![]() |
اريد وصفات سابقة الاعداد للتفريز
السلام عليكم اخواتى عيد سعيد يا رب عليكم انا موظفة وطبعا وقتى ضيق جدا ووقت عملى طويل اريد اعمل اكلات واضعها بالفريزر واخرجها وقت الحاجة واضعها مباشرة فى الميكرويف وياريت تكون اكلات مصرية ممكن تفكروا معايا وتساعدونى فى طلبى؟؟؟؟؟؟ واريد انا اعرف البطاطس المهروسة انا بضعها فى اكلات معينة معجنات مثلا لو وضعتها فى الفريزر هل يتغير طعمها وشكرا ليكم
الاشراف/ تم تعديل العنوان ليلاقي تفاعل الاعضاء مستكة_مستكة |
حبيبتى شيماءعيد سعيد علينا وعليكم ان شاء الله حاحاول اتذكر لك بعض الاكلات وان شاء الله باقى البنات يكملوا
1_مكرونة بالبشاميل تجهزيها من كل شئ بس ماتضعيها بالفرن دخليها مباشرة الفريزر بعد ماتضعى البشاميل وتغطيها تمام بالنايلون وتخرجيها عالفرن 10 دقائق وتكون جاهزة نفس وقت الميكرويف تقريبا 2_الخضار المضبوخ مثل (البامية _البسلة _الفاصولياء _اللوبياء)تسوى الخضار تمام تطبخيه كامل وبعدين تضعيه فى اكياس نايلون ودخليه الفريزر حاولى انك تعملى الاشياء دى كل اسبوع ماتطولى يعنىحتى مايكون الاكل خرب وفقد فوائده 3_كباب الحلة او اللحمة بالبصل (تتبلى اللحمة بحلقات البصل والفلفل الاخضر والملح والفلفل الاسود والبهار وزيدى البصل وضعيهم على نار هادئة بدون ماء بالاول وكل ما تنشف الماء زيدى شوى بشوى حتى يستوى تمااااام وبعدين فى النايلون ثم الفريزر وعلى التسخين وتسوى معها رز او مكرونة مثل ماتحبى او حتى بالخبز 4_ممكن تسلقى اللحم او الفراخ وتضعيهم بالفريزر مع المرقة تبعهم وطلعى على التسخين والتحمير 5_ممكن تتبلى قطع الجاج المخلية او الاسكلوب وتغلفيهم بالبقسماط وتشيليهم بالفريزر وعلى التحمير فورا باى وقت 6_المحشى بانواعه ممكن تجهزيةوتسويه وعلى الفريزر وقبل التسخين بربع ساعة او اكثر خرجيه يفك شوى 7_طبعا نفس الشئ ممكن مع الكسكس بس تسخين مع ملعقة زبدة ويكون خياال 8_صينية الفراخ سويها وفيزريها وخرجيها على التسخين وتعطيها وجه تحت الشواية 9_السمك طبعا (الجمبرى باى طريقة _المشوى _السنجارى _الصيادية ) والمقلى ممكن تنظفيه وتتبلية وتحفظيهبالفريزر ووقت الاكل اقليه 10_االرز بصراحة مايكون خلو اذا انحط بالفريزر فاعتقد انه الافضل انك تسويه فى الليل وثانى يوم على التسخيمن ومايدخل الفريزر اما المكرونة نفس الشئ قبل بيوم شيليعها بالثلاجة مسلوقة ووقت الاكل اعملى الصلصة وكملى المكرونة 11_طبعا المعجنات باكملها (بيتزا _فطاير ؟_جوواوشى )تقدرى تسويهم نصف تسويه وتفيزريهم وقبل الاكل دخليهم يكملوا تسوية بالفرن ويكونوا امممممممممممم لذيذة بالنسبة للبطاطس صراحة احس ما يتغير طعمها لكن يختلف قوامها لانها بتسرد ميتها وبتكون ماهى مظبوطة ممكن تجربى انك تسلقيها كاملة وتحفظيها بالماء اللى انسلقت به فى الفريزر ووقت الاستخدام سخنيها واهرسيها واكيد البنات بيفيدونك اكثر واكثر |
تسلم ايديكي يا تيررا وفيتي وكفيتي
باذن الله اذا جبت لي فريزر كبير رح اعملهم وافرز علشان اتعب يوم واحد بس :) انا صلصات البيتزا اجهزها واخلط معها الخضار والزيتون وكل شي واحطهم في اكياس نايلون فردية (واحدة لكل صينية) واحطهم بالفريزر تسلمي حبيبة قلبي |
حنا نفرز الششبرك أو أذان الشايب
و مثل ما قالت تيرا و بكر حشوات المعجنات بكل أنواعها الكبة ورق العنب السمبوسة |
الساعة الآن 09:42 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©