منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - غذاء اليوم من مطبخي بالصور
عرض مشاركة واحدة
قديم 23-04-2007, 06:46 PM
  #31
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة nadasteel
تسلم الايادى ............انا جعت خلااااااااص


لية سؤال كيف قطعتى الفراخ 12 قطعة انا استطيع قطعها حوالى 8 قطع لكن 12 صعب هل تقطيعين الاجنحة لوحدها أيضا

وما ماذا تفصدين ب 1 ك دقيق هل كيلو واحد هذا كثير في التبيلة ام ملعقة كبيرة من الدقيق ؟

بسم الله الرحمن الرحيم

مشكورة حبيبتي علي مرورك الطيب

بالنسبة لتقطيع الفراخ الصدر.... علي 3.... الجناح + الجزي اللي به اللحم علي نصفين .. كده بقيوا 6 قطع للصدرين

و الوراك علي 3 .....الدبوس + الفخذ + الجزء اللي به العظمة كده 6 قطع من الورك

بقوا 12 قطعة



و بالنسبة للدقيق 1 كوب ...و اذا احتاجتي ممكن تزودي المطلوب ان العجينة تكون عماله مثل الكريب سائلة و في نفس الوقت لها قوام

الكمية علي حسب حجم الدجاجة بنظرك كده ممكن تحددي الكمية يعني حطي نصف الكوب دقيق و عليه نصف كيس اسبايسي و ضعي البيض و اللبن و قلبي لو وجدتي ان الكمية قليلة ابدئي في زيادة كمية الدقيق و في النهاية ضعي التوابل و لا تنسي الملح لانه هو اللي بيعمل عرق للدقيق

اتمني ان اكون افدتك


تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010