![]() |
مشكلتى مع العجن
السلام عليكم
اخواتى ارجو افادتى انا لسه شرية عجانة كينوود ومالى خبرة معها انا عجنت بيها اليوم عجينة فطير مشلتت يقولو يتعجن فى العجانة ربع ساعة بس بلاقى العجينة كلها لفت على خطاف العجن هل هذا طبيعى وكمان عاوزة اعرف افصلها كل شوية وانزل العجينة ولا اسيبها هى كده بتتعجن وهى ملفوفة على الخطاف وكمان هلى ممكن العجانة تفضل شغالة ربع ساعة ورا بعض لانى لاحظت انها بتسخن هل هذا طبيعى ارجو الرد بسرعة جزاكم الله خيرا |
السلام عليكم ..
حسب كمية الماء في العجينة ترتفع على الخطاف أو تسيح وتنزل في الوعاء ... يعني يتوقف على عجينتك ... بالنسبة للكينوود أستخدمها وهي فعلا تسخن بسرعة ولكن أعتقد ان هذا شيء طبيعي ولكني لا أرى داعي لاستمرار العجن لربع ساعة ... خمس دقائق جدا كافية في حفظ الرحمن ،،، |
مشكورة اختى رسيل
بس انا لما احس العجينة بقت كويس الاقيها ترتفع على الخطاف بس بكون عاوزاها تتعجن شوية لان الفطير بدو عجن كتير ودى بس اعرف وهى مرفوعة على الخطاف كده تنعجن ولا يلف الخطاف بس بيها |
الساعة الآن 06:17 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©