![]() |
اريد طريقة الفلفل الحار محشي بالجبن
السلام عليكم حبيباتى
موضوعى هو استفسار عن شىء شفته بالكويت فى مركز سلطان فى ركن الاجبان والمخللات وعجبنى جدا ومش عارفه بيتعمل ازاى وحابه اللى تعرف الطريقه تدلنى عليها وربنا يجزاها الخير انا دقت فلفل اخضر واحمر حار محشى جبنه بيضا وعليه زيت:11: مش عارفه الفلفل ده اتخلل الاول وللا اتحط نىء لانه فضل عندى بالعلبه بالتلاجه اسبوع من دون ما يتغير ولا يتهرى ولا يبوظ محتاره فى استكشاف طريقته ممكن اللى تعرف الطريقه تقوللى وتقوللى كمان نوع الجبنه اللى يتحشى بيه لان طعمه كان مره حلو مشكورين حبيباتى الاشراف / تم تعديل العنوان ليناسب مع المضمون مستكة_مستكة |
ما عرفته
اذا تقدري تحطي له صورة من شان نفيدك |
مشكوره ام داليا لاهتمامك بس انا ماعندى صوره
هو الفلفل المكسيكى الحار فيه منه الاحمر والاخضر |
شوفي حبيبتي الوصفة هذه قريبة من الوصفة التي تريديها
http://www.66n.com/forums/showthread.php?t=195856 انا شخصيا سمعت عن الوصفة اعتقد الفلفل يسلق نصف سلقة و يحشي جبن الانواع التي تذوب مثل الشيدر و الموتزريلا و ممكن جبن رومي شكلي انواع الجبن و اعتقد انه بعد الحشي يدخل الفرن لتذوب الجبن |
مشكوره مستوكه على مرورك واهتمامك
|
حبيبتي فتوشي
اليوم رحت على مركز سلطان وشفت لك الطبق اللي تسألي عنه وهذه صورته http://www.mwrqat.com/up//uploads/im...a87256c753.png سألت عن الطريقة قالوا انه فلفل احمر عادي كبير الحجم ومحشي جبن فيتا وشبنت (شبت) ومكبوس بزيت الزيتون :) ولاحظي انه بس الاطراف السفلية من الفلفل هي المحشية الباقي مش موجود .. لكنه حاار موت ولذيذ ماشاء الله ان شاء الله يكون هذا اللي سألتي عنه ياغالية |
يمىىىىىىىىىىىىىىى
حرام عليكى يابكر انا حامل واتوحم والله اول ماشفت الصورة سال لعابى وابغى منه احاول اسويه |
بكورتى الاهى لايحرمنى منك يارب هو ده
شهيتينى حرام عليكى ربنا يجعل لك اللى يسعى فى قضاء حوايجك يارب |
السلام عليكم
اخت فتوشي ازا طبقتي طريقة الفلفل وزبطت معك ارجوكِ تنزلي الطريقة بالتفصيل الممل ونحن في الانتظار |
نواره
انا جبت فلفل احمر واخضر مش الرومى حبيبتى اللى هو الكبير لا ولا الرفيع خالص اللى هو الحر برضه لا فيه فلفل حجم وسط بين الاتنين بيميل للطول مش الاستداره هتشيلى الفرع الاخضر من الفلفله بالراحه وما توسعيش الفتحه ونضفيها من البذور هتخلطى مقدار من الجبن الفيتا القليل الملح وتكون ناعمه طبعا وتحطى عليها قليل اوى اوى بقدونس او ممكن ساده على فكره وزيت زيتون وتخلطى الجبنه لحد ما تبقى زى الكريمه وتحشى كل فلفلايه بالجبنه دى وترصيهم فى علبه وتحطى عليهم فى العلبه زيت دوار الشمس او زيت زيتون حسب رغبتك الزيت قليل اللى فى العلبه ما تمليهاش يادوب كده على وش الفلفل بس وبالهنا والشفا خلى بالك حار نار بس يهبل |
الساعة الآن 07:55 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©