![]() |
رموش الست
اهلا وسهلا بحبيباتي دي اول مشاركه ليا في قسم الحلويات انا النهارده جيبالكم طريقه عمل حلو رموش الست ا [size="4"][color="Indigo"] المقادير: 2.5 كوب دقيق نص كوب سكر نص كوب جوز هند 2 بيضه فانليا م ك بيكج بودر 1.5 كوب زيده صفار بيضه مع فانليا لدهن الوجه الشربات: 1.5كوب سكر 1.5 كوب ماء م [/ص ليمون عود قرفه الطريقه: نضرب البيض والفانليا جيدا ثم نضيف الزبده والسكر ويتم الضرب لمده 3 دقايق نضيف جوز الهند علي الخليط ونضربهم جيدا نضيف الدقيق والبيكج بودر ونعجنهم كويس نغطي العجينه ونضعها في التلاجه لمده ساعتين بعد ما نطلعها من التلاجه تكورهها كور صغيره في حجم التمره ونضعها في صينيه مدهونه زبده وبعد ما نخلص المقدار نجيب الشوكه وندوس علي الكور بحيث علامه الشوكه تظهر وندهن الوجه بصفار البضه مع الفانليا وندخلها الفرن لحد ما تستوي وتحمر بعد ما نخرجها من الفرن نسقيها بالشربات البارد وبعدين نحطها في طبق التقديم ونرش عليها جوز هند طريقه عمل الشربات: نضع السكر والماء والليمون وعود قرفه ونتركهم يغلوا لمده 20 دقيقه وبعدين نسيبه يبرد بالهنا والشفا:22: يا رب تعجبكم:11: انا معرفتش انزل الصور الاشراف: تم تعديل العنوان |
تسلم الايادي عزيزتي على الوصفة
|
من مقاديرها شكلها حلوه
بس لاول مره بسمع عنها تسلم ايدك يا قمر |
باين عليها لذيذة
تسلم ايدك بس سبب التسمية ايه؟؟ |
مشكورة غاليتي على الوصفة الحلوة
الله يجزاك خير بإنتظار مزيدك |
اقتباس:
مشكوره اختي:18: لوتكرمي تقوليلي ازاي انزل الصور بتاعه الوصفه |
اقتباس:
شكررررررررررررا واه لو دقتيها رائعه عامله ايه في الامتحانات شدي حيلك:22: |
اقتباس:
مشكوره دكتورتنا العزيزه والله مش عارفه ليه سموها كده يمكن علشان علامه الشوكه زي الرموش ممكن كل شيء في الزمن ده جايز :d |
اقتباس:
شكررررررا مشرفتنا الحبيبه:22: ان شاء الله اداوم معاكم علي طول:17: |
مشكورررررررررررررة حبيبتى من زمان نفسى اعرف طريقتها اهل زوجى لما وصلوا من مصر جابوا لنا معاهم حلويات مصرية
امممممممممممممممم ومن بينهم رموش الست فعلا تشبه الرموش وطعمها جدا رائع ياسلااااااااااااااام شكرا لك |
الساعة الآن 06:18 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©