منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - كيك بالجلو ؟؟ عجزت
عرض مشاركة واحدة
قديم 29-05-2007, 09:41 AM
  #4
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
للاسف انا لم اجد غير هذا الرابط و يحتوي علي كيكة بالجيلي

اضافت فيها صاحبه الموضوع الجيلي علي الكريمة للحصول علي اللون الاخضر و الاحمر ( كيك علي شكل البطيخ )



انا شخصيا عن اضافتي للجيلي في الكيك ... يمتصه الكيك و يصبح طري جدا

اعتقد انكي تقومي بوضع مقدار الجيلي في نفس صنيه الكيك ( لوحده ) حتي يجمد و يقلب من الصنيه و يضاف علي الكيك و هو متماسك

اي تقومي بعمل الكيك و تغسلي الصنية و تضعي مقدار الجيلي و يوضع في الثلاجة حتي يجمد و يقلب و هو متماسك علي الكيك

و اعتقد انكي تقومي بعمل باقي طبقات الجيلي هكذا


اتمني ان اكون افدتك


تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010