للاسف انا لم اجد غير هذا الرابط و يحتوي علي كيكة بالجيلي
اضافت فيها صاحبه الموضوع الجيلي علي الكريمة للحصول علي اللون الاخضر و الاحمر ( كيك علي شكل البطيخ )
انا شخصيا عن اضافتي للجيلي في الكيك ... يمتصه الكيك و يصبح طري جدا
اعتقد انكي تقومي بوضع مقدار الجيلي في نفس صنيه الكيك ( لوحده ) حتي يجمد و يقلب من الصنيه و يضاف علي الكيك و هو متماسك
اي تقومي بعمل الكيك و تغسلي الصنية و تضعي مقدار الجيلي و يوضع في الثلاجة حتي يجمد و يقلب و هو متماسك علي الكيك
و اعتقد انكي تقومي بعمل باقي طبقات الجيلي هكذا
اتمني ان اكون افدتك
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010