اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة nadasteel
تسلم الايادى ............انا جعت خلااااااااص
لية سؤال كيف قطعتى الفراخ 12 قطعة انا استطيع قطعها حوالى 8 قطع لكن 12 صعب هل تقطيعين الاجنحة لوحدها أيضا
وما ماذا تفصدين ب 1 ك دقيق هل كيلو واحد هذا كثير في التبيلة ام ملعقة كبيرة من الدقيق ؟
|
بسم الله الرحمن الرحيم
مشكورة حبيبتي علي مرورك الطيب
بالنسبة لتقطيع الفراخ الصدر.... علي 3.... الجناح + الجزي اللي به اللحم علي نصفين .. كده بقيوا 6 قطع للصدرين
و الوراك علي 3 .....الدبوس + الفخذ + الجزء اللي به العظمة كده 6 قطع من الورك
بقوا 12 قطعة
و بالنسبة للدقيق 1 كوب

...و اذا احتاجتي ممكن تزودي المطلوب ان العجينة تكون عماله مثل الكريب سائلة و في نفس الوقت لها قوام
الكمية علي حسب حجم الدجاجة بنظرك كده ممكن تحددي الكمية يعني حطي نصف الكوب دقيق و عليه نصف كيس اسبايسي و ضعي البيض و اللبن و قلبي لو وجدتي ان الكمية قليلة ابدئي في زيادة كمية الدقيق و في النهاية ضعي التوابل و لا تنسي الملح لانه هو اللي بيعمل عرق للدقيق
اتمني ان اكون افدتك
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010