![]() |
حلقات البصل المقلية مع الفراخ البانيه من مستكة
http://mestekamesteka.googlepages.com/178.gif
http://www.66n.com/pics/hosted/ny292...tjajs467ji.gif حلقات البصل المقلية المكونات بصل سكري الخليط بيضة + دقيق + لبن + ملح و فلفل + بابريكا التغطية دقيق ذرة اصفر الطريقة هذا شكل البصل السكري http://mestoka.googlepages.com/17-04...0chiounion.jpg الخليط نخلط البيضة مع الدقيق الابيض و اللبن و الملح و الفلفل الاسود و يقلب جيدا و يكون سميك نوعاً و يترك نصف ساعه http://mestoka.googlepages.com/17-04...2chiounion.jpg http://mestoka.googlepages.com/17-04...3chiounion.jpg التغطية نجهز طبق فيه الذرة الصفراء http://mestoka.googlepages.com/17-04...4chiounion.jpg و هذا شكل الكيس http://mestoka.googlepages.com/17-04...5chiounion.jpg يسلق البصل في ماء ساخن لمدة 30 ثانية http://mestoka.googlepages.com/17-04...6chiounion.jpg و يرفع و يصفي تماما http://mestoka.googlepages.com/17-04...2chiounion.jpg نضع البصل في الخليط http://mestoka.googlepages.com/17-04...4chiounion.jpg ثم نضيف الي دقيق الذرة الاصفر البصل اثناء القلي http://mestoka.googlepages.com/17-04...3chiounion.jpg الشكل النهائي للبصل المقلي و مقرمش طبعا http://mestoka.googlepages.com/17-04...7chiounion.jpg http://mestoka.googlepages.com/17-04...8chiounion.jpg و قدمت بجانبه البطاطس محمرة http://mestoka.googlepages.com/17-04...0chiounion.jpg و لي طريقة حتي تكون البطاطس مقرمشة اضع في الزيت كمية من البطاطس كبيرة اكثر من كمية الزيت و اتركها تتحمر براحتها من التقليب من حين لاخر و تكون مقرمشة و قدمت بجانبهم فراخ بانية و استخدمت في التغطية خليط من البقسماط و دقيق الذرة الصفراء و كانت مقرمشة الفراخ البانية http://mestoka.googlepages.com/17-04...1chiounion.jpg في اغلب الاحيان نضف علي باقي تتبيلة الفراخ باقي البيض المخفوق المستخدم في تغطية الفراخ البانية مع باقي خليط البقسماط و الذرة الصفراء لعمل كويرات من البصل و تقلي و تقدم بجانب الفراخ البانية و بيكون طعمها رائع فعلا http://mestoka.googlepages.com/17-04...7chiounion.jpg و بالهنا و الشفا |
ما شاء الله
تسلم ايدك على هذه الافكار الرائعة الله يعطيك العافية |
ماشاء الله رهيبة وشهية وانا اتفرج عليها قبل وجبة الغداء سلمت يداك على الاطباق
|
دائما مبدعة ماشاء الله عليك ..
شكل البطاطس والبانيه خطييييييييييييييير .. لكن البصل ما بفضله كثير يارب لك الحمد ..مع ان شكله مشهي .. |
ماشاء الله ....تبارك الله ..
تسلم يديك ياغاليتي ...وصفة ولاأروع ...بالعافية على قلبك ومن تحبين .. أسأل الله العلي العظيم أن يحقق ماتتمنين في الدنيا والآخرة ... اللهم صلي على نبينا محمد صلى الله عليه وسلم ... |
روووووووعه وبجد مشهي
و متأكدة الطعم حلو وشهي تسلم ايدك على الأفكار الحلوة |
ياسلااااااااااااااام عليكى يامستكه مبدعة البصل شكله راااااااااااائع ان شاء الله اجربه يعطيكى العافية ياعسل
|
يسلموا الايادي يا عسل
|
روعة ...مبدعة يا مستكة...تسلم ايدك
بالعافية عليكم.. |
اقتباس:
شرفني مرورك العسل |
الساعة الآن 08:43 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©