منتدى عالم الأسرة والمجتمع

منتدى عالم الأسرة والمجتمع (http://www.66n.com/forums/index.php)
-   مطبخ المرأة (http://www.66n.com/forums/forumdisplay.php?f=81)
-   -   ¤©§][§©¤][ فهرس ملف الاكلات المصرية][¤©§][§©¤ (http://www.66n.com/forums/showthread.php?t=97971)

مستكة_مستكة 19-08-2006 03:16 PM

¤©§][§©¤][ فهرس ملف الاكلات المصرية][¤©§][§©¤
 
بسم الله الرحمن الرحيم







الصفحة الاولي

1 الكوارع المسلوقة علي الطريقة المصرية
1 تنظيف الاكارع
1 تبيض الكوارع
1 الاكارع بخلطة البقدونس و الخل

1 الجلاش باللحم – ام بيسان


الصفحة الثانية


2 فته الكوارع
2 طريقه عمل الارز المصرى (( الرز المفلفل ))...
2 الرقاق باللحمة المفرومة
2 الرقاق الجاف ( الناشف ) او الطري


الصفحة الثالثة

3 شوربة العدس
3 العدس الاصفر المطبوخ
3 فته العدس
3 كشري العدس الاصفر
3 كفته ارز محمرة


الصفحة الرابعة


4 الحمام المحشي بالفريك او الارز
4 الممبار
4 عجة البيض في الفرن


الصفحة الخامسة


5 كشك الماظ
5 المسقعة
5 المسقعة بالباشميل
5 البصارة
5 الملوخية الخضراء بالارانب
5 ملوخيه خضراء باللحم الضاني
5 ملوخيه ناشفة
5 لحم البارد

الصفحة السادسة

6 طاجن دجاج بالفريك
6 طاجن حمام بالفريك
6 برام الارز
6 لبامية باللحم الضان او البقري ( طريقتي )
6 الكبدة
6 كبدة محمرة
6 كبدة مشوية
6 كبدة اسكندراني
6 الكبدة بالردة
6 كبدة بالدقة
6 كبدة الكباب حلة
6 كبد وكلاوى بالصوص مع الارز الابيض
6 المخ البانية
6 اللســـــــــان
6 اللسان المسلوق
6 اللسان بالكمونية
6 اللسان بالكركم
6 عكاوي ( طريقة الشيف اسامة )
6 العكاوى المسلوقة
6 العكاوى بالصلصة
6 طاجن العكاوى


6 برام ارز - روان علي

6 كمونية



الصفحة السابعة


7 كفتة بصلصـة الزبادى
7 كفتة مقلية
7 الكفتة المشوية
7 وصفاتي الخاصة للكفتة
7 كفتة في الفرن بالبطاطس المقلية
7 كفته كباب حلة
7 كفته محشية جبن
7 كفتة في الفرن بالبيض المسلوق
7 كفته مشوية على الفحم
7 كفته مشوية في الفرن
7 كفته بانيه
7 كرات اللحم المقلية...الكفته
7 كفتة بالصلصة
7 داوود باشا
7 كفته بمنديل الخروف


الصفحة الثامنة



8 الارز بخلطة
8 قالب ارز بالدجاج و البازلاء


الصفحة التاسعة


9 مكرونة بالخضار و الفراخ
9 بطاطس في الفرن بالخضروات والدجاج
9 طاسة البطاطس
9 فكرة اخري لتقديم طاسة البطاطس
9 كفتة البطاطس
9 البطاطس باللبن إو جراتان
9 صينية البطاطس
9 جراتان البطاطس ( تقدم بجانب الطعام )
9 كفتة البطاطس باللحم المفروم – الجبنة المودزريلا


الصفحة العاشرة


10 صنية بطاطس باللحم المفروم
10 صنية بطاطس محشية لحم مفرومة
10 بطاطس في الفرن بحشوات مختلفة
10 سلطة البطاطس
10 سمك بوري مشوي
10 طاجن المأكولات البحرية
10 الجمبرى بالارز
10 ارز بالجمبرى
10 ارز بفواكه البحر

الصفحة الحادية عشر

11 طريقة الدجاج المحشي بالارز


الصفحة الثانية عشر



12 الحواوشي على الطريقة المصرية
12 الكباب المصري





********



و اتمني ان تستفيدوا



ارق التحيات


مستكة_مستكة

اسبريسو 20-08-2006 01:13 AM

مشكــــــووووووووووووووووووره

همسه وفا 20-08-2006 01:40 AM

تسلمين يامستكه

rima 20-08-2006 12:37 PM

مشكــــــووووووووووووووووووره

جزاكي الله خيرا

رقة 20-08-2006 12:40 PM

جزاك الله خير الجزاء عزيزتى مســــــــــتكة الحلوة

على مجهودك وروعة الملف المصرى


لك جزيل الشكر

رقة

مستكة_مستكة 20-08-2006 12:52 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة !ام خالد!
مشكــــــووووووووووووووووووره


بسم الله الرحمن الرحيم


مشكورة حبيبتي علي مرورك الطيب العطر و من بعض ما عندكم يا جميل :d


ارق التحيات


مستكة_مستكة

مستكة_مستكة 20-08-2006 12:53 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة همسه وفا
تسلمين يامستكه


بسم الله الرحمن الرحيم


مشكورة حبيبتي علي مرورك الطيب العطر :d


ارق التحيات


مستكة_مستكة

مستكة_مستكة 20-08-2006 12:55 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة rima
مشكــــــووووووووووووووووووره

جزاكي الله خيرا


بسم الله الرحمن الرحيم


مشكورة حبيبتي الغالية ريما علي مرورك الكريم

و مشكورة علي وصفاتك المميزة و المتجددة دائما :17: :17: :17:


ارق التحيات



مستكة_مستكة

مستكة_مستكة 20-08-2006 12:56 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة رقة
جزاك الله خير الجزاء عزيزتى مســــــــــتكة الحلوة

على مجهودك وروعة الملف المصرى


لك جزيل الشكر

رقة


بسم الله الرحمن الرحيم


مشكورة حبيبتي الغالية رقة علي مرورك الطيب العطر

و ان شاء الله تكوني استفدتي :28: :28:



ارق التحيات




مستكة_مستكة

swzy 20-08-2006 12:57 PM

جزاكي الله خيرا


الساعة الآن 09:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©