بسم الله الرحمن الرحيم
اختي الكريمة
احضري صنية تيفال و ضعي بها القليل من الماء و رصي الهمبرجر و قلبيها من حين لاخر
و عند جفاف الماء ضعي القليل من الزيت و حمرها من الناحيتين
ثم ضعي عليها بصل حلقات ( او قطعيه حيسب الرغبة ) و فلفل بارد و فلفل حار و طماطم مكعبات و يشوحوا مع الهمبرجر و ضيفي ملح و فلفل و اتركيهم حتي يزبلو شوي و تجف المياه اللي هتنزل من الطماطم
ممكن تاكل في سندوتشات او تقدم بجانب ارز ابيض او بجانب مكرونة
و اتمني ان تعجبك الفكرة
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010