شكرا على رجوعك...
العفو حبيبتى انا بالخدمة
والله بشوفهاللك كام جرام وارد عليكى
بس انا بالسعودية واستخدم زبادى المراعى
طيب ممكن اضيف كاكاو و بتزبط???? |
ضيفى مع الدقيق
بس اهم حاجة تخلين شوية الدقيق بالبيكنج بودر لحالهم فى الاخر
السفن اب ممكن ابدله بعصير او حليب??? |
بتهيقلى السفن تدخل فيها هو ا اكثر
ممكن تستخدمين فانتا برتقال او ميرندا
المهم مياه غازية
يعني نضيف على خليط السكر والسمن البيض و الفنيليا ولا نخفق البيض و الفنيليا لحالهم اول وبعدين نضيف الخليطين لبعض??? |
بصى حبيبتى
انتى الاول تضربين السمن والسكرمع بعضوبعدين اكسرى عليهم البيض
ما تضربيهم لحالهمولا شى
اضربيهم على السمن والسكر بس اضربيهم كتير
بصى يعنى تقريبا نص دقيقا بالكتير
بس حاولى يكون بسرعةيدوب تضربى عشان الدقيق بالبيكنج بودر يتمزج مع الخليط بسرعة
|
__________________
ام خديجة وعبد الرحمن