![]() |
صنيه سمك بالفرن قليلة السعرات من مطبخي مستكة
http://mestekamesteka.googlepages.com/178.gif
http://img34.picoodle.com/img/img34/...3m_5d7c2b9.gif صنيه سمك بطلي و بوري قليلة السعرات المكونات سمك بوري عدد 2 سمكة سمك بلطي عدد 4 سمكة التتبيلة كمون مطحون + كسبرة مطحونة + بابريكا + ملح + عصير ليمون الحشوة مكعبات طماطم + مكعبات بصل + كسبرة خضراء + قليل من التوابل السابقة الخضروات بطاطس شرائح + بصل شرائح + طماطم شرائح + جزر شرائح + شرائح ليمون ( حسب رغبتك) التجميل قبل الطهي شرائح ليمون + 1 م/ك خل بلسمك الطريقة 1- يغسل السمك جيدا و نتخلص من القشور و الامعاء و ينظف من الداخل و الخارج 2- يتبل السمك بالتتبيلة و يترك مغطي لمدة ساعتين 3- نجهزة الحشوة الطماطم و البصل و الكسبرة الخضراء و قليل من التوابل و تخلط جيدا و يحشي بها السمك 3- نحضر صنيه نرص فيه شرائح البطاطس و الطماطم و البصل و الجزر 4- نرص عليهم السمك و نضع علي الوجهه شرائح ليمون و الخل البلسمك 5- تدخل الصواني الفرن في الرف الاوسط مع اضافة نصف كوب ماء بدون تغطيه و الناتج جلد السمك متحمر و بدون اضافة زيوت نهائيا في حالة تغطية السمك بالقصدير بيكون مثل المسلوق ملحوظة اخري في حالة استعمالك صواني المونيوم مجرد ما ترصي السمك دخليه علي الفرن علي طول لان الالمونيوم بيتاكل من المكونات الحمضية صور الطبق النهائي سمك بلطي http://www.geocities.com/nesreeno/2009-03-18_00243.jpg http://www.geocities.com/nesreeno/2009-03-18_00238.jpg http://www.geocities.com/nesreeno/2009-03-18_00239.jpg http://www.geocities.com/nesreeno/2009-03-18_00244.jpg سمك بوري http://www.geocities.com/nesreeno/2009-03-18_00240.jpg http://www.geocities.com/nesreeno/2009-03-18_00241.jpg http://www.geocities.com/nesreeno/2009-03-18_00245.jpg http://www.geocities.com/nesreeno/2009-03-18_00246.jpg اتمني ان تعجبكم الوصفة |
ماشاء الله شكله شهي ويفتح النفس
بارك الله فيكي |
تسلم الايادي شكله يجننننننننننننن
|
امممممممممممممممممممممممممممممممم
روعة ما شاء الله عليك الله يحفظك و يعطيك ألف عافية |
تسلم ايدك شكله رائع جدا والأروع ان سعراته منخفضة
أكيد أكيد هأجربه قريب وأرد عليكى ان شاء الله |
اقتباس:
مشكورة حبيبتي شرفني مرورك تحياتي |
اقتباس:
شرفتيني يا عسل عرفت انه هيعجبك :27: |
اقتباس:
شرفني مرورك العطر :22::22::22: تحياتي |
اقتباس:
ان شاء الله يعجبك غاليتي و كانت اول تجربه لي للسمك البلطي عمري ما عملته صنيه علي باكل منه مقلي بس الرجيم اقوي مننا :18: شرفتيني |
تسلم الأيادي ياعسل
الله يعطيكي العافية |
الساعة الآن 09:03 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©