![]() |
شاى روسى
المقادير: كوبان برتقال طازج أو مجفف ومن الأفضل مجفف كوبان سكر أبيض 1/4كوب شاي (مسحوق( 3/4 كوب عصير ليمون 1 ملعقة صغيرة قرفة 1ملعقة صغيرة قرنفل الطريقة: - يخلط مسحوق البرتقال والشاي والسكر والقرفة والقرنفل ثم يحفظ في برطمان محكم الغلق. - عند الاستخدام، توضع ثلاث ملاعق من هذا الخليط في كوب مع إضافة ماء مغلي (يضاف السكر حسب الحاجة ( بالعافيه على قلوبكم :22: :d :22: |
شكلو لذيذ بيطلع ان شاء الله بجربها
الف شكر لك اخي احمد :22: |
شكرا ً لك أستاذ أحمد على الشاي الروسي بس أكيد بعد الشرب مايصير حرب معانا على فكرة أستاذ أحمد أبغه أطلب منك طلب يعني مو بسيط ياريت لو تعطينا لو تكرمت وصفات الكركديه المصري والحلبة والعرق سوس أنا أسمع فيها ولكن أقولك ماشربت غير الحلبة وبعدين طلع طعمها مو .. المهم ياريت تتفضل وتنزلنا هي وتشوف الوقت المناسب لها تحياتي لك |
نشكرك يا اخ احمد
لكن كيف يكون طعم هذه المكونات يبدو ان المكونات متناقضة في طعمها /4كوب شاي (مسحوق( 3/4 كوب عصير ليمون 1 ملعقة صغيرة قرفة 1ملعقة صغيرة قرنفل |
اقتباس:
شكر اختى حنان على مرورك الطيب ومشاركتك القيمة خالص تحياتى واحترامى وبالعافيه على قلبك خالص تحياتى |
اقتباس:
اختى الكريمه : مستوى عالى اشكرك على مرورك الطيب ومشاركتك القيمة والمحترمه وحاضرين وان شاء الله قريبا جدا سوف انزل موضوع عن الكركديه المصرى والحلبه و العرق سوس قريبا جدا تقبلى تحياتى وبالهنا على قلبك |
اقتباس:
اقتباس:
الصراحه اخى حجى هذة اول مرة اسمع عن الشاى الروسى واردت ان انقل لكم لانه جديد واعتقد ان الكثير من الاعضاء لا يعلموا عنه شىء شكرا لمرورك الطيب ومشار كتك خالص تحياتى |
ان شاء اللّه بجربه بدى اعرف كيف بيكون
طعمه |
اقتباس:
اقتباس:
اشكرك اختى جروح صامته على مرورك الطيب ومشاركتك وبعافيه على قلبك خالص تحياتى |
تسلم ايدك ياأخوووووي && أحمد &&
|
الساعة الآن 01:26 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©