السلام عليكم
في طريقتان الطريقة الاولى يا اما تنقعيه في ماء لمدة 3ساعات او اربع ساعات ,عليشان تعرفي انه نقع كويس من لون الماء بقى احمر غامق ام احمر فاتح هو المفروض يبفى لون الماء احمر غامق ثم بعد نقعه تصفيه وتاخدي المياة المنقعوه ثم تضعي السكر عليها وطبعا حسب الرغبة لانها طعمه مر شوية فالسكر هتضعى فيه عدة ملاعق وانتي بتدوقى كل شوية بس قلبي ك السكر كويس في عليشان يدوب لانه بيدوب بصعوبة شوية
في طريقة اخري انك تضع الكركدية ومعاه المياة في قدر وتضعيه على الناروعند اول غلية تطفيى النار ووتسيبه يبرد ثم تضعى السكر حسب الرغبة ثم تضعيه في التلاجة ولاتنسى تقلبى السكر كويس
التعديل الأخير تم بواسطة nadasteel ; 04-09-2007 الساعة 02:38 PM