![]() |
[مميز] البيتزا بالفراخ المشوية من مستكة
http://www.hawahome.com/vb/nupload/34849_1208439199.gif
http://www.66n.com/pics/hosted/ny292...tjajs467ji.gif العجينة و هي التي اعد بها البيتزا دائما المقادير: 1 ونص كوب طحين كويتي 1 كوب طحين رقم 1 او اي طحين عادي ا علبة زبادي انا بستعمل كيس خميرة فورية ربع كوب زيت نص كوب لبن سائل( المراعي) نص م ص ملح 3 م ك سكر الطريقة :: تخلط المقادير جميعــــــــــــــــها لين ماتتشكل لنا عجينه متماسكه ويمكن تحتاج الى رشة طحين شويه ودهن لحد ماتكون عجينه لينه ومتماسكه ادهني الوجه بشوية زيت وخليها ترتاح نص ساعه وبس وابتدي شكليها http://i45.tinypic.com/2z9kyex.jpg الدجاج الوالدة حفظها الله كانت متبلة فراخ عشان تعملها بانية بصلة ملح و فلفل و عصير ليمون و كنت في الثلاجة قبلها بالليلة كاملة انا اخذتها و ازلت البصل كله و جبت الطاسة و دهنتها زيت و كانت سخنة جدا و وضعت الفراخ 2 شريحة بس و شوحتها ويس و رشيت عليها عصير ليمون و ملح و فلفل اسود و زعتر ناشف http://i47.tinypic.com/9vftjp.jpg وضعت الدجاج الفيليه في قدر و وضعت فحم مشتعل و غطتها طعمها خرافة بجد و بعد نصف ساعة فتحت عليها و قطعتها مكعبات http://i48.tinypic.com/vmxjbm.jpg فردت العجينة و حطيت و دهنتها جبن لافشكيري و وضعت الصلصة مسبكة ( بصلة + ثوم + طماطم مبشورة + مكعب مرقة ) و رشيت عليها جبن رومي http://i45.tinypic.com/2ywve5k.jpg و دي حشوة التونة ( تونة مصفاه + ملح + فلفل اسود + شطة + عصير ليمون + بصل اخضر ) http://i45.tinypic.com/r0nqcm.jpg و رصيت الحشوة و عليها زيتون اخضر شرائح + فلفل بارد مكعبات + طماطم مكعبات بدون بذور ) و رشيت علي الوش زيت و جبن رومي مبشورة http://i49.tinypic.com/2zznqtl.jpg http://i47.tinypic.com/2mg9pux.jpg و دخلتها الفرن و تحت في القاع حمام مائي http://i46.tinypic.com/2djtod2.jpg http://i48.tinypic.com/dm8x38.jpg البيتزا بالفراخ خررررررررررررررافة ان شاء الله تنال اعجابكم |
ماااااااااااااااشاء الله تبارك الله
تسلم يدك روعه واكيد طعمها وااااو :d انا سويت بيتزا دايت اول وبكرة انزل صورها ان شاء الله بس دى ادسم واطعم اكيد:22: والدجاج شكلو خرافي ايش التتبيله:25: جوعتينى اتعشيت زبادى:26: |
ماشاء الله لا قوة إلا بالله
أخـــــــــــــــــــــــــــــــيراً :17: :17: تسلم الايادي يا قمر http://photos.azyya.com/store/up2/090119125708z6bD.gif |
شفت التتبيله سورى اتحولت مع شكل البيتزا :eek:بالعافيه عليكم
|
يم يم شكلها لذيذ
تسلم الأيـــــادي |
بس ليش على حمام مائــــــــــــي ؟
اول مرة اسمع بهالطريقة ايش السبب انه حمام مائي |
تسلم يدينكِ عيوني شكلها طعمة ونفس سؤال سعاد ليش حمام مائي؟ |
اقتباس:
و انا كمان عاملة رجيم و الصور جوعتني شخصيا لاني من فترة اعددتها الله يعيننا علي الرجيم اقتباس:
بارك الله فيكي حبيبتي شرفني و اسعدني مرورك يا قمر معلش الوصفة اتاخرت شوية كانت بتستوي :28: اقتباس:
و لا العتب علي النظر :18: اقتباس:
شرفني مرورك يا حبيبتي اقتباس:
شوفي يا قمر الحمام المائي بيكون في صنية اسفل الفرن و بيعمل علي ترطيب الجو داخل الفرن مثل الافران البلدي المعده من الطين و النتيجة ان المعجنات تنضج من غير ما تجف جربيها و هتعجبك النتيجة جدا اقتباس:
تسلمي يا قمر و الرد فوق |
ما شاء الله
بيتزا و لا أرررررررررروع أول شي لأنه شكلها يجنن و ثاني شي لأنها من إيدين سوسو الله يجزاك خيرو يسعدك |
اقتباس:
شرفني مرورك يا عسل ربي يحفظك :22: |
الساعة الآن 12:52 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©