اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة sky light
أختى حتى لا يتعجن الارز أعملى معيار بلكوب بمعنى مثالا :عملتى 2 كوب رز بنفس الكوب ضعى الماء
يعنى 2 كوب ماء
|
اما عن الطريقة ،، فأختنا فتاة الإسلام كفت و وفت
أما عن الملح ،، إذا اتبعتي طريقة فتاة الإسلام ،،، في المرحلة بعد ما بينشف الماء و تبدأي توطي النار على الرز ... في المرحلة دي بيكون الرز نصف مستوي و ساعتها ممكن تدوقيه علشان تضبطي الملح ، و لو حسيتي إنه محتاج ملح ضيفي ملح لكن قلبيه بشويش جداً علشان مش يعجن معاك
و على قلبك بالهنا و العافية إن شاء الله