فتاة الاسلام جزاك الله كل خير و رزقك الذرية الصالحة والنافعة يوم لا ينفع العبد إلا عمله
طيب سؤال
قالولي أن الرز المصري لازم يتم تحميره بالزيت أو السمن قبل طبخه حتى لا يتعجن
و فعلا كان يصير معايا زي رز المهلبية
و لما صرت أقليه شوية بالزيت حتى يتحمر شوية صار يظبط معايا
لكن المشكلة أن مابيطلع طعمه زي الرز اللي باكله عند اهل جوزي و اللي بيطبخوه من زمان
مع اني استخدم نفس طريقتهم
ولما أشيف الملح و ادوق الشربة تبعت الرز مع الملح يكون طعمها كويس و مظبوط بس بعد ما يستوي الرز أفاجى ان الرز شوية متعجن بس مش كتير و ان الملح مش باين طعمه
مع ان دقته و ظبطته
فما الحل برأيك؟؟
وهل هناك وصفات أخرى للرز غير المذكورة؟
مع شكري الجزيل