads/327496af67.jpg بعدين نضيف الدقيق والبودر وكمان ذرة ملح (دي من عندي لأني من خبرتي مع الكيكة الاسفنجية لقيت لما نضيف لها ذرة ملح تطلع احلي ) نبطن صينية طويلة بورق الزبده ونصب الخليط فيها (انا هنا عملت جزء بالشيكولاته) http://www.up.6y6y.com/uploads/23014ca1bc.jpg نحطها في الفرن المسخن قبل البدء لمدة 7 دقايق (طبعا لازم تتاكدي من سواها بس اهم حاجه ما تسيبيهاش كتير علشان ما تبقاش مقرمشة لانها رقيقة) http://www.up.6y6y.com/uploads/eb6e59c50d.jpg نقلبها ونفك ورق الزبدة http://www.up.6y6y.com/uploads/848bc3e0b0.jpg نسيبها تبرد خالص مع تغطيتها بفوطه مبلله قليلا للحفاط علي ليونتها نجهز كريم شانتي http://www.up.6y6y.com/uploads/9f331875d6.jpg ونسيح شيكولاتة (اللونين ابيض واسود) مع قليل من الزبدة والحليب http://www.up.6y6y.com/uploads/ca661b971b.jpg نخلط نص الكريمة مع الشيكولاته البيضا والنص التاني مع الشيكولاتة السودا ونفردها علي الكيكة ( طبعا الخليط الابيض علي كيكة الكاكاو والعكس) http://www.up.6y6y.com/uploads/559ec23fae.jpg نلفها بالراحة علشان ما تتكسرش لو اتكسرت شوية مش مشكلة لما تجمد هتبقي كويسه ونلفها في بلاستيك ونحكم اللفة كويس http://www.up.6y6y.com/uploads/17c431dfa1.jpg نسيبها في التلاجة لحد ما تتماسك انا سيبتها ساعة وما قدرتش اصبر اكتر من كده :29: ودي بعد التقطيع http://www.up.6y6y.com/uploads/0d361a6c33.jpg http://www.up.6y6y.com/uploads/97af05a97a.jpg وده بقي الشكل النهائي طبعا طعمه يجنن والحشو بتاعه لذييييييييذ جدا جدا http://www.up.6y6y.com/uploads/ddceee9897.jpg http://www.up.6y6y.com/uploads/fb3036171b.jpg http://www.up.6y6y.com/uploads/2b19f9d37b.jpg http://www.up.6y6y.com/uploads/fe4b1d2215.jpg مستنية رأيكم في السويسرول بتاعي:25: |
ما شاء الله ما شاء الله
رووووووعة بكل متحملها هالكلمة من معنى حتى طريقة التقديم فضييعة انا ابي من الشوكلت قطعة تسلم الايادي ياعسل |
يسلموووووووو
شكله يجنن ماشاء الله ذكرتيني زمااااان كنت اضبطه وللاسف نسيت طريقتي بسويه ان شاء الله بطريقتك |
اقتباس:
ما تتصوريش قد ايه ردك اسعدني جزاك الله خيرا يا حبيتي الصينية كلها لكي |
اقتباس:
الله يسلمك يا أم خالد دايما مشجعاني تسلمي علي المرور |
تسلم ايدك يا نوجا بجد شكله شهي وشيك جدا
|
اقتباس:
الله يسلمك يا زوجة احمد يا قمر |
تسلم الايادي
فصلتيهم ازي وانتى بتسكبيهم في الصنية جزء الكيك شكولاتة والجزء الباقى عادى |
اقتباس:
الله يسلمك يا قمر الخليط بيبقي سميك شوية لما بتحطيه في الصينية بتفردية ببملعقة او اسباتيولا في نص الصينية بس وعلي طول تحطي الجزء التاني وتفرديه ما تخافيش مش هيتلخبطوا علي بعض |
بسم الله ماشاء الله
يزيد ويبارك يارب وعقبال تورتت فررررحى ههههههههههه تجبهالى من ايدك الحلوه تسلمى اطبق وارد تانى |
الساعة الآن 02:18 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©