اختي ام خالد انتي دايما متميزه
حلوه فكره التورتيلا( على فكره هي تنطق تورتيا)
المهم على حد علمي هذي الاكله مكسيكيه
و يمكن عمل حشوات مختلفه و انا افضل حشوه اللحم المفروم
و للحصول على النكهه المكسيكيه الاصيله فأنا اقترح حشو التورتيا ب
1- لحم مفروم معصج و متبل ب الكمون و الفلفل و الثوم
2- القليل من الساور كريم (قشطه حامضه يعني رايبه)
3- القليل من صلصه الافوكاد اعتقد يسمونها قواكومولي ما تحضرني الطريقه الان لكنها تتكون اساسا من افوكادو مهروس ثوم و ليمون
4-خس و طماطم
7- جبن مونتري جاك مبشور ( اذا ما حصلتو مونتري جاك استخدموا الشيدر و الموزاريلا)