![]() |
دجاج بالحشوه
http://www.dohaup.com/up/2009-05-18/dohaup_14358388.jpg
اكله اوكرانية الاصل مترجمه من موقع اجنبي المقادير (تكفى 4 أشخاص) 4 صدور فراخ 120 جرام زبدة بدرجة حرارة الغرفة 2 فص توم كبير مفروم 1 ملعقة كرات مفروم ناعم أو ممكن بقدونس حسب الرغبة بيضتين 2 ملعقة لبن 1/3 كوب دقيق أبيض متبل بملح و فلفل 11/4كوب بقسماط مطحون الطريقة: 1)أقطعى أى دهون موجودة على صدوى الفراخ, أفردى الصدور بداخل كيس بلاستيك و دقى عليها بأداه مثل يد الهون مثلا لحد ما سمكها يبقى نصف سنتيمتر تقريبا, خلى بالك من انها تتقطع عشان الحشو ميطلعش برة. 2)حطى الزبدة و الثوم فى طبق و اهرسيهم كويس بالشوكة و حطى الكرات و البقدونس عليها و بعدين قسمى الخليط 4 و شكلى كل جزء على شكل اسطوانى. 3)ابدئى بحشو صدور الفراخ زى الصورة و أقفلى الاطراف كويس على الزبدة. http://www.dohaup.com/up/2009-05-18/...1238190893.jpg http://www.dohaup.com/up/2009-05-18/..._458395259.jpg 4) حطى صدور الفراخ فى طبق و سيبيهم فى التلاجة لمدة 30 دقيقة. 5) فى طبق عميق اخلطى البيض و اللبن, أغمسى الفراخ فى الدقيق ثم فى الببيض ثم فى البقسماط و بعدين فى البيض و البقسماط تانى علشان نتأكد ان الفراخ قفلت كويس. 6) و بعدين أقلى الكييف فى زيت نباتى لحد ما يبقى لونها دهبى, بتاخد حوالى 8 دقائق على نار هادية. ممكن تغيري في الحشوه زي ما بدك ممكن تقدم مع بطاطس أو مكرونة, أنا بفضلها سندويتش مع مايونيز و خيار مخلل بتبقى تحفةhttp://www.lakii.com/vb/images/smilies/16.gif http://www.dohaup.com/up/2009-05-18/...1378462113.jpg |
روعة ماشاء الله شكلها مشهي ..
يمي .. يمي .. |
ماشاء الله شكلها رووووعه
جزاك الله خير |
شكلها شهي ومرتب وانيق
مشكورة دنيا |
جزاك الله خيرا على الوصفه الحلوة
|
وصفه لذيذة جزيت خيرا
|
بارك الله فيكم شكراً لمروركم
اسعدتوني |
بارك الله فيكي علي النقل الموفق
|
الله يبارك فيك
شرفني مرورك واسعدني اختي مستكه |
شكلها روعة...تسلمين.. تحياتي |
الساعة الآن 03:23 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©