بسم الله الرحمن الرحيم
فطارنا
من كام يوم كده
صدور فراخ بالخضار و الكريمه ( طريقة اخذتها من خالتي )
قبل الدخول للفرن
بعد الخروج من الفرن
بس الخضار لم يعجبنا لانه كان مضاف عليه كسبرة خضراء
و كانت لي تجربه اخري في طريقة الفراخ افضل و انجح و ساعرضها لاحقا
و مش فاكره كلنا بجنبها ايه
المهم
الحلو
طريقة الاخت الغاليه ريما
اخر اختراعاتي حلى طبقات البسكويت بالمارس بالصور
المقادير
المشكلة حدثت هنا
انا قللت الزبده و النتيجه تكتلت الشيكولاته
و هذا كان خوفا مني من ظهور طعم الذبد ....بس مشي الحال
اضفت صوص شيكولاته بدل الكراميل ( هرشي )
اضفت مكسرات
صراحة النتيجة كانت روعة ... لا رهيبه
انا في حياتي كلها بجد ام اتزوق حلي بهذه الروعة كأنه من الجنه
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010