بسم الله الرحمن الرحيم
انا شخصيا اقدم بجانب السمك
السلطة الخضراء العادية مضاف لها كزبرة خضراء
او طحينة كما قالت اختنا الكريمة بنت النيل
او الباذنجان الاسود بالخل و الثوم ( يفضل هذه الوصفة المقيمين بالاسكندرية )
يشق الباذنجان الاسود بطوله و يقلي بالزيت و يرفع علي مناديل و رقية
و نقطع فلفل بارد و حامي و يقلوا في الزيت و يرفعوا علي مناديل و رقية
في طاسة نضع زيت و عليه ثوم مدقوق مع ملح و لفلفل اسود و فلفل حامي يحمروا و يضاف عليهم 1/2 كوب خل و 1/2 كوب ماء ( تقريبا او حسب كمية الباذنجان ) و يتركوا ليغلوا و يصبوا علي الباذنجان و الفلفل و يحفظ في علبة
و بالهنا و الشفا
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010