فطورى (16)
كانت عندنا عزومه فى البيت
عجينتى المعتاده حطيت عليها جبن ابيض مع سماق ثم جبنه صفرا ورشيتها سمسم وحبه بركه وطلعت لذيذه
وعملت سينبون بنفس العجينه
وحطيت عليها من فوق حليب مكقف محلى مع جبنه كيرى وصوص شكولاته وصوص كراميل
مكونات السفره
شربه مثل شربه النجوم الى سبق وعملتها
بف سبق وعملته
والفطيره الى قلت لكم عنها الان
وعملت جلى فروله وليمون مثل حق امس وبرضو مازبط بسبب الجلى المره هاذى واحد حيوانى وواحد نباتى
واختى عملت مكرونه بشمل روووووووعه بالمفرومه والخضار
وجابت تميز وفول وقلابه وشريك وسوبيه (من الشعير يعملوها ماادرى كيف)
واخواتى اصحاب العزومه عملو فطاير جبنه صفرا وتونه وخضار وحلا اخترعته الخدامه ههههههههههههه
وسمبوسه مثلثات بالمفرومه والبيض والبقدونس وشربه ذره وحلا عجينه السبرنج رول
والى جاين يفطرو جابو معاهم محجوبه(اسألو المغاربه عنها)
ولقيمات
ها ايش رايكم