انا بعمل الشوربة كالاتى و و الله تطلع تحففففة
كوب عدس + جزرة مقشرة و مقطعة حلقات + بصلة مقشرة و مقطعة 4 + بطاطساية مقشرة و مقطعة ملعقة ملح صغيرة و حوالى 2 1\2 كوب ماء
تضعيهم على النار يغلو الى ان يستوى الجزر و البطاطس و بعدين نضع ملعقة صغيرة كمون ثم نضعم فى الخلاط و نرجعهم فى الحلة ثانية
فى طاسة نقدح بعض السمن او الزبد و نضع 2 فص مستكة و نضعها عل الشورية و نحكم غلق الغطاء و نتركها دقيقتين و تكون جاهزة
ممكن بعد ان نصبها فى طبق التقديم نضع على الوجه بعض الكريمة
و بالهنا و الشفا
__________________
ربنا يحفظلى اولادى من كل سؤ
فَأَنْبَتْنَا فِيهَا مِنْ كُلِّ زَوْجٍ كَرِيمٍ /اللهم ارزق اخواتى بالذرية الصالحة